Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, Ron Poh כתב:

מפליא אותי התגובה שלך "הכותרת קצת אכזרית", כאשר על הסרטון עצמו הגבת 👍
בסרטון שומעים מישהו מדבר, האם הוא מדבר בטלפון ללא דיבורית? אולי? שאחרת מה השוטר מסמן לו.
אני בהחלט לא חושב שמגיע לו.
אז לסיכום לא הבנתי,
האם מגיע לשוטר? ולכן ה 👍 כתגובה למה שנכתב.
או לא מגיע לא, ולכן התגובה המנומקת שלך כאן.

שיניתי ל-"מעניין".

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
בתאריך 22.7.2024 בשעה 19:58, itaimoto כתב:

יום חם, רכב מלא, אין מזגן (?)

"כמה נתיבים תרצה לחצות?"

-"כן."

מתאבדי המחלפים, פוגש לא מעט כאלו על 431, מהיצורים היותר מסוכנים על הכביש ויש לא מעט כאלו. 

פורסם
לפני 4 שעות, tinoki כתב:

50-50  (בערך. לא נתקטנן).

שניים שמנותקים מהסביבה

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, Tom_22 כתב:

ולפחות בטלפון אני מתקשה לראות גם תאורת בלימה של הרכב.

אני במחשב גם לא שם לב, יתכן שבגלל האור יום ואיכות צילום לא טובה, ויתכן גם שלא עובד, אם כבר נהג מנותק אז עד הסוף.

השוטר כנראה ריחף אחרת לא ברור למה לא שם לב, ונהג הרכב שככה עוצר באמצע כביש בינעירוני הוא אשכרה רוצח, אני כל פעם נדהם מחדש מעוצמת הניתוק מהסביבה של נהגים בכביש, פשוט הזיה. 

בעיון חוזר זה נראה מהזן של מתנחלי הנתיב השמאלי שיעשו הכל לא לפספס שום יציאה מהכביש, בכל מחיר.

עריכה אחרונה על ידי לב טוב
  • אהבתי 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 17 דקות, לב טוב כתב:

ונהג הרכב שככה עוצר באמצע כביש בינעירוני הוא אשכרה רוצח...בעיון חוזר זה נראה מהזן של מתנחלי הנתיב השמאלי שיעשו הכל לא לפספס שום יציאה מהכביש, בכל מחיר.

זה.

פורסם
לפני 8 שעות, tinoki כתב:

בקצב זה לא ישארו שוטרי תנוע בכביש 🙈

להוריד מהירות ללא איתות ללא אורות בלימה, בנתיב האמצעי - זה לא שלא משתמשים במראות, אלו גם לא יודעים להשתמש בשכל.. פתאום איזשהו סמיטריילר עמוס לא יצליח לבלום... 

פורסם

המשאית "הפריעה" לו לחתוך ליציאה, אז הוא נאלץ לעצור עד שהיא תחלוף.

לדעתי הוא בקלות עובר על מלא חוקים - נסיעה בנתיב השמאלי בלי לעקוף, חוסר איתות, פנסים לא תקינים, עצירה באמצע כביש.

זה יכל לקרות לכל אחד אחר, גם לרכב ולא רק לאופנוע,
ובאמת מצער שזה בכלל קרה.
אולי התגובה הזו לא תהיה פופולרית, אבל אני מסתכל על זה באור חיובי שזה קרה לשוטר, ואולי לעלות מודעות לסכנות של אנשי נתיב השמאל, ומתאבדי המחלפים.

• אהבתי 1
פורסם

קרה לי דבר דומה בפריפריק של פריז, צעקה של אשתי הצילה אותי (המבט שלי היה מוסט לרגע למראה השמאלית), זה שהיה אחרי עצר בצד לחפש נזקים (אני לא הרגשתי נגיעה, אז המשכתי).

ציינתי 50-50 בדגש על חשיבות הערנות הרציפה. מה שתיארתי היה כמעט תאונה בגלל תנועה ארטית לחלוטין עם צורך בסבב מבטים בלתי פוסק, וחלקיק השניה בה הסתכלתי לשמאל ולא לפנים היה מסוכן. מצד שני, גם חוסר מבט במראה היה עם פוטנציאל מסוכן, בדיוק בגלל מופרעים כאלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יופי נהג במוו, תאותת ותתפרץ לשול בפניקה בלי לראות כלום.

• רעיון גרוע 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 12 דקות, Coro כתב:

יופי נהג במוו, תאותת ותתפרץ לשול בפניקה בלי לראות כלום.

מה יש לו לעשות אם הוא בפאניקה??

מה אתה מצפה?

אני לא רוצה לדמיין את הבהלה כשקורה כזה דבר

נראה לי שהוא גם לא אותת, זה המערכת של המצוקה התחילה לעבוד כנראה, פשוט הפנס השמאלי נעלם כלא היה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...