Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לא מזמן התקנתי מערכת, אחרי הרבה זמן המתנה... המערכת כוללת מעבד סאונד JBL MS-8, שלצערי הספקתי להנות ממנו אולי 10 דקות :-(. הבעיה החלה כצפצוף שיצא מאחד הרמקולים, ואחרי ששברתי את הראש מה קרה וקראתי באינטרנט, הבנתי שיש בעיה עם החיבור של הכבל שהולך אל המסך הקטן, שמשמש לשליטה במערכת. שיחקתי קצת עם החיבור, כמו שהציעו באינטרנט, אבל אז קרה משהו, שמסתבר שקרה ללא מעט אנשים, והוא שהרכיב שאליו מתחבר הכבל (שקע סטריאו 3.5 מ"מ) - נשבר. שוב חיפשתי באינטרנט ומצאתי את הדף הבא, שבו הציעו לחתוך את קצה הכבל ולהלחים את החוטים שבו ישירות ללוח האלקטרוני של ה- MS-8. ניסיתי לעשות את זה, כי זה לא נשמע מסובך מידי, אבל על הדרך ניתקתי ממקומם 3 מתוך 4 צ'יפים קטנים (סלילים?דיודות?) שרגלי השקע היו מחוברות אליהם. כרגע המסך אומנם עובד, אם אפשר לקרוא לזה ככה, אבל נשאר תקוע על "Please Wait..." בקיצור באסה! המסך הזה משמש לשליטה בווליום ובכיוונים... ניסיתי לפנות לכמה "מעבדות אלקטרוניקה", אבל הם לא ששים להתעסק עם דברים כאלה. הם בעיקר יודעים למכור/להחליף, לא לתקן!

האם יש כאן מישהו, עם קצת ידע באלקטרוניקה, שיכול לעזור לי בעניין? בתשלום, כמובן.

בתודה

פורסם

מכיוון שאין לי מצלמה עם פוקוס טוב, העתקתי כמה תמונות מפוסט באתר DIYMA, של בחור בשם Matt, שעשה כמה שיפורים מרשימים ל- MS-8. לצערי, הוא אומר שהוא לא מתעסק בזה יותר, כי אחרת היה מתאים גם לתקן את הבעיה וגם לשפר את המכשיר...

בתמונה הראשונה, הקפתי בעיגול את הרכיב שהלך לעולמו (הוא היה שביר מלכתחילה ולכן חיזקו אותו בדבק...)

בתמונה השניה הקפתי בעיגול רכיב דומה או זהה לאלה שנשברו תוך כדי הלחמה (שחור עם רגליים) .

DSC07128.jpg

DSC07130.jpg

פורסם

בתמונה הראשונה אם אני לא טועה זה פיוז שבור ובית פיוז שבור.

בתמונה השניה זה נגד SMD שכנראה יצא מההלחמות שלו בגלל חימום יתר - בכלל מלחימים אותם עם מלחם שמוציא אוויר חם - כנראה בגלל עודף חום בזמן ההלחמה הוא השתחרר ממקומו בגלל נגיעה עם ראש המלחם - אני מתאר לעצמי...

מעבדת אלקטרוניקה טובה תוכל לתקן את זה די בקלות - רק אני מקווה ששמרת את הרכיבים שיצאו ממקומם בכדי שידעו לפחות מה לשים שם - אם לא - תבקש מהם להגיד לך איזה סימונים בלוח אתה צריך לברר מול JBL איזה רכיבים לשים שם והם יסדרו לך את זה.

ממליץ על ג.ו ברמת השרון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

משתתף בהמלצה על ג.ו., יאמר לזכותי שרציתי להמליץ עליהם עוד לפני שקראתי את ההודעה של אדי :-)

זה נראה שהרכיב עצמו הוא נגד, כך שלא נראה לי שנגרם נזק בלתי הפיך.

מה שכן, אני במקומך לא הייתי ממשיך לספק זרם לMS8 עד שהתקלה מתוקנת, לך תדע מה עוד יישרף לך בדרך...

פורסם

תודה גם ל- flytomars על ההמלצה על ג.ו. :wink:

האמת שנתקלתי קודם באתר שלהם, אבל קיבלתי רושם כאילו שהם מחפשים כאלה שזורקים כסף... אבל, בעקבות ההמלצה של lanosforce, פניתי אליהם במייל וקיבלתי תשובה מעודדת ולעניין. עושה רושם שיש עם מי ועל מה לדבר! אני שוקל לבדוק איתם אפשרות לא רק לתקן את הבעיה (היחסית קלה), אלא גם להכניס שיפורים, כמו בפוסט שציינתי באתר DIYMA. הם כרגע עמוסים בגלל סוף השנה, אז כנראה שאחכה עם זה שבועיים-שלושה. אני רק מקווה שבסוף הדברים יסתדרו...

פורסם

אתה רוצה שדרוג אמיתי? תעיף את הMS8 הזה לכל הרוחות ותביא SIX TO 8 של מוסקוני

:twisted:

סתם סתם - הJBL הזה עושה עבודה יפה מאוד ובשביל מרבית האנשים הכוון האוטומטי הזה עדיף על נסיון עצמי לכוון את המערכת.

שיהיה בהצלחה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אומרים שלרקדנית לא טובה הרצפה עקומה.

במקרה הזה לוקחים רקדנית לא טובה, מיישרים לה את הרצפה ולא מבינים פשוט - שהרקדנית לא טובה...

Pioneer TS-X150

פורסם

טוב, מצטער שלקח לי זמן לחזור, לדעתי המלצה של אדי היא הטובה ביותר.

אם יש לך נסיון ממש טוב עם מלחם אז הייתי ממליץ להלחים את הנגדים שעפו עם מלחם. אבל זאת עבודה מאוד עדינה.

ונכון זה באמת נראה כמו נגד SMD.

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

אומרים שלרקדנית לא טובה הרצפה עקומה.

במקרה הזה לוקחים רקדנית לא טובה, מיישרים לה את הרצפה ולא מבינים פשוט - שהרקדנית לא טובה...

במקרה שלך אדי זה לוקחים רקדנית סטנדרטית. אבל כל פעם שגעו אותה לרקוד מנגינה אחרת. :wink:

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

רקדנית טובה תרקוד כל מנגינה - אי אפשר לשגע אותה

:twisted:

Pioneer TS-X150

פורסם

אצלי המסך של השליטה מודבק חזק לשמשה אני מוכן להצמיד את הרכב קרוב לרכב שלי לטובת כיון חד פעמי , אין לך צורך במסך לשימוש יומיומי.

דרך אגב אני מתל אביב

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

תודה על ההצעה אבישי :mm_yeah:

אבל הבעיה היא לא במסך, אלא בחיבור של הכבל שלו ל- DSP. כמו-כן, המסך משמש לשליטה בעוצמות (ווליום, באס, אקולייזר וכו') ואפילו יותר חשוב - משמש למעבר בין input רגיל ל- Aux.

• תוכן חדש...