Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(עזרה בקניית רכב) סטיישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתלבט בין 3 סטיישנים: פורד פוקוס קיה סיד ויונדאי i30.שנת 2009-10

הייתי שמח למידע בנושא צריכת דלק בפועל, אחזקה, נוחות ובטיחות והמצלצה כללית.

אני יודע שפתחו פה שרשורים רבים בנושא אבל רובם עסקו ברכבי ליסינג ולא ברכבי יד-2 (כך שנושא צריכת הדלק והאחזקה פהיוחות רלוונטים).

אשמח מאוד לכל עזרה, כמו גם אם למישהו יש המלצה על סטיישן אחר.

פורסם

שלום לך, יש את הרנו אסטייט החדשה. הגיעה לארץ עם מנוע דיזל וחסכוני במיוחד. תוכל לקרא עליה באינטרנט.

הרכב צורך כ-20 ק"מ לליטר ובעל רמת אבזור נדיבה.

אם תרצה פרטים תוכל לפנות אלי לפרטי.

פורסם
שלום לכולם,

אני מתלבט בין 3 סטיישנים: פורד פוקוס קיה סיד ויונדאי i30.שנת 2009-10

הייתי שמח למידע בנושא צריכת דלק בפועל, אחזקה, נוחות ובטיחות והמצלצה כללית.

אני יודע שפתחו פה שרשורים רבים בנושא אבל רובם עסקו ברכבי ליסינג ולא ברכבי יד-2 (כך שנושא צריכת הדלק והאחזקה פהיוחות רלוונטים).

אשמח מאוד לכל עזרה, כמו גם אם למישהו יש המלצה על סטיישן אחר.

היי Inir,

בשנים 2009 ו-2010 שלושת הרכבים שציינת היו שלושת רכבי הסטיישן העיקריים שנמכרו בישראל. הקיה והיונדאי מאוד דומות ומבוססות על בסיס זהה, אותו מנוע ואותו הגיר. גם מבחינת המפרט הטכני הן די דומות. הקיה קצת יותר ארוכה (בשני סנטימטרים בערך) ותא המטען שלה קצת יותר גדול לאחר קיפול המושבים. לפוקוס יש תא מטען גדול מאוד ובעיקר נוח מאוד. המנוע של הפוקוס קצת יותר חלש (100 כוחות סוס לעומת 126 כוחות סוס בקיה וביונדאי) כך שהביצועים קצת פחות טובים. לעומת זאת, הפוקוס נחשבת לנוחה יותר לנסיעה.

מבחינת צריכת דלק אין הבדל גדול בין שלושת הרכבים ולשלותן צריכת דלק דומה, סביב ה-11 קילומטרים לליטר בממוצע בנהיגה רגועה.

גם מבחינת בטיחות אין הבדלים גדולים. לכל שלושת הרכבים יש 5 כוכבי בטיחות, 6 כריות אוויר ובקרת יציבות.

מקווה שעזרתי, אני כאן בפורום אם יש עוד שאלות :wink:

מיטל מאלדן.

פורסם

לגבי היונדאי והקיה, צויין שהקיה ארוכה יותר אבל זה משום שהיא יושבת על בסיס הגלגלים של דגמי ה-5 דלתות. ה-I30 יושבת על בסיס גלגלים מוארך שמורגש בעיקר במושב האחורי המאוד מרווח שלה, זה בא קצת על חשבון תא המטען אבל עדיין יש שם מספיק מקום.

בנוסף היונדאי מאובזרת יותר ומקבלים בה סאנרוף ופנסי ערפל.

היונדאי והקיה חסכוניות יותר מהפורד, אפשר בקלות להגיע ל-12 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת ואף טוב יותר.

לזכות הפורד צריך להגיד שהיא הכי נוחה והתנהגות הכביש שלה הכי מהנה אם זה מעניין אותך.

פורסם

רק להוסיף שבפוקוס סטיישן יש בשנים הללו את האופציה של מנוע 2000 ו 145 כוח סוס - הרבה פחות נפוץ, אך הרבה יותר מהנה לנהיגה בתוספת כספית לא משמעותית.

פורסם

לי הייתה בשעתו התלבטות דומה (בין הפוקוס לסיד) ואז קניתי סקודה אוקטביה (רגילה-לא צריך את דגם הסטיישן היקר יותר).

תא המטען שלה גדול יותר מזה של כל אחת מהסטיישנים הנ"ל, הדלת החמישית מאפשרת הטענה קלה, הרכב בנוי מצוין ומגלה אמינות אבסולטית (בן 5 שנים וללא שום תקלה), הנסיעה נוחה,הרכב חסכוני למדי ולנו יש את דגם ה-1600 שביצועיו דומים לאלו של הפוקוס 1600.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
לי הייתה בשעתו התלבטות דומה (בין הפוקוס לסיד) ואז קניתי סקודה אוקטביה (רגילה-לא צריך את דגם הסטיישן היקר יותר).

תא המטען שלה גדול יותר מזה של כל אחת מהסטיישנים הנ"ל, הדלת החמישית מאפשרת הטענה קלה, הרכב בנוי מצוין ומגלה אמינות אבסולטית (בן 5 שנים וללא שום תקלה), הנסיעה נוחה,הרכב חסכוני למדי ולנו יש את דגם ה-1600 שביצועיו דומים לאלו של הפוקוס 1600.

אבל לך תמצא אוקטביה בשנים הללו שלא הייתה בעבר מונית/רכב בשירות ציבורי ממשלתי כלשהוא..

מהיכרות עם בעלי אוקטביה פרטית, הם לא ממהרים למכור.

• תוכן חדש...