Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני השתמשתי בשירות במייל מול גולן.

חייב לציין שהמענה היה מיידי, לעניין ועם גישה עדיפה בעשרות מונים מזו שנתקלתי במענים הקוליים של הותיקות.

שירות טכני אני מעדיף לקבל במעבדה פרטית. גם שם השירות הוא שירות ואין תחושה של קופת חולים מלפני עשרים שנה...

לטעמי החברות הגדולות נכשלות בענק בכל מה שקשור לשירות.

ובכן, אני יכול לספר סיפור הפוך לגמרי, שלא הסתיים (כלומר, גולן לא חזרו אלי) עד שלא פניתי למועצה להגנת הצרכן

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דורקי, עד שגולן הגיע, רמי לוי לא נתן לואוקוסט אמיתי כמוהו.

נכון, הוא נתן מחיר נמוך יותר למנויים, אבל לא כמו גולן.

ברגע שגולן הגיעו, הקלפים נטרפו מחדש, וכולם יישרו קו לפיו.

אתה כמובן צודק, אם כי 'מחיר זול' הוא מושג יחסי.

כשרמי לוי יצא אל השוק הוא חולל מהומות בשל המחיר הזול יחסית שדרש, ההסטוריה הכתירה מישהו אחר כמחולל השינוי.

אני לא מעוניין לראות קריסה של החברות הגדולות. אף אחת מהן.

שוק בו יהיו נניח רק גולן והוט יהיה שוק רע.

תחרות של 5 חברות = שוק טוב.

אני מאחל לחברות הוותיקות להמשיך להיות רווחיות, אבל לא במספרים שהיו עד כה (מליארד שקל לשנה) שהיו עושק על הגב של כולנו.

ייתכן וחלק מהחברות הוותיקות ייקלעו לקושי פיננסי בעקבות כך ויופקעו מידי הבעלים ע"י הנושים, אבל כמו שאתה יודע אם החברה היא רווחית (בניכוי גיבנת החוב) אז היא תמשיך לפעול תחת הבעלים החדשים.

אתה מתחיל להשמע כמוני, בהבדל אחד - תחושת הבטן שלי אומרת שבשוק הישראלי יש מקום לארבע חברות בלבד.

אתה שוכח עוד נקודה חזקה מאוד - שיחות לחו"ל \ בחו"ל

מספיק להסתכל בפוסט הראשון בשרשור כדי להבין כמה כסף אנשים חוסכים כשהם נוסעים לחו"ל עם הפלאפון

לדעתי זו נקודה מאוד חזקה והרי אנחנו עם שנוסע יחסית הרבה לחו"ל

מסכים.

פורסם

אם אפשר לקבלא ינדיקציה הרי שבהולנד - מדיקנה אירופית קטנה שמספר תושביה בערך כפול מזה שבישראל היו בעבר 5 חברות סלולר, לאחר מיזוגים נותרו 3 חברות ועוד כמה MVNO's.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

השאלה היא לא כמה חברות יהיו אלא מה יהיה המחיר הסופי (אחרי שהשוק יתאזן) עבור חבילת הכול כולל הכול וללא הגבלה.

מה המחיר לחבילה כזו בהולנד ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מה המחיר לחבילה כזו בהולנד ?

עד כמה שהבנתי משהו בסביבות 20-30 אירו לחודש לשיחות ו-SMS בלבד. דאטא - באחת החברות ראיתי 25 אירו ל-2.5 ג"ב. בקיצור - חבילה דומה למה שנמכר אצלנו בסביבות 100 ש"ח מחוץ למבצעים יעלה בהולנד בערך כפליים (בתרגום ישיר מאירו לש"ח).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אתה שוכח עוד נקודה חזקה מאוד - שיחות לחו"ל \ בחו"ל

אכן שכחתי לגמרי.

כמעט כל ישראלי כבר נכווה עם מחירי הנדידה.

יש כאלו שנכוו יותר (חיובים של הרבה אלפי שקלים על גלישה פסיבית)

יש כאלו שנכוו פחות (חיובים של אלף שקל על אולי חצי שעה שיחה במצטבר - המשפחה שלי בקטגוריה הזו)

יש כאלו שנכוו עוד פחות אבל עדיין (שילמו 250 שקל על חבילה שלא מתאימה להם, עבור שירותים שבגולן היו עולים 40 ש"ח לכל היותר)

ויש כאלו שהעדיפו בכלל לא לפתוח את המים החמים רק מהפחד לקבל כוויה והתקלחו במים קרים (ודיברו מהטלפון של המלון או מטלפון ציבורי עם כרטיס חיוג)

יש חסרונות לגולן, אין ספק.

סתם לדוגמא, לבן של הבוס שלי יש קו של גולן. הם נסעו היום לחו"ל, אבל הבן הגאון שלו, לא מצא את הנייד מיום שישי.

הבוס שלי, שסמך על ה 0.35 שקל דקת שיחה, התבאס, ורצה סים דחוף. אבל מה? אין להשיג. גם לא עם שליחות מיוחדת

או תוספת תשלום.

אז בסוף הוא נדפק עם "פלאפון" והוציא 250 ש"ח על חבילת של 250 יחידות, שלא בטוח יספיקו לו. בחברות הרגילות,

אולי תתיבש שעה שעתיים במוקד, אבל בסופן תקבל סים חדש ותקין.

אני גם בטוח שעם הזמן גולן יתנו מענה לדברים כאלה, אבל לשם כך הם צריכים לבסס את עצמם בשוק הסלולר,

כדי לא להגרר להוצאות יותר מידי גבוהות.

יש אפשרות לקבל סים בשליחות עם חברת שליחויות תמורת 99 ש"ח. אם אתה מזמין עד 16:00 אז אתה מקבל אותו ביום העסקים הבא.

כמובן שאם איבדת את הטלפון ביום שישי ואתה טס ביום ראשון אז זה לא יעזור לך.

אבל גם החברות הותיקות לא מפעילות מרכזי שירות בסופ"ש - כך שאם הטיסה יוצאת לפני 11:00 ביום ראשון אז אכלת אותה גם בחברה וותיקה.

אני לא מבין למה הוא עשה חבילה בפלאפון ולא פשוט קנה סים מקומי במדינת היעד ב10 אירו וזהו...

להערכתי השוק יתייצב בסוף על 100-130 ש"ח לחבילה ללא הגבלה.

גם לדעתי.

גולן/012/רמי לוי יישארו באיזור ה89-99.

החברות הוותיקות כנראה יישארו באיזור ה109-129 תלוי עד כמה הלקוח לוחץ.

יכול להיות ששירותי ערך מוסף שבאמת יש להם ערך (סים לרכב וזהו בערך) יהוו את ההבדל של 10-15 שקל.

ואגב אני גם מקווה שיופיעו עוד חבילות "ביניים" ב30-40 ש"ח למי שמדבר יחסית מעט אבל גם גולש.

ל-012 כבר יש.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

will, לדעתי יש מוקדים מסויימים שעובדים גם במוצ"ש.

למה הוא לא קנה סים מקומי? כי הוא לא היה בטוח שתהיה אפשרות כזו במקום אליו

הוא נוסע. זו אכן אפשרות שהוצעה, אבל מבחינתו, הכי גרוע זה שלא יהיה לו נייד,

כי אז ה-250 שקל זה כסף קטן.

פורסם

עכשיו סיקרנת אותי.

באיזו מדינה אין סים מקומי זמין תחת כל עץ רענן?

פורסם

:-)

הוא אומנם טס לאיטליה, אבל הוא עובר מהשדה לאתר סקי מסויים, ככה שלא בטוח שיש שם חנות ייעודית

לסימים. הטיסה עצמה בלילה, והם נוחתים לפנות בוקר, ויש לא מעט מקומות שהדיוטי וכל החנויות לא

פתוחות 24 שעות, כמו בנתבג למשל. האמת, גם אני לא הייתי לוקח סיכון. לך תדע אם באתר סקי יש סים או לא.

מה שכן, הוא חמור שלא דאג מראש לוודא שהסלולרי של גולן בהישג יד.

פורסם

במלון של האתר סקי אין טלפון בחדר?

מה, זה אכסניה 1 כוכב?

פורסם

צריך להיות זמין כל היום?

למה?

חשבתי שהוא בחופשה...