Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתחתן בעוד חודש ושבוע, והכל סגור למעט הרב.

אני זקוק להמלצה אישית על רב שעומד בקריטריונים הבאים:

1. לא אשכנזי (אין לי מושג למה, האישה החליטה)

2. צעיר יחסית (30-50 כזה ..)

3. עם ראש קליל שיעשה חופה קלילה ומהירה בלי סיפורי סבתא ושירים ומבצעים מוזיקלים כאלו ואחרים..

ים של תודות לעונים :)

פורסם

דעתי האישית, רק צוהר.

ארגון צוהר (תחפש בגוגל) הוא ארגון של רבנים שבין שרותיו הוא מציע רבנים לערוך חתונות. העלות אם אני לא טועה זה רק הנסיעות של הרב. יש להם רבנים מכל הסוגים והזנים. פשוט תבקש רב ספרדי שמריץ וש מעביר את החתונה באופן קליל. בנוסף אני בטוח שהרב ישמח להפגש איתכם לפני החתונה כדי לתאם עמדות

שיהיה במזל טוב!

פורסם

+1 לרבני צוהר.

צריך להפגש עם הרב לתיאום ציפיות.

אופי הטכס צריך להתאים לקהל המוזמנים.

יש רבנים קלילים מדי שחושבים שהם סטנדאפיסטים.

רמת ההלצות חסרות הטעם ששמעתי בחתונות מפי רבנים ממש מעוררת חלחלה.

פורסם
שלום לכולם,

אני מתחתן בעוד חודש ושבוע, והכל סגור למעט הרב.

אני זקוק להמלצה אישית על רב שעומד בקריטריונים הבאים:

2. צעיר יחסית (30-50 כזה ..)

3. עם ראש קליל שיעשה חופה קלילה ומהירה בלי סיפורי סבתא ושירים ומבצעים מוזיקלים כאלו ואחרים..

ים של תודות לעונים :)

קודם כל מזל טוב ושהיה לכם רק בריאות ואושר.

אני רואה שאתה רוכב על אופנועים. אני הייתי מסדיר את מעמד האופנוע לפני שאתה סוגר הסכם עם האשה לחיות חיים משותפים לנצח. יש זוגות שמשולש האוהבים הזה (בעל, אישה ואופנוע) לא מחזיק מעמד לנצח.

רק בריאות ואושר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

קודם כל ולפני הכל-הרבה מזל טוב! :-D

כפי שכבר רשמו כאן, רק צוהר. גם בת הדודה שלי בחרה להתחתן דרכם, הם פשוט יותר שפויים. הרב ששובץ לנו היה הרב אריה אנגלמן שאני ממליץ עליו בחום. החופה שלו היתה זריזה וקולעת-פחות מרבע שעה על השעון. אולי 10 דקות. הוא פשוט אדם מקסים שריגש את האורחים עם דברי טעם וגם ידע להפיג את המתח של כל יום החתונה.

פנה אליהם במהירות, חודש ושבוע לפני החופה זה ממש לא הרבה זמן והם צריכים לפתוח לך תיק ולקבוע לך פגישה עם הרב. אל תבזבז זמן.

פורסם

תודה רבה לכולכם !

אני אבדוק עוד היום

לגבי הבחור שאמר על האופנוע - האישה המקסימה שלי אישרה את המשפט הבא:

"מאמי אחרי החתונה שנדע איפה אנחנו עומדים כלכלית, אני אקנה לך מאזדה 3 2008-2009, ואני כנראה אקנה R1 בתקציב שיש לי מהאופנוע"

היה אישור :twisted:

• אחראי פורום
פורסם

מחזק לגבי צוהר. הגישה נעימה, כזאת שמרככת את מי שנגעל מהמשמעויות הדתיות של הטקס הזה, כמוני.

צורת ההסבר שלהם, ההתעקשות לא לקחת כסף, התחושה שמקשיבים לך כשאתה מבקש טקס קצר ולעניין,

עושות את העניין יותר פשוט וזורם. ככה גם היה בפועל.

בכל מקרה שיהיה המון מזל טוב!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
רב שעומד בקריטריונים הבאים:

הרב אריה אנגלמן שאני ממליץ עליו בחום.

הגזענית, אופס סליחה.....

הכלה לעתיד, לא חפצה באשכנזי.

:roll:

(ספארי - חצי אשכנזי, חצי מזרחי ושונא את הנצחת הגזענות. ישראל 2013 ועדיין מדברים במונחים של "אשכנזי" ו"מזרחי" :screwy:).

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם

מדובר על רב שהתפילה שלו, אשכנזי נשמעת בסגנון אחד, וספרדי בסגנון אחר.

רבנים אשכנזים (אני אשכנזי אגב) נוטים יותר למשוך את המילים, ולעגל את האות ר.

ולכן אישתי לעתיד מעדיפה רב ספרדי \ מזרחי - אין פה כל עניין של גזענות.

ספארי - לא רק אידיוט מספיק כדי לקרוא למישהי גזענית למרות שאיננו יודע כלום, גם חושב שיש קשר בין צורת היחוס לאשכנזי וספרדי בישראל 2013. :screwy:

פורסם
העלות אם אני לא טועה זה רק הנסיעות של הרב.

אתה טועה,

גם אני חשבתי שצוהר זה "לשם שמיים", כשנתתי לרב מעטפה בחתונתי, לפני החופה לבקשתו, הוא לא התבייש לבוא ולומר ש"לרוב נהוג לתת יותר" (והבחור קיבל 4 ספרתי....).

אולי זו רק הידיעה שהתגוררנו בחו"ל ש"סינוורה" אותו, ואולי לא.

בכל אופן, הוא העביר את האירוע בקלילות וזריזות וענה לשם אליעזר אורבך אם אינני טועה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תנסה את הרב שלנו, הרב בן ציון ציוני

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...