Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לצערי אני מכיר את המקטע הזה בחיפה ואני נוסע בו כל יום. זה אחד הקטעים הכי שבורים בעיר. הנתיב הימני מלא בורות ומי שנוסע בו במהירות גבוהה שהיא מעל 50 קמ"ש נאלץ לקפץ כל הדרך כך שקשה לי להאמין שזה המצב. במיוחד אחרי הצומת של איינשטיין, שם יש בור רציני בנתיב הימני. 

עריכה אחרונה על ידי eitanuch
פורסם (נערך)

https://www.jdn.co.il/video/1638476/

מעניין איך תחלקו כאן את האחריות:

נהג האוטובוס לא נתן זכות קדימה, אבל הנפגע  המשיך לאין כניסה, היינו נהג האוטובוס לא ציפה לרכב שיבוא משמאלו וימשיך ישר. ראה אותו והיה בטוח שייקח ימינה (מותר שם רק ימינה).

עריכה אחרונה על ידי tinoki

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

50-50. אולי אפילו יותר לרעת האוטובוס. הוא צרך לצפות גם לרכב מימינו - ואינו נותן זכות קדימה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 11.11.2021 בשעה 10:57, zaf כתב:

קלסיקה של הפללה עצמית. 

עונה גם לשאלת עם או בלי GPS בשירשור המצלמות. 

אני מניח שאת הסרטון שלפו מהרכב אחרי שהנהג ברח ממנו. שאם לא, אז באמת מדובר ב"גאון הדור" או "הנמלה המובילה בטור"😂

המטומטם גם רץ לשיחים ככה שהמצלמה שלו מתעדת אותו, יא מטומטם, אחרי שיצאת מדלת הנהג לא יכלת ללכת מאחורי הרכב שלך ולהיכנס לשיחים משם?!

אבל מצד שני אם לא היה מטומטם כנראה שלא היה עושה תאונה ב-200 קמ"ש (צריך לדעת איך לנהוג), וגם כנראה שלא היה מתעד את עצמו עושה תאונה ב-200 קמ"ש תוך כדי זיגזוג נתיבים מוגזם.

לפני 21 שעות, Electron כתב:

יפה שהוא קלט את זה במראה

לפני 12 שעות, tinoki כתב:

https://www.jdn.co.il/video/1638476/

מעניין איך תחלקו כאן את האחריות:

נהג האוטובוס לא נתן זכות קדימה, אבל הנפגע  המשיך לאין כניסה, היינו נהג האוטובוס לא ציפה לרכב שיבוא משמאלו וימשיך ישר. ראה אותו והיה בטוח שייקח ימינה (מותר שם רק ימינה).

אתה בטוח שהאוטובוס צריך לתת ז"ק? אין שם תמרור אחר איפשהו בצומת?

ואם אין תמרור אז הג'יפ צריך לתת ז"ק לאוטובוס (לרכב המגיע מימינך...), והאוטובוס צריך לתת ז"ק לרכב שמגיע משמאל של הוידאו (כלומר נוסע בכיוון הנכון איפה שהתמרור אין כניסה)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לנהג האוטובוס יש 301. 

image.thumb.png.4772f6e29bc22277c27e8aea444ad6ff.png

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

השם ישמור עם זום ומשקפיים ואני לא מצליח לראות מה קורה שם.

אם אכן יש לו 301, אז זה יהיה תיק מעניין, אבל להערכתי רוב הנזק יפול על האוטובוס (אפשר להתייחס לג'יפ כמו מי שמאותת ימינה אבל ממשיך ישר)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ממש לא. הג'יפ נוסע במהירות מופרזת (לתנאי הדרך), ומתעלם מ-402 ומ-815 (אם כי נראה כי הסימון רשלני - ה-815 לא מספיק ברור, וחסר 809 ולפי google street view, שאינו לגמרי מעודכן, כנראה גם 206.

אלה רחובות עתיקים, צרים, מתאימים לתנועה של לפני 80 שנה, וברוב שעות היממה גם עמוסים הולכי רגל (שכונה חרדית). ממש לא המקום לנסוע מעל 30 קמ"ש.

פורסם

רוב זה גם תיאורטית 51%, מעשית 60%.

ברור שיש פה שני מטומטמים ועבריינים (בהנחה שאכן יש 301 לאוטובוס), והשאלה היא רק מי גרם לתאונה בעבירה שלו.

וזה להערכתי יותר סביר שייפול על מי שלא נתן ז"ק.

אבל זה לא סוף הסיפור, ככה או אחרת זה רק יקבע מי האשם, אחרי זה יתחיל הדיון על האשם התורם, ויש כזה למכביר לשני הצדדים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מ3 - לאוטובוס יש 301 (נראה בסרטון, כך שאינו יכול לטעון להעלמותו) וגם קו עצירה- והוא מתעלם משניהם.

אני מקווה מאד שנהג הג'יפ נבדק בינשוף (או שנקבע אלכוהול בדם), כי סביר שקביעת נהיגה בשכרות תשפי על על חלוקת האשמה.

וכפי שקבע השופט פנדלוביץ' - שניהם באופסייד.

פורסם

בהחלט שניהם באופסייד, אם נקבעה נהיגה בשכרות אכן יכולה להשפיע, אולי אפילו לשנות את הגורם לתאונה (כלומר מעשה בלתי סביר של נהג הג'יפ)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תראה, אני לא כיר את הגישה הפלילית. אבל דומני שמבחינת חקר תאונות בדרך כלל מדובר בכך שהחורים בגבינה הסתדרו בשורה, ובדרך כלל די הרבה חורים. במבט ראשון יש אשמה לנהג האוטובוס, יש אשמה לנהג הג'יפ, ויש אשמה גם לעיריה (סימון לקוי).

פורסם

דווקא לא הגישה הפלילית, ולא חקר תאונות (אם כי הוא כמובן משפיע) - אלא התייחסתי לפן הכספי בלבד.

אם יש נפגעים ייתכן ויהיה חקר תאונות כלומר בוחן תנועה (ואז המסקנות שלו ישפיעו גם על הפן הכספי - נזקי), ואז גם פתוחה הדרך לכתב אישום תעבורתי

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...