Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו לגונה - האם יש מילכוד ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי אין מניעה לרכוש את הרכב - מדובר ברכב בטיחותי ומרווח.

יש לבדוק שהוחלפת רצועת תיזמון - מכיוון שמדובר בטיפול יקר יחסית שעלותו בסביבות 2000 ש"ח.

כמו"כ צפויה בעיית זמינות חלפים עקב נדירותו היחסית של הדגם.

כמו שציינו חלק מקודמיי - קחי בחשבון שאת תהיי יד אחרונה (כלומר אם תחזיקי ברכב מס' שנים ערכו יהיה זניח בסוף התקופה)

לו אני צריך רכב משפחתי גדול בתקציב הזה עם מינימום סיכון הייתי הולך על הפורד מונדאו. הוא נמכר במחירים דומים לאלו של הלגונה אך מסיבות הפוכות של עודף היצע.

עלויות הטיפולים תהיינה שפויות יותר - והחלפים זמינים ובשפע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתקציב של כ-25K אני חושב שכדאי לשקול ברצינות לרכוש את הרכב שמומלץ ומוכר על ידי המוסכניק עליו את סומכת. כל רכב אחר בתקציב כזה יכול להיות הרפתקה.

לגבי המחיר - אומנם זה לא כזה קריטי בסכומים האלה, אך לדעתי ניתן להוריד את המוכר בעוד כמה אלפים בודדים בהתחשב במחירים שדורשים ביד 2 (15K ש"ח ומטה).

לגבי סחירות וירידת ערך - זה בכלל לא שיקול כשקונים רכב בסכום הזה. גם אם הרכב יזרק לפח לאחר כמה שנות שימוש זה עדיין לא נורא, כי לכל רכב הרי יש ירידת ערך.

בהצלחה

פורסם

אם אני שם את עצמי במקום שלה - אין כח בעולם שיצליח לגרום לי לקנות את הרנו הזו.

גם לא ב 10,000 שקלים. למעשה גם אם היו נותנים לי כזה רכב במתנה אבל בהתחייבות שלי לתחזק אותו שנתיים - לא לוקח.

אני כבר נכוויתי מרנו מתחילת שנות ה 2000 - הספיק לי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
שלום לכולם

כבעל רנו לגונה מודל 2003 1800 סמ"ק אני חייב להגיד פה מספר דברים. הרכב הוא רכב "מנהלים" (אני לא מנהל סתם המצאה ישראלית) זא"ת רחב וארוך ומאובזר ביותר, אפילו יותר ממספר רכבים חדשים שנוסעים היום על הכביש(התנעת הרכב ע"י כרטיס חכם) אצלי הרכב עשה כבר 150K ק"מ ועדין חוית הנהיגה שלו נעימה בלי יותר מידי רישרושים , על כביש 6 הוא משייט בנוחות על 130K ואף יכול להגיע ליותר.צריכת דלק משולבת 8.8 , הרכב הוא לא ספורט אבל עונה על הצרכים שלי. הדבר שכן צריך לדעת הוא עלות האחזקה שלו. אני מודה אולי אני פרייר אולי מזוכיסט אבל עד היום הטיפולים נעשים במוסך מורשה של רנו. למה זה ? אולי כדי לשמור על רמת האמינות ותחזוקה טובה. ואולי כמו שאמרתי פרייר ומזוכיסט. חוץ מיזה אין בעיות ברכב חוץ משחיקה רגילה.

דבר נוסף אתם מדברים על שוק הרכב ? אז מי שלא יודע השוק מת ! אח שלי מנסה לימכור מאזדה 3 ספיריט 2000 סמ"ק מודל 2006 120K פרטית ואין קונים,אז על איזה שוק אתם מדברים ? הבן אדם קונה רכב כולה ב 18K סביר להניח שלא ימכר בקרוב , ההפסד בשקלים הוא נמוך יותר מרכב חדש... סה"כ רציתי להגיד שהרכב במידה והוא במצב שמור ותחזוקה טובה אז אין בעיה .

שבוע טוב

חחח ענק!!

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

אצלנו במשפחה עברו מספר מכוניות רנו מתחילת שנות ה 2000. אמנם אף אחת מהם לא היתה לגונה, ובכל זאת אני לא הייתי מתקרב לרנו מהשנים האלו שוב.

אין מה לדבר, הרכבים האלו סוחבים, בטוחים, מפנקים, מאובזרים, נוחים ובעלי בידוד רעשים מכובד. אבל - ויש הרבה אבל, הם סופר רגישים לטיפולים, פלסטיקה עדינה + החשמל פשוט מכה אצלם.

זה יהיה הרכב היחיד שלך ולכן לפי דעתי כל המעלות לא שוות את זה אם הרכב לא אמין ברמה גבוהה.

אני לא הייתי הולך על זה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אני חושב כמו גיל מעלי.

למען הסר ספק אין לי ולא היתה לי ומעולם לא נהגתי על לגונה.

אבל שוב, דווקא משום הידיעה שאת לבד (וסליחה על הבוטות, ואולי נשמע מעט שובינסטי, אבל ממש לא הכוונה), ודווקא משום העובדה שאת מטופלת בשלושה ילדים, הדבר היחיד, אבל היחיד שצריך להטריד אותך זה אמינות. פחות צריכת דלק, פחות נוחות.

בטיחות דווקא כן ולרנו יש 5 כוכבים.

בגלל שמדובר ברכב מתוחכם יחסית, וישן יחסית, ונדיר מאד, ולא נודע באמינות מופלאה, יש יותר סיכוי להסתבכות ותקלות.

זה יכול גם לא להגיע ותהני מרכב מופלא. וזה יכול גם להכות אותך שתצטערי על הרגע.

זה כמו לקנות (ותיכף יהרגו אותי), איזה אלפא גדולה ומאובזרת וישנה יותר, שטופלה שגעון אצל מוסכניק מורשה שמכיר כל בורג.

זה לא מיועד לדעתי לבעלי לב חלש:-D שרוצים רק להגיד מנקודה א לנקודה ב' בבוקר.

אני באמת הייתי מחפש איזה מאזדה או יונדאי שהרבה יותר נפוצות ואולי פשוטות יותר מכנית, אבל אמינות יותר.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

אבא של חבר בעל רנו לגונה עומד בפני החלפת רצועת טיימיניג.

העלות 7000 ש"ח, ולא זאת אינה טעות.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

מציאה גדולה אין פה - רכבי מנהלים אינם מזדקנים בחן ולכן ככל שהם מתיישנים הם עולים פחות, אפילו ממשפחתית מקבילה

אם האוטו טופל כמו שצריך, עלויות הטיפול לא יהיו גבוהות משמעותית ממגאן, אבל אם לא, את יכולה להשקיע סכומי עתק בתיקונים בלי תחתית

היות ולא נשמע שיש לך רזרבות כלכליות, תלכי על רכב יותר סטנדרטי, רכב משפחתי אפילו צרפתי, יעלה לך פחות... (מגאן 2 צרה ממנה בסה"כ ב2 סמ אם אני זוכר נכון)

פורסם
אבא של חבר בעל רנו לגונה עומד בפני החלפת רצועת טיימיניג.

העלות 7000 ש"ח, ולא זאת אינה טעות.

שיבדוק במוסך אחר - סט טיימינג ללגונה כולל מותחנים ועבודה אפשר למצוא גם ב-2500 ש"ח

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

בדקתי שוב.

זה עדיין 7000ש"ח לטיימינג, אבל הוא הוסיף ואמר שהדגם שלו 3000 סמ"ק V6

אולי זה מה שמייקר כ"כ?

אם אתה חושב שלא קשור וגם למנוע שלו צריך לעלות כ 2.5K, אשמח עם תמליץ על מוסך כזה באיזור חיפה.

לבחור אין עודף כסף..

פורסם

מגאן 2 באמת אופציה לא רעה. יש הרבה, המחיר זול, והתחזוקה שלה תהיה הרבה יותר זולה.

קרובים שלנו קנו כזה רכב כרכב שני למשפחה עם שלושה ילדים, והם מבסוטים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בדקתי שוב.

אולי זה מה שמייקר כ"כ?

אם אתה חושב שלא קשור וגם למנוע שלו צריך לעלות כ 2.5K, אשמח עם תמליץ על מוסך כזה באיזור חיפה.

לבחור אין עודף כסף..

יתכן שזאת הסיבה. כדאי שיבקש פירוט. אם הסיבה היא החלפים היקרים - שווה לו לקחת את אשתו לסופשבוע בפריס ולחזור עם סט טיימינג במזוודה :) (בצרפת החלפים של רנו עולים כרבע ממה שהם עולים פה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
בדקתי שוב.

לא אמרת כלום :shock:

זה מנוע אחר לגמרי, יותר מסובך, יותר נדיר ויותר עבודה לבצע טיימינג.

עדיין זה יקר בטירוף לדעתי.

במחירים האלה יותר זול לך לטוס לפריז, לקנות את זה

http://cgi.ebay.fr/75480-Kit-de-distribution-Ruville-RENAULT-LAGUNA-II-Grandtour-3-0-V6-24V-i-/170778231977?pt=JG_FR_Auto_Pi%C3%A8ces&hash=item27c32d04a9#ht_3692wt_983

ולחזור...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

קודם כל תודה.

אין אפשרות פשוט להזמין את הקיט דרך איביי?

זה אסור? צריך אישור מיוחד ליבוא של הקיט?

יש בעיה לשחרר את זה מהמכס?

אני חושב שטיסה לצרפת + עלות החלקים כבר הופכת את זה ללא משתלם.

פורסם

אתה יכול לנסות להוביל את זה במשלוח ימי דרך BUY2USA - תרים להם טלפון הם יגידו לך כמה זה יעלה לך עד הבית כולל משלוח ומיסים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...