Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אפרופו מסך שהלך, נצל"ש-

אצלי במסך של הDRC של הביט1 נעלמו כמעט כל הפיקסלים-

רואים שאריות של אותיות, זה לא מפריע לי במיוחד למעט העובדה שאני לא בטוח שהבלאנס אצלי מדוייק כי כיוונתי לפי האוזן :-P

האם עוד מישהו נתקל בבעיה הזו בביט1?

ביררתי לגבי DRC חדש, הדבר הזה עולה 750 שקל :?

חשבתי לתת את זה לתיקון אבל זה נראה לי יותר מידי CUSTOM בשביל שיהיו לזה חלקים זמינים...

פורסם

אתה יודע ארז...

:-D

לביט 1 ... :shock:

יש חיבור USB :-P:-P:-P

תכוון את הבאלאנס דרך המחשב בליאד!!! 8)

הDRC רגיש לנפילות מתח והמסך שלו נשרף, בגרסאות החדשות יותר של הביט1 הם ייצרו כבר מעגלי הגנה שמפחיתים את התופעה.

אני החלפתי ביט1 שלם בגלל פורט USB שכנראה נשרף לי שם אלוהים יודע איך וקיבלתי ביט1 חדש עם DRC חדש והוא בהחלט עמיד יותר אז אולי שווה לך לבדוק אפשרות של החלפה בחדש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

משום מה חשבתי שאת הדברים הדינמיים (מאסטר ווליום, פיידר, באלאנס) מכוונים רק דרך הDRC ומה שאני אכוון דרך המחשב יתאפס ברגע שאני אצא מהתוכנה (שים לב שכל הסינכרונים מתבצעים רק על הפונקציות של הפריסט - זאת אומרת אני יכול לקבוע בפריסט שערוץ אחד יהיה חזק יותר מאחר, אבל זה לא קשור לבלאנס שנשלט בDRC)

אני טועה?

ואגב, אתה מתכוון לביט1.1? כי זה הדגם שיש לי...

ואגב2, ראיתי שיש עדכון קושחה שמיועד רק לDRC... נבדוק את העניין הזה...

פורסם

לפני שאתה יוצא מהתוכנה בתוך תפריט FILE יש לך אופציה שנקראת synchronize to bit1 - זה גם מסנכרן את הDRC.

בקיצור - הDRC הוא יחידת שליטה מרחוק - כשאתה שולט מקרוב זה גם משנה את מה שיש בDRC.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זהו בדיוק, שאחרי שאני מסנכרן ומנתק-

הווליום חוזר להיות מה שהיה קודם, בגלל זה חשבתי שגם הפיידר והבלאנס מתנהגים אותו דבר, ומה שמסתנכרן זה רק הפריסט...

פורסם

flytomars , אין מצב לתקן את הDRC , הייתה לי את אותה הבעיה לפני שהמסך אצלי הלך לגמריי, ואי אפשר להשיג את המודול של ה lcd ליחידות האלו .

פניתי גם ישירות לחברה באיטליה (elettromedia) ולטענתם הם החליפו את החברה שייצרה להם את הDRC ואין להם חלקים ליחידות הDRC הישנות.

בקשר לבלנס , תמיד אפשר לאפס את הביט 1 , והבלנס חוזר לאמצע, ואז ולכוון בלנס לכל ערוץ בנפרד מהתוכנה.

בכל מקרה לכוון לפי שמיעה זה מעולה, גם ככה מה שקובע בסוף הם האוזניים שלך ולא המד על הצג.

אדי, מה שאתה אומר זה נכון אבל רק לגבי המסטר ווליום, א"אלט ו ת"אאאט (תקן אותי אם אני טועה :-P) על הבלנס הכללי (של כל הערוצים) ועל הפיידר במקרה שיש רמקולים אחוריים אי אפשר לשלוט מהתוכנה .

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

פורסם

האמת היא שמעולם לא התעסקתי עם הבאלאנס - בדקתי עכשיו על התוכנה שיש לי במחשב בעבודה ובאמת זה נכון - הDRC שולט על הבאלאנס

:shock:

הזוי וביזר.

Pioneer TS-X150

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תכלס גם אני לא התעסקתי אף פעם עם הבלאנס,

אבל פעם אחת בגלל שאין תצוגה שכחתי איך אני מעביר פריסט מA לB (גם פעולה שלא יצא לי לעשות הרבה) ובטעות שיחקתי עם הבלאנס...

ותודה STOLERCOM, נראה לי שזה באמת מה שאני אעשה- ריסט לביט1 ואז שיחזור ההגדרות ממה ששמור על המחשב.

פורסם

ארז,

תקווה שאין שם איזה באגון עם שחזור ההגדרות - הגרסא שלך היא 1.1 והיא היתה לא יציבה עד כמה שזכור לי - תריץ חיפוש בפורומים לפני שאתה עושה את זה, אני באופן אישי, הייתי מעדיף DRC חדש.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...