Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום סוף סוף יצא לי לשבת ברכב איזה 45 דקות ולבצע כיוונים.. ועלתה לי בראש מחשבה , על הגרילים שהם חלק מדיפון הדלת מפריעים לסאונד.. קרי חוסמים חלק מגלי הקול שמפיק הוופר.. - כאמור ה"גריל" הוא חלק מהפלסטיק של דיפון הדלת רק הוא מחורר יותר, - אבל! כמה שהוא מחורר עדיין הוא מהווה סוג של מחסום כל שהוא..

עד כמה לדעתכם הוא מפריע? והאם שווה לחתוך אותו ולכסות בבד?

צרפתי דוגמא להמחשה..

qashqai-door.jpg

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

לפי דעתי, זה לא רק ישמע יותר טוב, אלה גם יכול להראות יותר טוב. ככה שאם אתה יודע מה אתה עושה או שאתה הולך לבעל מקצוע מתאים, אין לך מה להפסיד.

פורסם

לדעתי זה תלוי, אם הרמקול רחוק מאד מהגריל המובנה, משמע הוא מנגן לתוך הדיפון, אז כדאי להוציא אותו החוצה, זה מה שאני עשיתי.

אם הוא צמוד יחסית לגריל אז אני לא יודע כמה זה שווה תמאמץ.

SCANSPEAK

פורסם

מעשי הפלסטיק שלך כמסנן, נסו להסיר את הפנל דלת ושומע את ההבדל.

הכי טוב להחליף אותו עם גריל מתכת

פורסם

גם אני נמצא בדילמה כזו, ולכן לא יכול להוסיף תובנות.

רק סימני שאלה :oops:

מה שכן, יהיה מצויין אם תחליט לבצע שינוי כזה, וגם להעלות את השינויים בעקבותיו :lol:

מתחדשת*

פורסם

לדעתי זה הרבה יותר יפה, אני גם רוצה לעשות שינוי כזה ברכב אבל לא מתאפשר לי כרגע, בכל אופן יכול להיות שתהיה השפעה לטובה האמת שפעם קראתי איזה דיון בעניין ולמיטב זכרוני זה יעזור אם לא יהיה גריל \ גריל פחות "חוסם" וצפוף.

JL Audio

פורסם

אם הרמקול לא יושב ממש על קו הדיפון - הוא מנגן לתוך הדיפון.

מן הסתם הוצאה של הרמקול החוצה תישמע טוב יותר במצב שכזה.

אני חושב שאם אפשר, אם אתה יכול - להוציא את הרמקול מעבר לקו הדיפון זה תמיד הדבר הנכון לעשות, כי גם עם הרמקול הוא על קו הדיפון - הוא נוגע בדיפון וגורם לו לנגן.

לצערי הרב אצלי הרמקול ממש על קו הדיפון והוא מנגן נהדר, הגריל לא ממש מפריע לו - אבל הדיפונים עדיין מנגנים טיפה בתדרים מסויימים, תופעה שהיתה נעלמת לחלוטין לו הייתי מוציא את התקציב הזה על הוצאת הרמקול או בניית גריל שלא מפריע לו ומונע כל מגע בינו לבין הדיפון.

זה אחד הדברים שאני לא מתכוון לוותר עליהם ברכב הבא, בנוכחי - אני לא עושה יותר שינויים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עשיתי זאת מספר רב של פעמים. גריל כמו שלך בהחלט פוגע בביצועים של האלמנט וגורם לוויברציות מוגברות של הדיפון. כפי שכתבו לפני הוצאת האלמנט תפחית את תופעת הדיפון המזמזם. מעבר לזה שאפשר לקבל מראה יפה יותר לדיפון. אם תירצה אני יעלה לכאן תמונות לדוגמא.

• תוכן חדש...