Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 דקות, עוזי ל כתב:

מה קשור קריאת כביש כשמישהו נדחף לך?

זה לא משהו שאפשר לצפות (גם אם הוא מאותת זה לא סיבה להדחף)

עברת לעשות את זה פה

עם קצת ניסיון אתה קורא את זה מוקדם מאוד. הסטיה הקטנה הזו שהופכת לדחיפה אלימה.

אם מדובר במסלולים היומיומיים שלך אתה כבר מכיר את המקומות המועדים לפורענות ואת ההתנהגויות המעידות אפילו שני צמתים מראש.

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

***** אזהרת צפייה, סרטון קשה

מתוך הפייסבוק של אור ירוק, רוכב אופנוע נפגע מרכב,  אני מאוד מקווה שהוא יהיה בסדר.

זה נכון שהרוכב התפרץ בפתאומיות לכביש, אבל האם נהג יותר זהיר היה יכול לראות אותו מוקדם יותר ולבלום בזמן? אני באמת שואל, האוטובוס בסרטון מצליח לעצור לפני, או ככה לפחות זה נראה לי, או שזאת באמת תאונה בלתי נמנעת?

https://m.facebook.com/story.php?id=100064311656275&story_fbid=887216853432028

עריכה אחרונה על ידי NEW10
מחיקת משפט חוזר בסוף הטקסט
  • אהבתי 1
  • מבאס 1
פורסם

נראה שרוכב האופנוע היה בשטח מת של הרכב בגלל האוטובוס, תזכור שהמצלמה נמצאת במצב קדמי יותר מאשר הנהג.

מצד שני, יכול להיות שנהג הרכב היה צריך לנסוע קצת יותר לאט: שטח עירוני-צומת-מעבר חצייה

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לא הסתכלתי על הסירטון(לא מסתכל על דברים קשים) אבל לאחר תאונת קטנוע שעברתי בצומת לימדו אותי כלל לאופנועים-כול השתלבות שיש מצב שיהיה מעורב רכב אחר אתה תדאג שלא יהיה לך תאונה. אופנוע שניכנס על עיוור לצמתות עלול למות

• רעיון טוב! 2
פורסם

תאונה בלתי נמנעת. הדביל נכנס לאוטובוס לנתיב כשהוא בערך 5-10 מטר ממנו.

מבחינת הדביל כולם צריכים לעצור לו כי הוא חייב עכשיו לסוע, מקווה שלמד מזה לקח.

הדרך למנוע את זה היא וידוא חובת קיום מח לפני שעולים על כלי תחבורה.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 4

Peugeot  5008 2023 

פורסם
לפני 23 דקות, גור אדם כתב:

מצד שני, יכול להיות שנהג הרכב היה צריך לנסוע קצת יותר לאט: שטח עירוני-צומת-מעבר חצייה

לזה בדיוק התכוונתי, מצד אחד הרוכב אומנם התפרץ ולא היה מאוד זהיר, אבל הנהג היה יכול לנסוע יותר לאט בגלל שהתאונה הייתה ממש כמעט על מעבר החצייה, צומת וכ"ו, ככה שיכול להיות שבנסיעה איטית יותר, אולי הוא היה מספיק לבלום.

פורסם
לפני 1 דקה, NEW10 כתב:

לזה בדיוק התכוונתי, מצד אחד הרוכב אומנם התפרץ ולא היה מאוד זהיר, אבל הנהג היה יכול לנסוע יותר לאט בגלל שהתאונה הייתה ממש כמעט על מעבר החצייה, צומת וכ"ו, ככה שיכול להיות שבנסיעה איטית יותר, אולי הוא היה מספיק לבלום.

אז זה לא עובד במיבחן המציאות!!!!!

פורסם
לפני 36 דקות, גור אדם כתב:

נראה שרוכב האופנוע היה בשטח מת של הרכב בגלל האוטובוס

לא בהכרח- אבל מאד קשה עד בלתי אפשרי לקבוע. 

מעבר לזה, נראה שהפוגע האיץ מעט רגע לפני הפגיעה כדי לעבור את האוטובוס- נדמה לי? 

לא נראה לי שנהג זהיר יותר היה יכול להימנע, גם אם היה מחליט לסטות לתוך האוטובוס- עדיין הקקנוע היה נפגע. 

קקנוען מטומטם. מתפרץ לפני אוטובוס... בכביש דו נתיבי. כשהאוטובוס מסתיר גם לו מה קורה בצד השני. ואם הקקנוען היה מתנגש בהולך רגל שהאוטובוס הסתיר?

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, NEW10 כתב:

התפרץ ולא היה מאוד זהיר

בלשון במעטה...

ונראה לפי הטיית הגוף שלו שהוא פנה שמאלה מנתיב ימינה בלבד אבל אני מסייג את זה כי אני לא יודע איפה זה צולם.

עריכה: לוקח את דבריי בחזרה... מותר לפנות שמאלה מאיפה שהרוכב הגיע (רחוב נעמת פינת שמשון בחיפה). אבל הוא עדיין לא ציית לתמרור תן זכות.

https://maps.app.goo.gl/as3L9ZhrTvEQSmpg6

עריכה אחרונה על ידי ArikB
פורסם
בתאריך 18.7.2024 בשעה 11:38, bigfoot7375nadav כתב:

העיקר נהגי משאיות מתלוננים, אבל ״שוכחים״ להראות מה הם עשו לפני שמישהו כועס עליהם.

ד״א, היו לי דיווחים כאלו בשומרי הדרך והכל נפסל כי חסרים נהגי רכבים כבדים (כולל אוטובוסים).
אלו לא נהגים אלא רוצחים.
במקרה זה, רוצח בעל לוחית רישוי 95-773-74

מכיוון שאני רק חוסך כסף לטנק, אבל נוסע בינתיים ברכב רגיל קטן, אני לא מעז "להתווכח" עם רכבים גדולים יותר, במיוחד ארוכים, כמו המשאית. אתה היית צריך להאט(ואם אפשרי - גם לנסות לעבור שמאלה) למענך, לא כי נהג המשאית צודק. הוא בכל מקרה יקח את שלו, תן לו, ושיעוף לעזאזל.

לגבי האיתות - לפחות הוא אותת. למלא נהגים ישראלים יש אלרגיה לפעולה הפשוטה אך החשובה הזאת. וכן, לא כולם יודעים שאיתות = הודעה על רצון וכוונה לעבור נתיב, לא איזו פקודה.

פורסם
לפני שעתיים, ברווז כתב:

הקקנוע . 

שאלה למתעניינים: מי יודע מה זה קקנוע?

הקטנוען מתעלם לחלוטין מכך שהוא נכנס לצומת, שיש תמרור 301 (לדעתי צריך להיות 302 לפניה שמאלה), ושיש תנועה חוצה.

אגב, לדעתי המצלם לא מאיץ, זה רק נדמה כיוון שהאוטובוס מאט (עוצר רק אחרי הצומת, כלומר אם היה מטר קדימה הוא היה פוגע בקטנוע).

אני מקווה שהקטנוען הזה יאבד את רישיון הנהיגה שלו ל-20 שנה לפחות. צריך להתבגר.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גרסה מודרנית, לדעתי הרעיון (והשם) הם מימי צ׳יץ׳.

פורסם
לפני 4 שעות, גור אדם כתב:

נראה שרוכב האופנוע היה בשטח מת של הרכב בגלל האוטובוס

פשוט חוסר סבלנות ושכל - לקפוץ לפני אוטובוס בלי שדה ראייה, גם המצלם החליט לעקוף אוטובוס בצומת.. 🙈

גם אני מעדיף במצבים כאלו לא למהר, שהרכב משמאל\לימין יגן אליי מהמקרים כאלו.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, sperial כתב:

הרעיון (והשם) הם מימי צ׳יץ׳.

אכן. אמצע - סוף ה-80'. 

לא מקובל אז היה לאסוף אחרי הכלבים.

בגינות ציבוריות בת"א הייתי צריך לחפש 2-3 מ"ר פנויים מח#א כדי לפרוס שמיכה לילדים.

וזה היה נראה לכולם טבעי לגמרי. כמו לעשן באוטובוס ובקולנוע... תכלס.

הקקנועים הראשונים היו קאג'יבה אלפנט 200 דו-פעימתי,

כלי שטח במקור שהיה צריך לתת די הרבה גז כדי לזוז,

אז את סירחון הח#א שהוא היה שואב, החליף סירחון שמן דו"פ שרוף.

CAGIVA-ELEFANT-200-2.jpeg

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
  • אהבתי 3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...