Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו לגונה - האם יש מילכוד ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאגאן 2 היא בהחלט אופציה הרבה יותר טובה וראלית עבור פותחת הפוסט , ניתן למצוא רכבים מודל 2008 ואולי גם 2009 בסביבות ה 30K.

המאגאן הרבה יותר אמינה מהתדמית שלה, צריך לבדוק את הרכב הספציפי על מנת לקבל תמורה מעולה לכסף.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום לכל המגיבים ותודה רבה !

קיבלתי הרבה דעות והאמת יצאתי קצת מבולבלת. מצד אחד הבנתי שהלגונה שהציעו לי רכב ראוי ובמחיר טוב אקבל נוחות,מרווח ובטיחות. מצד שני אני מבינה שזה הימור די מגבלתי מבחינת אמינות והוצאות צפויות. ברור שלא מתאים לי ים של הוצאות על תקלות

לא צפויות (שלא לדבר על התרוצצויות ועגמת נפש).

דיברתי עם בעל המוסך שלי , סיפרתי לו על הנאמר בפורום הזה והעליתי את חששותי .

הוא טען שאמנם מדובר ברכב נהדר ומציאה אמיתית , אבל אם ככה אני מרגישה אולי עדיף לי יפנית מרווחת אך קצת ישנה כמו

מזדה 626 או ספייס וואגון או הונדה שאטל. הוא יעזור לי למצוא אחת מתאימה.

חבל , דווקא מאוד אהבתי את הנהיגה ברנו לגונה שהוצעה לי...

פורסם

נראה שהמוסכניק שלך בסדר...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הוא טען שאמנם מדובר ברכב נהדר ומציאה אמיתית , אבל אם ככה אני מרגישה אולי עדיף לי יפנית מרווחת אך קצת ישנה כמו

מזדה 626 או ספייס וואגון או הונדה שאטל. הוא יעזור לי למצוא אחת מתאימה.

הוא נשמע הגון, וההצעות שמעלה הן נכונות יותר לעניות דעתי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני חוזר פעם שנים על הצעתי למגאן2. מרווחת, בטיחותית, וכפי שאמרו לך למעלה - אמינה מתדמיתה (וממילא יותר זולה לתיקון מהלגונה).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בלגונה 3L יש סט טיימינג כפול (מנוע בצורת V) ודורש פי 2 חלקים ועבודה לעומת טיימינג "רגיל" בנוסף יש מחיר פרמיום היות ויש מעט מאוד דרישה לחלק.

פורסם
קודם כל תודה.

אין אפשרות פשוט להזמין את הקיט דרך איביי?

זה אסור? צריך אישור מיוחד ליבוא של הקיט?

יש בעיה לשחרר את זה מהמכס?

אני חושב שטיסה לצרפת + עלות החלקים כבר הופכת את זה ללא משתלם.

פנה בהודעה למוכר באיביי ושאל אם הוא מוכן לשלוח לישראל וכמה זה יעלה.

לא חושב שזה חלק בטיחותי ולכן לא חושב שיבקשו אישור משרד התחבורה לייבוא.

בכל מקרה רצוי לכתוב על החבילה שאלו חלקים למכונת כביסה או משהו שלא קשור לרכב.

זה יצא חלקים ב 1000 שח בהגזמה, נניח עבודה עוד 1500-2000, עדיין חסכת הרבה כסף.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לקוח שלי בהולנד מחליף לאגונה בלאגונה כבר כמעט 10 שנים (הלאגונה השלישית שלו). לטענתו הרכב אמין, נוח ומפנק ולכן הוא לא מוותר עליו.

בארץ יש בעייה קשה של זמינות חלפים וידע בגלל מספר אקזמפלרים בודד. המוסך היחיד שהייתי מכניס אליו לאגונה כזו זה המורשה של רנו באשקלון כי הבעלים שלו החזיק לאגונה עד לא מזמן.

למי שמחפש רכב בלי יותר מידי התעסקות לא הייתי ממליץ על לאגונה בארץ. אפשר ללכת על מונדיאו/ניסאן מקסימה במקום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם כבר רכב "מנהלים" מזדקן - הייתי מכניס למשוואה את הסונטה עם המנוע הקטן יותר (2K) מהשנתונים 04-06.

אקזמפלר שמור יהיה אמין הרבה יותר מהרנו, זול יותר לתחזוקה, בעל אבזור דומה, וצריכת דלק עדיפה מעט.

הבטיחות נחותה יותר- רק 4 כוכבים בNCAP, עם ABS ורק 4 כריות אוויר. ללא בקרת יציבות.

רכב מרווח ומהנה מאד לנוסעים,פחות לחובב הנהיגה. בידוד רעשים טוב מאד, פלסטיקה מצויינת (בטח ביחס לסטנדרט של הקוריאנים וכן,גם ביחס לצרפתים).

לא ניסיתי לאתגר יותר מידי את הסונטה ששאלתי לטווח קצר ממכר, אבל היא נוטה לתגובות מעט כבדות (גם בהגה. אני אישית מעדיף את זה על הגה לא מתקשר, אבל רבים ירגישו כמו במשאית קטנה), ולתת היגוי מבהיל, שמאיים לא פעם לעשות לך היכרות מקרוב עם המעקות של מע"ץ,וגורם לך להרפות מהדוושה הרבה יותר מוקדם בפנייה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...