Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

צד את עיני דייהטסו טריוס מהדגם החדש שנתון 2007-2008.

המחירים נראים די שפויים בהתחשב ברכב 4X4 נחמד שיכול לשמש אחלה תחליף ל-107 שלי עקב התרחבות המשפחה בקרוב.

תמיד אהבתי רכבי שטח ובעל ותק לא קטן בנהיגת שטח.

כמובן שהרכב נקנה עקב מגבלות תקציב.(ידוע לי שזה לא חיית שטח)

שאלתי היא האם הרכב נוח? האם יתאים לזוג + 1?

מה עלות הביטוחים לרכב זה?

מהי צריכת הדלק הממוצעת של הרכב?

ידוע לי שדייהטסו אינם מייצאים יותר מחוץ ליפן. האם יבואנית טלקאר עומדת בהתחייבויותיה בנוגע להספקת חלפים וכו' למוסכים מורשים?

מה עלות הטסט לרכב זה?

תודה.

אין צורך בחתימה....

פורסם

אז ככה, (נכתב מניסיון של 5 שנים עם טריוס 2008....)

נתחיל מהדלק - ממוצע 1- 10, אם אתה נהג רגוע ונוסע הרבה מחוץ לעיר או לא בפקקים אז 1 - 11 ממוצע הגיוני אפילו קצת יותר.

ביטוח, תלוי בסוג נהג ובעבר שלו...בערך 4 - 5 (מקיף וחובה) לכל נהג מעל גיל 24..

נוח - מאוד, אבל מאוד. גם לזוג + 2 - המושבים האחורים מתקפלים לגמרי, לא כמו נגיד ברכב הצ'בק שאתה יכול לכופף אותם קדימה אלא גם החלק האחורי שלהם מתנתק ואפשר להצמיד אותם קדימה מה שיוצר תא מטען מאוד גדול ונוח, גם שהמושבים במצב רגיל לתא מטען אין במה להתבייש בכלל.

ומבחינת נוחות שימוש - גם מאוד נוח.

מבחינת נהיגה- לא בדיוק התנהגות כביש מהנה, מנוע 1500 שמפיק 105 כוח סוס, סוחב אומנם על הכיאפק גם בעליות קשות (טייל בכל הארץ, בלי בעיה) אבל לא מומלץ לצאת לעקיפות שדורשות כוח זמין ובאופן כללי מדובר בקופסת פח יפנית דיי גבוהה, ומי ששם לב וחשוב לו התנהלות כביש - לא ייהנה. כמו כן במהירויות גבוהות (מעל 130 נניח) האוטו לא בדיוק יציב.

מבחינת אמינות - 5 שנים אצלנו (וטפו וטפו טפו) פעם אחת לא ראה מוסך שלא במסגרת טיפול תקופתי.

מבחינת שטח -

אומנם הנעה כפולה יש לו תמיד, ואפילו נעילה יש לו (מרכזית, כמובן), אבל חיית שטח הוא לא...

אני יכול להעיד על הרכב שלנו שעם צמיגים מתאימים (50:50), נהג מנוסה וקצת אמונה הוא הגיע למקומות מפתיעים, אבל בסוף מדובר ברכב עם מעט כוח, לא ממוגן, ואני לא ממליץ להיכנס איתו לשטח שכולל יותר מדרכי עפר.

הגובה שלו ומרווח הגחון דווקא מפתיעים, ואפשר בכיף להיכנס איתו גם לדרכי עפר לא סלולות, (אני הגעתי איתו עד עין עקב, למי שמכיר..אנשים לא האמינו שהם ראו אותי), וכמובן שעלייה על מדרכות זה פלוס רציני.

עוד משהו חשוב - הוא שווק לארץ ברמת גימור נמוכה יחסית, קח את זה בחשבון במחיר.

לסיכום, רכב מאוד נוח למשפחה, ג'יפ עירוני קלאסי, קטן יחסית שמאוד נוח לחנות איתו ואם צריך לקפוץ על איזה מדרכה, מרווח, מנוע טיפה חלש, ורמת גימור לא גבוהה, אני מאוד ממליץ, אבל בהתאם לצרכים, גם לקחת בחשבון שבתוך העיר הוא אוהב מאוד דלק...

• תוכן חדש...