Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ferrari In Israel

Pietro
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

אני חדש כאן, סליחה על עברית לא הכי טובה (חבר שלי בעבודה פה בישראל עוזר לי קצת לכתוב הודעה זאת), חברים אמרו לי זה אחד מפורום מכוניות הכי פופולרי בישראל ויש לי בשבילכם שאלה.

חבר שלי מאיטליה אמר לי בסקייפ שהיה כתבה לפני 2 שבועות על פרארי ומזרטי מכירות בישראל ובהודו (ועוד כמה מדינות), ישראל והודו, כי פרארי נכנסו ל2 שוקים אלה כמעט באותו זמן.

בכתבה כתוב שמכירות של פרארי מזרטי בישראל ב-% פר אזרח במעמד עליון (עשירים) טוב יותר לעומת מכירות בהודו (ב-%), ובישראל באו כבר ביחד יותר מ50 מכוניות פרארי/מזרטי.

אבל בעיתונים בישראל וגם בפיסבוק של אוטו איטליה (מי שמביא פרארי/מזרטי) לא כתוב כמה מוכרים בדיוק ואיזה סוג לא יודע למה.

אני יודע מדף פייסבוק של אוטו איטליה שיש פה בישראל 1 מכונית F12, ו-1 599 (או יותר?), ואני ראיתי בתל-אביב 1-2 458 וגם קליפורניה, וכמה מזרטי אבל אולי מישהו יודע בדיוק כמה קליפורניה יש, כמה FF יש וכמה 458 יש בישראל בפרטים?

גם כתבו שם בקצר מאוד שבגלל ששוק מכוניות ספורט בישראל גודל אז שאחרי שיוצא מכונית שמחליף את הלמבורגיני גיארדו אולי יבואן אחר מביא גם למבורגיני לישראל.

צ'או ותודה לכם.

פורסם

לפי מיטב ידעתי יש כבר לקראת, אם לא יותר 20 מזראטי ו-19 פרארי (רק מאוטו איטליה).

458 יש 10 כולל אחת בסוכנות ועוד 2 שלא עלו לכביש.

קליפורניה יש 5 כולל אחת בסוכנות.

FF יש 2 כולל אחת בסוכנות.

F12 יש 1.

לכל הנ"ל בטוח יהיו עוד הזמנות.

599 יש 1 ולא יהיו עוד.

יש גם כמה פרארי מחוץ לאוטו איטליה:

575M אחת.

ומספר יפה של 308 GTS ושתי GTB.

מזראטי כבר יש המון ועוד בטוח יגיעו בעתיד.

כל מה שכתוב כן זה על פי ידע אישי, אין לי מושג מה הזמינו, אני יודע מה הגיע לפי תמונות שמשוטטות באינטרנט ולפי רכבים שראיתי בעצמי.

לגבי ייבוא סדיר של למבורגיני, יש כמה שמועות, כרגע שום דבר אמיתי לא קורה.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

את המזארטי הלבנבנה של כוכב הצפון יוצא לי לראות כמעט אחת ליום, נתקלתי בעוד אחת שחורה ושתיים כסופות - כולן באיזור צפון ת"א.

458 אדמדה יצא לי לראות מלפני איזה ככה משייטת לה באחד הלילות בסמוך לצומת כיתן, שיכון דן.

מאזדה 3, מאחורייך! :wink:

פורסם

המזראטי הלבנה יצאה בדיוק מאיזו שכונה בכפ"ס כשהיתי בדרך לחברה לשעבר לפני חודשיים שלוש...האטתי בסבלנות כדי שהיא תצא מהכביש הצדדי רק בשביל להעיף מבט נוזל ריר כשאני יושב בלנד קרוזר, הרכב מדהים.

Opel Adam S 2017

פורסם

תודה בשביל תשובה כולם, אמת שחשבתי שיש יותר פרארי ומזרטי אבל גם זה טוב.

פאזולי אני רואה אתה יודע הרבה על מכוניות אלה בישראל, אם אפשר אני רוצה לשאול אותך משהו עוד, ראיתי בתל-אביב כמה פעמים מרסדס אס-אל-אס וגם ניסן ג'י-טי-אר, כמה מכל אחד מפירמות אלה יש לכם בישראל? תודה.

פורסם
תודה בשביל תשובה כולם, אמת שחשבתי שיש יותר פרארי ומזרטי אבל גם זה טוב.

פאזולי אני רואה אתה יודע הרבה על מכוניות אלה בישראל, אם אפשר אני רוצה לשאול אותך משהו עוד, ראיתי בתל-אביב כמה פעמים מרסדס אס-אל-אס וגם ניסן ג'י-טי-אר, כמה מכל אחד מפירמות אלה יש לכם בישראל? תודה.

אני לא יודע בוודאות כמה GTR יש, אבל זה בטוח מעל 8 רכבים.

SLS יש פחות או יותר 8.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

^

נשמע לי קצת תמוה, אפילו לילדים של משפחות עם מאות מליונים בארה"ב בד"כ לא קונים מכוניות בכאלה סכומים. שמעת על הסיפור, או שאתה מכיר אותו אישית?

ראיתי מזרטי grancabrio לבנה אחת באזור צפון ת"א, הגג שלה היה בצבע בז' וזה נראה פשוט מזעזע.

ראיתי 458 שחורה בנסיעת מבחן בפיתוח, גם צבע מאוד לא מחמיא לה.

SLS - יש איזה בין 2 ל 4 רק באזור כפר שמריהו, אחת כסופה, עוד אחת בצבע סוג של חרדל מט, אחרות לא נראה לי שראיתי. ד"א, אאל"ט שתי אלה חונות בחניון של הבניין של קנדה-ישראל.

דעתי בנושא? Big f*ckin' deal. רוב הרכבים לא יותר יקרים מכל S class שרואים, ולא שומעים דיווחים על אלה. אני אקח סיכון ואגיד שבישראל, כל מי שקנה רכב כזה עד היום קנה אותו בשביל פוזה נטו. קשה לי להאמין שאפילו אחד מאלה מגיע ליותר מ 20% מהיכולת של הרכב, ובכלל, יוצא מאזור המרכז לכבישים מעניינים. ישראלים עם יותר משתי דולר אוהבים לבזבז אותם משום מה.

.Your average Notepad

פורסם
^

נשמע לי קצת תמוה, אפילו לילדים של משפחות עם מאות מליונים בארה"ב בד"כ לא קונים מכוניות בכאלה סכומים. שמעת על הסיפור, או שאתה מכיר אותו אישית?

אם אתה מחפש הקבלה תרבותית, תחפש אותה לכיוון מזרח ולא לכיוון מערב. כלומר, ערב הסעודית ולא ארה"ב. ושם לגמרי קונים מכוניות כאלו לילדים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רועי, לא הבנתי, אתה מנסה לרמוז משהוא עלינו? :roll:

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תודה על תשובה.

מספרים של מכוניות אלו בישראל עדיין קצת נמוך אבל זה חדש פה אז מתקדמים יפה, עוד שתיים, שלוש שנים כבישים בישראל יהיו הרבה יותר מענינים כאשר עוד אנשים יקנו מכוניות אלה.

אני עוד פעם שאלתי חבר על כתבה שהיה, הוא אמר לי שוב שיש בישראל כבר 50 מכוניות פרארי/מזרטי, ואולי גם למבורגיני פה עוד שנה? אני חושב זה יפה מאוד.

פורסם

כמה עוד פרארי אתה חושב שיהיו פה? מדובר בשוק מוגבל ומצומצם ביותר.

מאיפה אתה? מאיטליה?

כל האוכלוסיה של מדינת ישראל היא כמו מילאנו רבתי, כמה פרארי ומזראטי יש במילאנו?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אכן, יש לזכור שביחס לגודל המדינה וכמות התושבים בה, מספר המכוניות ה"אקזוטיות" לא סתם יפה. בתוך פחות משנה שפרארי ומזראטי וGTR נמכרים פה, נמכרו פה עשרות יחידות, זאת למרות היחס האדיב של הממשלה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
כמה עוד פרארי אתה חושב שיהיו פה? מדובר בשוק מוגבל ומצומצם ביותר.

מאיפה אתה? מאיטליה?

כל האוכלוסיה של מדינת ישראל היא כמו מילאנו רבתי, כמה פרארי ומזראטי יש במילאנו?

אם אתה מדבר על יחס אדם\פרארי(או אקזוטיקיה אחרת ) אז ישראל אפילו עם האוכלוסייה המצומצת שלה עדיין במקום רע.

במדינות כמו דנמק,אירלנד,הולנד יש באיזור ה6-7 מיליון תושבים,ולהם יש כמות גדולה בהרבה משלנו.

Porsche 944 turbo

פורסם
^

דעתי בנושא? Big f*ckin' deal. רוב הרכבים לא יותר יקרים מכל S class שרואים, ולא שומעים דיווחים על אלה. אני אקח סיכון ואגיד שבישראל, כל מי שקנה רכב כזה עד היום קנה אותו בשביל פוזה נטו. קשה לי להאמין שאפילו אחד מאלה מגיע ליותר מ 20% מהיכולת של הרכב, ובכלל, יוצא מאזור המרכז לכבישים מעניינים. ישראלים עם יותר משתי דולר אוהבים לבזבז אותם משום מה.

אז למה לקנות מכוניות 1.6?

סיריון תסע כחוק ואולי אז תגיע לניצול של 80%.

אנשים לא קונים מכונית בשביל יכולת, הם קונים כי הם יכולים.

haters will hate

• תוכן חדש...