Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I20 או מאזדה 2 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברצוני לדעת האם המחירים לחודש ינואר ירדו או אפילו יעלו מה אתם אומרים?

אריק ובנץ מכים שנית!!!!:wink:

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מז שחרב בית המקדש ניתנה הנבואה לשוטים.

אנו חיים בישראל , ושנת מודל חלפה לה ועכשיו מדברים על שנת עליה לכביש.

ובינואר 2011 רכב של 2010 אצל מר ישראל ישראלי הוא כבר שנה על הכביש אפילו אם הוא עלה לכביש רק לפני 3 חודשים.

אז סביר להניח שתהיה ירידה כלשהי בגלל החלפת הקידומת.

ורכב זה לא יין שעם הזמן משתבח.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
למה שיעלו? האוטו שלך נעשה יותר חדש ככל שהזמן עובר?

המחירים של היפניות כנראה יעלו מה שיגרום למחירון להשאר יציב או אפילו לעלות.

לגבי השאר, סביר להניח ירידה סבירה, אבל ידוע למי נתנה הנבואה.

STI 2004

פורסם
המחירים של היפניות כנראה יעלו מה שיגרום למחירון להשאר יציב או אפילו לעלות.

לגבי השאר, סביר להניח ירידה סבירה, אבל ידוע למי נתנה הנבואה.

למה היפניות יעלו?

אריק ובנץ מכים שנית!!!!:wink:

פורסם
שלום

הסיכויים 1 ל-5. שלח טופס!

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

הנבואה ניתנה לשוטים, אבל השיערוך ניתן לאנליסטים 8)

מה לגבי שינוי מחיר הליסינג ומעבר רבים למכוניות פרטיות?

זה לא משהו שאמור לתת ביטוי במחירון בכלל בשנה הקרובה?

Kawasaki Versys !!!

פורסם
שלום

זוהי שאלת מיליון הדולר. מחד, יש הגורסים שבגלל השינוי במיסוי הליסינג – לקוחות יחזירו בהמוניהם את הרכב הצמוד, חברות הליסינג ייתקעו עם אלפי כלי רכב ויצאו במבצעים אטרקטיביים כדי למכור את המלאי, כך שעל פי גירסה זו המחירים ירדו. מאידך, יש הגורסים שבגלל השינוי במיסוי הליסינג – לקוחות יעברו לרכב משומש, ואז מחירי המשומשות יעלו. ויש הגורסים כי רמת ההחזרה של מכוניות הליסינג לא תהיה גבוהה כפי שמצפים, כך שרבה המהומה על לא מאומה. מכיוון שהנבואה ניתנה לשוטים, אין בכוונתנו לנחש מה יהיה המצב בשנת 2011, ולכן נמתין בסבלנות. אך בראיית מאקרו חשוב לזכור דבר אחד: גם אם המחירים יעלו או ירדו, מדובר בכמה אלפים בודדים למעלה או למטה, וכשרוכשים רכב משומש בן 2-3, איכות הרכב חשובה יותר מהבדל קטן במחיר. כך שגם אם יתרחש שינוי כלשהו בשנת 2011, אופן ההתנהגות של הלקוחות לא תשתנה בגדול.

אם יש עוד שאלות אשמח לעזור,

שבוע טוב,

גיל מאוויס

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

היי. אני חושב אולי לקנות גולף חדשה ידנית, אבל אני מפחד שיהיה לי בלתי אפשרי למכור אותה.

בעקרון כשאני ארצה למכור הרכב יהיה בערך בן 4-5 והוא יעשה אולי 10,000 בשנה גג.

ההגיון הוא שלמי שקונה גולף יש כסף, בגלל שהתחזוקה שלו יקרה. ולמי שיש כסף כבר קונה רכב מהסוכנות. אבל זה ניחא.

מה שמדאיג אותי זה הגיר הידני. הרי גולף זה לא רכב לצעירים, זאת משפחתית קטנה. ומישהו עם משפחה לא נראה לי שירצה גיר רגיל...

בקיצור אז מה אתם חושבים? אני אצליח למכור? ותשכחו מטרייד-אין, יכול להיות שאני אעבור לגור בחו"ל.

פורסם

אם היינו נביאים היינו ממלאים לוטו על בסיס קבוע.

אני לא רואה אוטו כהשקעה ואתה צריך להנות מהרכב במהלך ארבע- חמש השנים בו תחזיק בו.

יש הרבה שיקולים בבחירת רכב. אחד מהם הוא אכן סחירות עתידית והשאלה היא עד כמה הסעיף הזה חשוב לך.

אם הוא מאוד חשוב לך, קנה קורולה.

אני, לדוגמא, כשחשבתי לקנות את הקטנוע שלי לקחתי בחשבון מס' גורמים:

1. אמינות

2. עיצוב

3. נתונים טכניים

4. בידול משאר העדר

5. סחירות עתידית

6. מחיר

אז בשקלול כל הפרמטרים יצא שהקטנוע שקניתי (הונדה PCX) התבלט מעל המתחרים שלו אך הוא היה יקר יותר בכ-4000 ש"ח, הטיפולים שלו קצת יותר יקרים, הסחירות של אופנועי הונדה היא לא טובה בהשוואה לקימקו וסאן יאנג אך הוא גניב הרבה פחות מהמתחרים שלו.

אני מבסוט מהבחירה שלי.

אז מה אם במעמד המכירה בעוד X שנים אני אצטרך לרדת קצת במחיר? העיקר שאני אוהב כל רגע איתו.

רכב קונים מהלב, לצערי אצל העדר קונים לפי הראש.

האיזון הוא כנראה איפשהו באמצע.

פורסם

סביר להניח שיהיה לא פשוט למכור את הרכב, לאור מצב שוק הרכב בזמן האחרון, מצד שני יש יותר מודעות לצריכת דלק ולרכב ידני יש פה יתרון אז יכול להיות שזה דווקא ישחק לטובתך , אבל, הנבואה ניתנה לשוטים ולכן אין לדעת, תהנה ממה שיהיה ותקווה לטוב

:-D
פורסם

לאחר שהזהרתי את עצמי שהנבואה ניתנה לשוטים,

שני דברים:

1. למה ההבחנה ש"צעירים רוצים ידני ומישהו עם משפחה לא ירצה"? הטבעת נישואין עד כדי כך מפריעה להעביר הילוכים?

2. רכבים משפחתייים ידניים בקושי נמכרים כחדשים בשנים האחרונות (בין היתר כי חברות הליסינג קונות 60-70% מהרכבים החדשים והן קונות רק אוטומט). זו עובדה.

מה שאומר שבעוד 4-5 שנים ההיצע של משפחתיות ידניות בנות 4-5 יהיה קטן מאוד (גם עובדה),

ולכן לדעתי יהיה ביקוש יותר גדול מההיצע לנישה הזו.

הביקוש לרכבים ידניים עולה ככל שהתקציב יורד. ב150K הביקוש אפסי. ב120K נמוך מאוד. ב9000 שקל כבר רוב הביקוש הוא לידני.

וגם ברור למה - מי שיש לו 120K גם יש לו 15% יותר לדלק וברכב חדש אין חשש להתפגרות גיר. מי שיש לו 30K כבר כנראה שחיסכון בדלק חשוב לו וגם חושש משיפוץ גיר קרב ובא.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...