Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שימו לב לצורת הישיבה שלו ברכב , ככה אי איפשרלשלוט ברכב .

image.png.517be6ea3b7f0d5f70e0e5b9fa6732c2.png

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 14 שעות, nev כתב:

אין ביטוח שם?

יש, 50 אלף זה ההשתתפות העצמית.

השמועות מדברות שככה"נ הרכב יושבת, ככה שבלי ביטוח הוא היה חייב איזה חצי מיליון דולר ולא 50 אלף.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני נהגתי כולה על brz עם 200 כ"ס לא מטורבתת במסלול מבוקר וקלטתי שכמה שחשבתי שאני יודע לנהוג, יש עוד הרבה מה ללמוד ולמרות שנהגתי בקצב טוב(לפי המדריך, אבל יש מצב שהוא אומר את זה לכולם) כשהוא עלה לעשות לי סיבוב הבנתי מה אפשר לעשות עם 200 כ"ס.

ויש לך חמור קטן, בן 20 שלוקח רכב עם כוח עצום ועושה זיגזגים כאילו זה מאזדה3 ב100 קמ"ש באיילון דרום, יושב כאילו שהוא על פוף בטרבין ומתפלא למה זה קרה לו.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם

לצערנו, הישיבה הזו נפוצה למדי . ויש כאלה שיושבים(או יושבות) עם רגל שמאל מקופלת על כרית המושב😁

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

הרקע, נהג המונית נסע לאט במשך מספר דקות, הנהג המצלם עקף אותו וסימן לו עם היד..., את ההמשך אפשר לראות בסרטון

• אהבתי 3
  • מבאס 1

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם (נערך)

נהג ישראלי טיפוסי- גבר גבר בתוך האוטו (חוסם, מקלל, מסמן עם היד- עושה פרובוקציות) אבל ברגע שאשכרה מישהו מתעמת איתו- פתאום נהיה פציפיסט.

זה שהנהג מונית נסע לאט זה לא אומר שצריך לקלל אותו ולחסום אותו- ואם אתה כבר חושב שכן, אז תהיה מוכן לשאת בתוצאות במקום להתחבא בכופסא שלך.

מצחיק שאשכרה אור ירוק מראים את זה כאילו הנהג מונית לא בסדר

עריכה אחרונה על ידי laplug
  • אהבתי 2
  • לא הבנתי... 3
פורסם
לפני 2 דקות, laplug כתב:

למה נראה לך שהנהג מונית בסדר? O_o  גם הוא דביל.

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם
Just now, Electron כתב:

למה נראה לך שהנהג מונית בסדר? O_o  גם הוא דביל.

אם אני אבוא אליך, אקלל את אמא שלך, אסמן לך עם היד ואחסום אותך- רב הסיכויים שאתה לא תשאר אדיש- זה נקרא ליצור פרובקציות. 

כל בנאדם יש לו איזה סף כמה הוא מוכן להבליג בלי להגיב בחזרה.

לפי שיטתך, אני יכל לעשות מה שבא לי לכל אדם וברגע שהוא מגיב, אני אצלם אותו ואגיד שהוא דביל

פורסם
לפני 26 דקות, laplug כתב:

נהג ישראלי טיפוסי- גבר גבר בתוך האוטו (חוסם, מקלל, מסמן עם היד- עושה פרובוקציות) אבל ברגע שאשכרה מישהו מתעמת איתו- פתאום נהיה פציפיסט.

זה שהנהג מונית נסע לאט זה לא אומר שצריך לקלל אותו ולחסום אותו- ואם אתה כבר חושב שכן, אז תהיה מוכן לשאת בתוצאות במקום להתחבא בכופסא שלך.

נכון כי זה בסדר לצאת להרוס רכוש או לפגוע במישהו בגלל קללה. צודק. זה ממש בר השוואה. מקווה שנהג המונית הזה איבד את הרישיון שלו ויוגש נגדו כתב אישום פלילי.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 52 דקות, laplug כתב:

אם אני אבוא אליך, אקלל את אמא שלך, אסמן לך עם היד ואחסום אותך- רב הסיכויים שאתה לא תשאר אדיש- זה נקרא ליצור פרובקציות. 

כל בנאדם יש לו איזה סף כמה הוא מוכן להבליג בלי להגיב בחזרה.

צודק, אז בגלל זה צריך לצאת מהרכב עם יד מאחורי הגב כאילו עוד שנייה אתה מוציא אקדח ומרסס את הבן אדם בכדורים ואז לקחת לום ולשבור לבן אדם את הראש כי הוא קילל את אמא שלך.

אם מישהו יקלל את אמא שלי גם אם יש לי יתרון פיזי עליו אני מנתק מגע, מעדיף להיות חכם מאשר צודק למרות שזה מאוד קשה כאשר אתה להוט.

לפני 52 דקות, laplug כתב:

לפי שיטתך, אני יכל לעשות מה שבא לי לכל אדם וברגע שהוא מגיב, אני אצלם אותו ואגיד שהוא דביל

למה אתה מכניס לי מילים לפה?לפי איזה שיטה על מה אתה מדבר?

תקראה שוב את התגובה שלי תיראה את המילה "גם", כלומר יש 2 דבילים בסרטון.

עריכה אחרונה על ידי Electron
  • אהבתי 4

פורסם (נערך)
לפני 39 דקות, aviaviavi כתב:

נכון כי זה בסדר לצאת להרוס רכוש או לפגוע במישהו בגלל קללה. צודק. זה ממש בר השוואה. מקווה שנהג המונית הזה איבד את הרישיון שלו ויוגש נגדו כתב אישום פלילי.

אני לא מנסה להגיד שזה נכון. אני מנסה להגיד שיש 2 צדדים למטבע- אתה לא יכל לעשות מה שבא לך לצפות שלא יהיו לכך השלכות. אם אתה מסתכל על הנהג מונית בלי קונטקסט- אז כן הוא עבריין. אבל אם אתה מסתכל על מה שקרה לפני, אפשר להבין מאיפה זה בא. 

זה כמו שכל העולם שופט את ישראל תמיד בקונפליקט שלנו עם הפלסטינאים- בכל מבצע נהרגים ילדים והרבה יותר פלסטינאים ומיהודים- הם תמיד מסתכלים על זה כאילו יש רק צד אחד למטבע ושאנחנו רוצחי ילדים- לא הכל כל כך פשוט תמיד .

לפני 26 דקות, Electron כתב:

צודק, אז בגלל זה צריך לצאת מהרכב עם יד מאחורי הגב כאילו עוד שנייה אתה מוציא אקדח ומרסס את הבן אדם בכדורים ואז לקחת לאום ולשבור לבן אדם את הראש כי הוא קילל את אמא שלך.

אם מישהו יקלל את אמא שלי גם אם יש לי יתרון פיזי עליו אני מנתק מגע, מעדיף להיות חכם מאשר צודק למרות שזה מאוד קשה כאשר אתה להוט.

למה אתה מכניס לי מילים לפה?לפי איזה שיטה על מה אתה מדבר?

תקראה שוב את התגובה שלי תיראה את המילה "גם", כלומר יש 2 דבילים בסרטון.

מצטער שלא דיקדקתי אותך על כל מילה- לא התכוונתי להכניס לך מילים לפה.

אני מסכים לחלוטין ששניהם לא צודקים, אבל לפי עניות דעתי הנהג המצלם הרבה יותר אשם- הוא גרם לכל הסיפור הזה, הוא עשה את הפרובוקציות- הוא האשם העיקרי. 

אני מאמין שאי אפשר לשפוט אדם בשעת זעמו ולהשליך על אישיותו. אני בטוח שכל אדם במהלך חייו איבד עשתונות בשלב כלשהו, ויש אנשים עם טבע יותר חם מאחרים- הם נולדו/חונכו בכזה אופן.

לפי עניות דעתי- אדם לא יכל ליצור פרובקציות ולצפות שאנשים יתנהגו כאילו הם נמצאים בראיון עבודה. לכל מעשה יש השלכות ואתה לא יכל לשלוט באיך שאנשים אחרים יגיבו למעשים שלך. בארה"ב (בחלק מהמדינות), למשל, אם מישהו יכנס לסלון וייתשב על הספה ליראות טלוויזיה בלי רשות מותר לך לירות בו ואף אחד לא חושב שזה מוגזם- זה הכל בעיני המתבונן, איך הוא חונך, איפה גדל וכן, גם החוק.

זאת דעתי ואני לא מנסה להכריח אותך לקבל אותה. אם אין לי זכות לדעה בפורום הזה אז אני לא אגיב יותר

עריכה אחרונה על ידי laplug
פורסם
לפני 5 שעות, laplug כתב:

אני מאמין שאי אפשר לשפוט אדם בשעת זעמו

אני במאמין שזה בדיוק מתי שיש לשפוט אנשים, אתה בדיוק עצמך שאתה רעב.

מאוד קל להיות "אדם טוב" שנוח לך.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...