Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ferrari In Israel

Pietro
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דעתי בנושא? Big f*ckin' deal. רוב הרכבים לא יותר יקרים מכל S class שרואים, ולא שומעים דיווחים על אלה. אני אקח סיכון ואגיד שבישראל, כל מי שקנה רכב כזה עד היום קנה אותו בשביל פוזה נטו. קשה לי להאמין שאפילו אחד מאלה מגיע ליותר מ 20% מהיכולת של הרכב, ובכלל, יוצא מאזור המרכז לכבישים מעניינים. ישראלים עם יותר משתי דולר אוהבים לבזבז אותם משום מה.

אבל זה בדיוק העניין, מדובר ברכבים נדירים במחיר "נגיש". יש לך רכבים יפים מעניינים נעימים ומהנים לנהיגה הרבה יותר. הS-CLASS שמחירו דומה הוא בסה"כ מונית פאר. היום כל חברת הסעות קטנה מחזיקה S-CLASS, אמנם שמיועד לפלח שוק מסוים, אך לא נדיר בכלל. בדיוק מהסיבה הזאת מתלהבים מהאיטלקיות.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

במדינות כמו דנמק,אירלנד,הולנד יש באיזור ה6-7 מיליון תושבים,ולהם יש כמות גדולה בהרבה משלנו.

וזה עוד לפני שמגיעים למדינה כמו הונג קונג, 7 מליון תושבים וכמות רכבי העל הכי גבוהה בעולם ביחד לכמות אוכלוסיה ושטח גאוגרפי, בממוצע כמעט בכל בניין יש רכב על אחד לפחות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כן אני חושב עידן צודק אני הייתי גם בהונג-קונג שם יש הרבה מאוד פרארי/מזרטי אבל צריך גם זוכר שבישראל זה חדש, חוץ מזה מס פה על מכוניות הרבה יותר מאשר בכל מקום באירופה בגלל זה באירופה בכל מדינה ומקום יש יותר מכוניות כאלו.

רק חבל שחברה שמביא מכוניות כמו פרארי/מזרטי לישראל עושה הכל כמו שזה "un grande segreto" ולא מספרים קצת יותר מה קורה בשוק שלכם פה, זה לא ככה באיטליה.

אבל אני באמת חושב עוד שנה אולי 2 שנים אתם רואים פה גם למבורגיני (אולי אנשים פה צריכים לא לחכות לחברה להביא אלא מביאים בעצמם?) זה ממש טוב אם זה קורה.

• תוכן חדש...