Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה עם רגל תותבת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקרון קטיעת רגל ימין מחייבת הגבלה ברשיון הנהיגה לנהיגה עם דוושת גז בצד שמאל או מנגנון יד שמאפשר בידית אחת האצה ובלימה.

בעל רשיון שנקטעה רגלו צריך לעבור ועדה רפואית במכון הרפואי לבטיחות בדרכים - ועדה זו מתלה את רשיונו וקובעת עם איזה אביזרי עזר יוכל לנהוג.

לאחר קביעת אביזרי העזר ילמד אביך נהיגה על רכב עם האביזרים הדרושים, יעבור מבחני שליטה - יקבל את ריונו חזרה עם ההגבלות המתאימות למה שקבע המכון הרפואי לבטיחות בדרכים.

בנוסף, אם אביך לפני גיל פרישה הוא יוכל הגיש בקשה בביטוח לאומי ולקבל הנחה ברכישת רכב והתקנת האביזרים הנדרשים.

רק בריאות :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קודם כל, תודה ענקית לכל אחד ואחד מכם!!

אני אתחיל לחקור לעומק את כל הנקודות שאמרתם, מקווה שלא תהיה יותר מידי בירוקרטיה

zvit, למה הכוונה לפני גיל פרישה? 67?

במידה והוא בן 54, הוא לא יוכל לקבל הנחה?

אחת המכוניות במשפחה שלי היא ליסינג והשניה ידנית, אני מנחש ש-2 האופציות לא מסתדרות עם התקנים כאלה, אני טועה?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

ידנית זה בעיה, בקשר לליסינג - תצטרך לבדוק.

אבא של חבר משותק רגליים, והיה לו רכב חברה (הוא מנהל החברה אם אני לא טועה) מסוג אקסנט שהייתה לה ידית גז-ברקס משמאל להגה, אפילו נהגתי על זה פעם, לא רע בכלל ונח לשליטה, אולי אפילו עדיף על הדוושה הנוספת? בכל אופן, המנגנון לא הפריע לנהוג ברכב גם בצורה רגילה, ואני מניח שהוא מתפרק אם וכאשר תרצה למכור את הרכב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אחרי כל העצות (הטובות) שציינו פה, אין מנוס מפגישה אישית עם אדם המתמחה בכך, ויש כמה חברות בארץ שעושות זאת. כך תוכלו להתאים בדיוק את המנגנון לאביך.

מניסיון, חכו בסבלנות. קטיעה היא אמנם תהליך קצר ואפילו פשוט אבל ההתאוששות הנפשית והפיזית, כמו גם ללמוד ללכת עם תותבת (שסביר להניח תדעו בדיוק מה טיבה רק לאחר הקטיעה) הם תהליך שלוקח זמן.

מבחינה חוקית - ביטוח לאומי יודיע למשרד הרישוי כי אביך לא כשיר עוד לנהיגה ותצטרכו להגיע למרב"ד לאישור רפואי שגם יאמר באילו נסיבות מותר לו לנהוג.

כבר שתמתינו לדיונים בביטוח לאומי כבר תקבלו לא מעט כרטיסים של חברות העוסקות בהתקנת מנגנוני נהיגה לנכים.

מאחל לאביך הרבה בריאות!

פורסם

הוא לא יוכל לנהוג על ידני, אז כדאי לוותר על המחשבה לנסות כבר מעכשיו. מעבר לאי-היכולת שלו עצמו לנהוג על ידני, אני בספק אם המרב"ד (מי שמאשר לו רשיון) בכלל יתן לו לנהוג על ידני

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אבל בימינו שיש רובוטי חד/דו מצמדי, עם ידיות העברת הילוך על ההגה, זה לא נורא כל כך.

דני

פורסם

אבל זה לא ידני (אין דוושת קלאץ')

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הנושא של הגיד הידני היה כדי לבדוק מה קורה מבחינת הרכבים בבית שאבא שלי יוכל לנהוג בהם, לפי מה שאני רואה כרגע, בקרוב אני אצטרך להחליף את ה206 החמודה שלי במשהו אוטומטי.

היהודי המעופף, זה מה שאנחנו נעשה, בינתיים רציתי לראות לאיזה כיוון זה הולך וכדי להרגיע במשהו אחד את אבא שלי.

שוב, תודה רבה לכולם!

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תוכן חדש...