Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברצוני להחליף גלגלים למידה יותר גדולה (17") ואני יודע שמרווח הברגים שלי זה 114.3*5, בחיפושיי אחרי הגלגלים יש הרבה הודעות של גלגלים מסויימים לרכבים מסויימים, וציתי לדעת איזה רכב נועל אותם גלגלים מבחינת התאמה לרכב שלו חוץ מגודל הצמיג.

מצאתי גלגלים שמתאימים לי מבחינת המידה, והמוכר אינו יודע מה מרווח הברגים שיש לו לרכב, הרכב שיש לו הוא טויוטה קאמרי 2009, השאלה האם הם יתאימו לי?

והאם יש עוד פרטים שאני אמור לדעת מבחינת ההתאמה לרכב שלי (מאזדה 6 2006) אני יודע שאני יכול מבחינה חוקית להרכיב 215/45/17 ואני יודע שמרווח הברגים שלי הוא 114.3*5.

תודה מראש לעוזרים.

• תוכן חדש...