Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלום לך גיל מאויס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל את שלב הצגת הצרכים הוא עבר. אם קבעו איתו פגישה אז צריך להתכונן אליה.

לזה קוראים בעברית 'טלפון שבור'.

את הצרכים היה צריך להציג בפני נציג אחד שילווה את התהליך מתחילתו ועד סופו, כשמחליפים נציג מקבלים RESET וצריך להתחיל את הכל מההתחלה - ככה זה אצל כולם.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא חייב..גיל וחבריו חייבים כי הפסידו עיסקה

בני היקר.

גם אני לאחרונה החלטתי להחליף את הגרוטאה שלי (פיאט מריאה 2002) ברכב חדש.

בדקתי, התקשרתי לכמה חברות (אלדן, שלמה סיקט, אוויס) ולא השתכנעתי שהם רוצים למכור , בחלק מהמקרים אפילו הרגשתי שהנציג מעבר לקו כועס עלי שהתקשרתי בכלל או שהפרעתי לו באמצע הקפה.

לבסוף ניגשתי לסוכנות פיאט ברחוב יגאל אלון בתל אביב, ניגשתי אל נציג המכירות נחמד בשם "ויטלי".

לאחר שישבנו שוחחנו , הסביר הראה וכיו"ב, החלטתי לרכוש לי פיאט קיובו חדשה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

לא שיש לי תלונות או משהו אבל אותו הגיל הציע לי בפורום של תפוז השכרת רכב באיטליה במחיר כפול ממה שקיבלתי בסוכנות מקומית.

בדיוק דיברתי עם חבר שלי אולי בכל זאת על לעבוד עם מישהו מהארץ ולעשות את זה יותר מסודר מכיוון שבכל זאת כשאתה משכיר רכב עדיף שתהיה לך אחריות מלאה וכתובת לדבר במידת הצורך ולשבנו שדרך מישהו מהארץ זה עדיף, נכנסתי לפורום והפלא ופלא אני רואה הודעה על אותו הגיל מאוויס.

אגב גיל אתה מתנסח יפה ועושה עבודה טובה ככל הנראה, אם לא היית עובד באוויס ככל הנראה הייתי מסכים להיות הישראלי הפראייר ולשלם כפול במידה והייתי מוצא את

זה לנכון, אחרי השרשור הזה שבדיוק ראיתי לאחר שקיבלת ממני הודעה במע הפורומים של תפוז אני אשאר עם ההצעה של הסוכנות האיטלקית.

ועוד הפעם לא בגללך אלא בגלל אוויס, מרגיש לי נפילה לא יודע למה.

פורסם
לא שיש לי תלונות או משהו אבל אותו הגיל הציע לי בפורום של תפוז השכרת רכב באיטליה במחיר כפול ממה שקיבלתי בסוכנות מקומית.

בדיוק דיברתי עם חבר שלי אולי בכל זאת על לעבוד עם מישהו מהארץ ולעשות את זה יותר מסודר מכיוון שבכל זאת כשאתה משכיר רכב עדיף שתהיה לך אחריות מלאה וכתובת לדבר במידת הצורך ולשבנו שדרך מישהו מהארץ זה עדיף, נכנסתי לפורום והפלא ופלא אני רואה הודעה על אותו הגיל מאוויס.

אגב גיל אתה מתנסח יפה ועושה עבודה טובה ככל הנראה, אם לא היית עובד באוויס ככל הנראה הייתי מסכים להיות הישראלי הפראייר ולשלם כפול במידה והייתי מוצא את

זה לנכון, אחרי השרשור הזה שבדיוק ראיתי לאחר שקיבלת ממני הודעה במע הפורומים של תפוז אני אשאר עם ההצעה של הסוכנות האיטלקית.

ועוד הפעם לא בגללך אלא בגלל אוויס, מרגיש לי נפילה לא יודע למה.

אכן הצעתי לך בפורום תפוז בהקשר להשכרה באיטליה אך זה לא קשור לשרשור הזה בכלל ,נראה לי שהייתה אי הבנה בנינו ושלחתי לך הודעה פרטית נוספת על מנת להבהיר שוב את ההצעה ,להמשך צור איתי קשר בבקשה בתפוז(היכן שהתחלנו)אם יש שאלות נוספות.

פורסם

וייפר, לא יודע למה, אבל במעט מאד תחומים אנחנו יודעים להתחרות עם מחירי חו"ל. זה נובע מבעלי הון חמדנים, שוק קטן ומדיניות מיסוי נוראית. כרטיס טיסה לניו זילנד עולה 1000 דולר, בית שם עולה שליש-חצי מפה, אין רמזורים כמעט ואין פקקים, אה גם הפשע שואף ל0.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לזה קוראים בעברית 'טלפון שבור'.

את הצרכים היה צריך להציג בפני נציג אחד שילווה את התהליך מתחילתו ועד סופו, כשמחליפים נציג מקבלים RESET וצריך להתחיל את הכל מההתחלה - ככה זה אצל כולם.

עברתי לאחרונה סיפור ארוך וסבוך עם בזק (כתוצאה מטעות לפני 10 שנים, הם העבירו, ללא ידיעתי, בעלות על הקוים שלי לחברה אחרת וכשהאחרונה פשטה את הרגל והשאירה חובות, ניתקו לי את הקוים העיסקיים ועכשיו לך תוכיח שהקוים שלך), כל פעם התקשרתי ל 199 הסברתי את הבעיה, היא הייתה מעבירה אותי למחלקה הרלוונטית (גזברות, טכני וכו'), מוציאה אותי להמתנה מעדכנת את הנציגה הרלוונטית, מעלה את שלושתנו לשיחת ועידה ואומר לנציגה החדשה "אנחנו על הקו עם מר X, אני משאירה לך את הטיפול" ועם הנציגה החדשה הייתי ממשיך את הטיפול במצב שהיא כבר יודעת את ההיסטוריה.

זה הנוהל שם ואין סיבה שכל ארגון לא יתמיע נוהל זהה.

כרטיס טיסה לניו זילנד עולה 1000 דולר, בית שם עולה שליש-חצי מפה, אין רמזורים כמעט ואין פקקים, אה גם הפשע שואף ל0.

הפשע אכן שואף לאפס אבל סתם לידע כללי, ניו זילנד סובלת ממגפה אוימה של אלכוהול, נהיגה תחת ההשפעה ומאלימות רחוב של שיכורים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...