Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרסמתי פוסט בפורום תמיכה טכנית, אבל אני מניח שלא הרבה מסתובבים שם...

עזרתכם מתבקשת. היום הכל היה בסדר, פתאום- בום! לא מוכן להיכנס לפורום. "כרום לא יכול להציג את העמוד".

אז תתאמץ קצת, נבלה.

אז ניסיתי באיכספלורר. הוא כותב לי "אופס! לא יכול למצוא את העמוד". כן כן, אפילו לא חיפש.

ניסיתי גם בפיירפוקס, אבל התייאשתי, לא זוכר מה הוא כתב...

עשיתי ניקיון למחשב, ניקיתי גם עם CCLEANER, ניקיתי את הרג'יסטרי, עשיתי ריסטט למחשב, ניתקתי את המודם והראוטר מהחשמל (בניתי לזה מפסק ייעודי! כי אין לי כח למצוא את החוטים שלהם כל פעם), הפעלתי הכל מחדש, ועדיין כלום.

אז עלתה לי המחשבה להסתיר את ה-IP שלי ולנסות, וזה עובד. צולע, אבל עובד. אני מסוגל איך שהוא להיכנס וטיפה לגלוש. הרבה שגיאות, עמודים שלא ביקשתי בכלל, אבל מצליח להיכנס ולכתוב את ההודעה הזו.

את הקודמת (בפורום תמיכה טכנית) רשמתי דרך הסלולרי עם הגלישת נתונים, כי מהראוטר הוא לא הסכים להיכנס לאתר.

רק הסתרת ה-IP עזרה.

זה מריח הזוי קצת. למה זה קרה? ויותר חשוב, איך מתקנים את זה?!

תודה רבה לעונים.

נ.ב.

קחו בחשבון שייקח לי קצת זמן להגיב, זה מאד לא פשוט להצליח להיכנס לאן שהוא בפורום עם המחשב במצב הזה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני איתך בפורום הטכני.

צפירת הרגעה של פיקה צביק אבל נאדה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...