Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובד בקניון ונכון יש את המחסומים האלה בכל קומה? אז המחסום נפל לי על הפגוש האחורי ועשה לי פנס קטן ויפה.

ממתי נופל מחסום על רכב@?#$?@!$?@!#$?

הלכתי ישר להנהלה ולקחו ממני פרטים

ביטוח אין לי ברכב , השאלה אם הם צריכים פרטי ביטוח שלי בשביל לתקן את המכה? כי זו שריטה לא ממש רצינית

פורסם

למה הם צריכים את הפרטי ביטוח שלך? צריך לבדוק למה השער נפל ובמקרה וזה מרשלנות שלהם בעקבות תקלה או משהו אתה יכול לתבוע אותם על הנזק.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
למה הם צריכים את הפרטי ביטוח שלך? צריך לבדוק למה השער נפל ובמקרה וזה מרשלנות שלהם בעקבות תקלה או משהו אתה יכול לתבוע אותם על הנזק.

הם לא ביקשו עדיין אבל אני מפחד וכן, כי אין לי ביטוח חובה ומקיף בכלל.

צריך בשביל לתקן את השריטה טיפה עמוקה לצבוע את כל הפגוש?

ישלי מרצדס slk280 2008 צבע כסוף

פורסם

סליחה רגע,איך אפשר לנסוע ללא ביטוח חובה? אתה יודע מה יקרה לך במידה

ותפגע בטעות באיזה מישהו ללא ביטוח חובה? יש לך מושג מהן ההשלכות של זה?

לא מבין איזה תעוזה יש לאנשים לנסוע ללא ביטוח חובה.

פורסם

לא מבין איזה תעוזה יש לאנשים לנסוע ללא ביטוח חובה.

יסלח לי ידידי פותח השרשור, איש חכם אמר פעם "דק הגבול בין אומץ לטיפשות".

אמנם אתה נוסע ברכב לא זול, וכנראה הפרוטה מצויה בכיסך אבל, האם אי פעם תיארת לעצמך מצב בו חס וחלילה תהיה מעורב בתאונה? חס וחלילה תהיה אשם בה? אתה מודע לכל הנזק המשפטי שאתה חשוף אליו בכל רגע בו אתה נמצא על הכביש?!

אם תפגע בטעות במי מהולכי הרגל או הנוהגים, איך תשלם להם את הפיצויים? מכיסך?!

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם

תעשה ביטוח!!

תנסה פוליש ווקס אולי יטשטש.

זה לא נראה כמו מרצדס :-D

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...