Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אשמח לעזרה מכם. היום קניתי חתול בשק לדעתי. המוכר באלדן מכר לי מאזדה 2 סאדן שנת 2011 עם 55 אלף קילומטר. הרכב היא בצבע שחור. הטסט מסתיים בעוד חודשיים. המחיר המבו.פקש הוא 67500 . לאחר הקנייה ראיתי שישנן רכבים עם קילומטר ז׳ נמוךד יותר במחירים טובים יותר. מה עוד, שחבריי אמרו לי כי רכב שחור הוא פחות מומלץ מפאת הוצאות תחזוקת צבע. בנוסף לכך, בדף גילוי נאות בבדיקה של הרכב כתוב כך : צמיגים לא תואמים , סימני פגיעה במרכב , נזק לפגושים , שריטות צבע.

שילמתי מקדמה של 2000 ש״ח ואני מתחרטת , ממה שהבנתי מהחוזה שלא יחזירו לי את הכסף. מה ניתן לעשות ?

תודה

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעיקרון בשביל זה המקדמה: כדי לא להחזיר אותה. מצד השני אני לא מבין מה הבעייה עם רכב המדובר. לקחת את הרכב לבדיקה במכון לפני הרכישה?

הוצאות תחזוקת צבע - מה הכוונה? היו לי שני רכבים בצבע שחור ולא היו הוצאות אחזקה נוספות בגלל זה.

בקשר למקדמה, דברי אותם, אולי בכל זאת יחזירו את הכסף מתוך רצון טוב.

מעבר לזה, מזדה 2 סדאן - יש רכבים יפים יותר, אפילו מזדה 2 הצ'בק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה על התגובה ...

ממה שהבנתי על צבע שחור רואים יותר שריטות והוא דורש יותר הוצאות תחזוקה כמו ווקס וצביעה מחדש עקב שריטות ודהיית צבע.

השאלה מה קורה אם הוא לא מוכן להחזיר את המקדמה..

אני תוהה עד כמה באמת הפסדתי....

פורסם

אם הם לא רוצים להחזיר את המקדמה יש כמה אפשרויות: להלחם או לקחת רכב אחר ולהשתמש במקדמה הזאת (ייתכן שהם יסכימו להעביר את המקדמה לרכב אחר).

רכב בצבע שחור יישרוד גם ללא וקס. ולא חייבים לצבוע אם יש שריטות. לכל רכב יש שריטות.

לגבי גילוי נאות שלהם: לקחת את הרכב לבדיקה במכון לא קשור איתם?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ובכל זאת, אני מציע לך להירגע וביום ראשון שוב לגשת לאותה הסוכנות, להסביר את הבעיה ולנסות אולי לבדוק אפשרות של רכב אחר, תוך ניצול המקדמה.

אלדן זאת חברה רצינית, ויש סיכוי רב שיבואו לקראתך בעניין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כן, האמת היא שכנראה עשיתי טעות נוראית... אני לא כל כך מבינה ברכבים או קנייתם. בצורה נאיבית האמנתי למנהל המכירות שהבטיח כי זה אוטו ״ בובה״ וכי אין תקלות. הוא גם פיתה אותי באומרו כי הרכב עדיין באחריות יצרן. ושהקילומטרז הוא לא גבוה, למרות שלאחר מעשה גיליתי שדווקא זה כן. אין מנוס ,אלא לגשת לשם ולראות מה ניתן לעשות..

פורסם

זה שרכב באחריות יצרן זה נחמד. 55K זה לא הרבה אם כי זה קילומטרז' גבוה מעט יחסית לשנתון.

אולי הרכב טוב, או אולי לא. אי אפשר לדעת בלי לבדוק.

פורסם

בדקי את השרשור הבא שהיה לפני שנה בערך :

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1356&messageid=157150282

נראה כי על פי החוק יש דמי ביטול מסוימים, חפשי באינטרנט מה אומר החוק לגבי רכב, אם אין התייחסות ספציפית אז דברי החוזה מחייב ברגע שחתמת.

מעבר לכך, קודם כל שלחי בקשת ביטול בכתב, במייל, בצורת התקשורת כלשהיא שתהיה לך אסמכתא.

בנוסף, נסי את האופציות הבאות :

א. תנסי לאיים כי תספרי לכל מי שמוכן לשמוע את ההתנהלות הבזויה של החברה וכן תפרסמי עליהם ביקורות רעות באינטרנט.

ב. תסבירי שראית רכבים במצב טוב יותר במחיר זול יותר וכי הינך מרגישה מרומה, צייני שלא ציפית לכזה יחס מחברה כזו מכובדת.

ג. תפני להנהלה הראשית ולא לסניף.

והכי חשוב תלמדי מזה לקח, לא קונים חתול בשק, מבקשים לבצע בדיקה בלתי תלויה ועושים סקר שוק מקדים.

אם בכל זאת החלטת לקנות, עמדי על זה כי הליקויים הבטיחותיים והגדולים (כגון גלגלים) יטופלו בטרם הרכב ימסר לך (או אפילו אחרי, אך במסגרת אחריותם), או הורדה משמעותית במחיר שתשקף את עלויות התיקונים.

לגבי הצבע, הוצאות על תחזוקה יש אם בוחרים לבצע אותה בכל צבע ולא רק בשחור, הבעיה שבצבע שחור כל דבר הרבה יותר בולט, והכי חשוב הרבה יותר חם בקיץ, בסופו של דבר זה עניין של שיקול דעת, אחד יעדיף לסבול בחום אבל יהנה מהצבע, אחר יעדיף צבע אחר.

פורסם
זה שרכב באחריות יצרן זה נחמד. 55K זה לא הרבה אם כי זה קילומטרז' גבוה מעט יחסית לשנתון.

אולי הרכב טוב, או אולי לא. אי אפשר לדעת בלי לבדוק.

השאלה אם שווה לקחת אותו לבדיקה , או שווה יותר לנסות להחזיר את הכסף/ לבקש רכב אחר / לבקש מאזדה 3

הואהאפילומלא הראה לי את היסטוריית הטיפולים של הרכב...

פורסם

כן, אין לי ניסיון בקניית רכב. המוכר אמר לי שמדובר בתקלות לא משמעותיות ושהוא מתחייב לתקן הכל . חוץ מזה אמר שהרכב באחריות היצרן עדיין לכן לא תהיה בעיה.

• תוכן חדש...