Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, bigfoot7375nadav כתב:

ד״א, היו לי דיווחים כאלו בשומרי הדרך והכל נפסל כי חסרים נהגי רכבים כבדים (כולל אוטובוסים).

זה הנימוק שכתבו לך או שמא זוהי השערתך?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, Tom_22 כתב:

תראו את הסרטון על מסך נורמלי ולא בטלפון.

המשאית עוקפת בהפרש מהירות, ואז בולמת (אורות בלם דלוקים מההתחלה ואז נכבים מעט אחרי תחילת האיתות), מתחילה לאותת ואז להידחף לפני נדב, וממשיכה את הטרנד לתוך הנתיב החדש שנפתח ואליו נדב עבר. הידיעה לגבי הימצאותו שם מחוייבת מעצם זה שהוא הגיע מאחוריו וחלף על פניו.

זה לא שונה מכל רכב אחר שנדחף ברגע האחרון ליציאה. והאבסורד הוא שיש שני נתיבים לירידה, שאני די בטוח שנהג המשאית כנראה יכול לראות מהגובה שלו.

אתה צודק בכל מילה שכתבת, אבל כשאתה בתאונה עם משאית - גם אם המשאית אשמה - אתה זה שמת, לא הוא. לכן כתבו בצדק, אם כבר הוא מאותת, עדיף לבלום ולתת לו להשתלב. אנחנו עם, כמו שקרמר כתב, שמאוד אוהב להשתלב ברגע האחרון. אבל, אנחנו גם עם שיש לו אלרגיה לבלמים. "אני במהירות קבועה למה שאבלום?". לצערנו את התוצאות של הטנגו הזה אנחנו רואים בכמות הרוגים בשנים האחרונות שלא תבייש את ה7/10. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 4

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, bigfoot7375nadav כתב:

העיקר נהגי משאיות מתלוננים, אבל ״שוכחים״ להראות מה הם עשו לפני שמישהו כועס עליהם.

ד״א, היו לי דיווחים כאלו בשומרי הדרך והכל נפסל כי חסרים נהגי רכבים כבדים (כולל אוטובוסים).
אלו לא נהגים אלא רוצחים.
במקרה זה, רוצח בעל לוחית רישוי 95-773-74

מה? אלו השיקולים של משטרת התנועה? אם חסרים נהגי רכב כבד או לא?

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 18 דקות, bigfoot7375nadav כתב:

קשה לך לקבל זכות של אחרים? אין לך סבלנות לחכות בתור? מקומך לא בכביש.

ועל כך נאמר "טול קורה מבין עיניך" ו/או "הפוסל במומו פוסל" תבחר מה שבא לך...

אני באופן עקרוני ועקבי נותן לרכבים כבדים להשתלב,

ובאמת כמה פעמים קיבלתי צפירות נזעמות מאחורי,

בין אם זה אוטובוס שיוצא מתחנה ומשתלב שמאלה, או משאית שמשתלבת ליציאה ימינה למחלף.

אני משער שברוב המקרים אני אהיה צודק אם אמשיך בנתיב ובמהירות שלי (עם הוד קדושתו הקרוז-קונטרול),

אבל משום מה אני מעדיף להיות אדיב ומתחשב בלוויתני הכביש האלה.

ועוד נקודה למחשבה:

גם בצורה שאני נוהג, וגם איך שאתה - הכבד הכבד ישתלב גם ישתלב ברסבן-ענא,

אבל אתה תצא עם עצבים וטרוניות,

ואני עם שביעות רצון מסויימת ולפעמים גם תנועת יד מהחלון הגבוה לאות תודה...

• אהבתי 1
פורסם
לפני 18 דקות, zaf כתב:

אכן בציניות.
אתה לא אשם במה שהוא עושה, אבל כמו שכתבתי, הוא עשה כבר, אני כשיש משאית משמאלי, מוותר מראש על כל נסיון לעבור מימינה. 

וזה בדיוק העניין, מראש וויתרתי על נתיב שמאל ליציאה למרות שאני צריך שמאלה אח״כ (אפשר מהימני אבל עלול להיות שם פקק).
אבל זה לא הספיק לו והוא עבר שני נתיבים.

לפני 10 דקות, Coro כתב:

מה? אלו השיקולים של משטרת התנועה? אם חסרים נהגי רכב כבד או לא?

לצערינו, כן.
קשה להאמין אבל לא לשכוח שאנחנו חיים בישראל שלא ההגיון שולט פה.

לפני 3 דקות, BoazB11 כתב:

ועל כך נאמר "טול קורה מבין עיניך" ו/או "הפוסל במומו פוסל" תבחר מה שבא לך...

אני באופן עקרוני ועקבי נותן לרכבים כבדים להשתלב,

ובאמת כמה פעמים קיבלתי צפירות נזעמות מאחורי,

בין אם זה אוטובוס שיוצא מתחנה ומשתלב שמאלה, או משאית שמשתלבת ליציאה ימינה למחלף.

אני משער שברוב המקרים אני אהיה צודק אם אמשיך בנתיב ובמהירות שלי (עם הוד קדושתו הקרוז-קונטרול),

אבל משום מה אני מעדיף להיות אדיב ומתחשב בלוויתני הכביש האלה.

ועוד נקודה למחשבה:

גם בצורה שאני נוהג, וגם איך שאתה - הכבד הכבד ישתלב גם ישתלב ברסבן-ענא,

אבל אתה תצא עם עצבים וטרוניות,

ואני עם שביעות רצון מסויימת ולפעמים גם תנועת יד מהחלון הגבוה לאות תודה...

תראה מה עניתי ל @zaf

אין קשר לסיסמאות ולפתגמים.
בכביש יש חוק ויש צורה להתנהג ולהתנהל.

ושוב - קשה לך לקבל זכות של אחרים? אין לך סבלנות לחכות בתור? מקומך לא בכביש.

פורסם
לפני 11 דקות, bigfoot7375nadav כתב:

בכביש יש חוק ויש צורה להתנהג ולהתנהל

למשל חובת הזהירות הכללית...

שמתי לב שאפילו שהצדק איתך בסרטונים שאתה מעלה, אתה מכניס את עצמך לבעיות שאתה יכול בקלות להימנע מהן. ו- @zaf צודק. למה להכנס לשטח מת של משאית?

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 7 דקות, ArikB כתב:

למשל חובת הזהירות הכללית...

שמתי לב שאפילו שהצדק איתך בסרטונים שאתה מעלה, אתה מכניס את עצמך לבעיות שאתה יכול בקלות להימנע מהן. ו- @zaf צודק. למה להכנס לשטח מת של משאית?

קודם כל - חובת הזהירות לא חלה על נהג אחד בכביש (עליי) אלא על כולם (כולל נהג המשאית).
דבר שני - אני לא נכנסתי לשטח מת של משאית הוא כמעט ונכנס בי למרות שידע שאני שם, למרות שידע שהוא צריך לצאת ביציאה הזו.
כבר פיניתי לו נתיב אחד וזה לא הספיק לו.

אולי לא הייתי צריך לצאת מהבית באותו בוקר בכלל? להודיע בעבודה שאני לא מגיע היום כי יש נהג משאית שאני מפריע לו? ככה גם הייתי יכול להימנע מהמצב הזה, לא?
למה אתם ממשיכים להאשים אותי בנהיגה פזיזה, רשלנית ומסוכנת של נהג משאית?

פורסם

נהג המשאית פושע בעיניי, הוא עם כלי סופר כבד והוא יודע שיש צמוד אליו רכב ובכו"א הוא חותך נתיבים כאילו הוא בפרייבט קל ומהיר. זה בנאדם שלא אכפת לו להרוג מישהו רק בגלל שהוא נסע כמה קמ"שים פחות ממנו. קרה לי כבר פעמיים שנהגי משאיות כאלו זרקו אותי לשול (השמאלי) כי החליטו שעכשיו! הם יוצאים לעקוף את המשאית שלפניהם בלי קשר למה שקורה או לא קורה לשמאלם. 

אבל כמו שניסו לרמוז פה. בכביש תהיה חכם ואל תהיה צודק. להילחם עם כלי כזה זה לצאת מראש עם הזנב בין הרגלים. 

***בלי להיכנס לחוקיות העניין, ראיתי לפני תקופה רכב שנהג משאית עשה לו כזה דבר, לאחר שהמשאית חזרה לימין נהג הרכב נכנס אף הוא לימין לפני המשאית וגרם למשאית ליסוע כמה ק"מ טובים על 60 קמ"ש...***

לפני 44 דקות, zaf כתב:

אני כשיש משאית משמאלי, מוותר מראש על כל נסיון לעבור מימינה. 

חכם לא נכנס לבעיה שגאון מצליח לצאת ממנה. 

לא זכור לי מקרה שעקף אותי משאית משמאל, בטח לא כזה ענק וכבד ובטח לא בכביש מהיר...

• אהבתי 2

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 25 דקות, לב טוב כתב:

***בלי להיכנס לחוקיות העניין, ראיתי לפני תקופה רכב שנהג משאית עשה לו כזה דבר, לאחר שהמשאית חזרה לימין נהג הרכב נכנס אף הוא לימין לפני המשאית וגרם למשאית ליסוע כמה ק"מ טובים על 60 קמ"ש...***

חכם לא נכנס לבעיה שגאון מצליח לצאת ממנה. 

לא זכור לי מקרה שעקף אותי משאית משמאל, בטח לא כזה ענק וכבד ובטח לא בכביש מהיר...

קודם כל - לגבי ה-***, את זה לא עשיתי לו למרות הפיתוי פשוט כי אני לא עבריין כמוהו.
דבר שני, לא מפריע לי שמשאית עוקפת אותי ובדר״כ זה מה שקורה כי הרבה מהם לא נוסעים במהירות מותרת.
חוצמזה שאני מבלה את רוב הנסיעה בנתיב ימין (גם אחרי משאיות) והרבה פעמים זה הנתיב המהיר.

אתה מתכוון שחכם לא נכנס לבעיה שפיקח יכול לצאת ממנה.
במקרה שצולם, זה לא שבחרתי להיכנס למשאית, הוא נכנס לנתיב שאני נמצא בו. פעמיים.

• רעיון טוב! 2
פורסם

הוא נכנס בשטח מת? הוא נהג בימין והמשאית עקפה אותו 😆

• אהבתי 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, bigfoot7375nadav כתב:

למה אתם ממשיכים להאשים אותי בנהיגה פזיזה, רשלנית ומסוכנת של נהג משאית?

אף אחד לא מאשים אותך

אבל, תחשוב שאתה יושב בספסל ונח, ובא מישהו ויורה באקדח לכל עבר. אז ההקבלה היא שתצעק לו להפסיק ושתעלה פה סרטון שאתה כבר היית בספסל לפני שהוא החליט להפוך את האזור למטווח, ושאתה נח ואין לך כוח לקום. במקום פשוט לברוח. זה כל מה שמנסים להגיד לך.

לפני 47 דקות, Coro כתב:

הוא נכנס בשטח מת? הוא נהג בימין והמשאית עקפה אותו 😆

אתם מפספסים את הכוונה.

אם מגיע לכיוונך ענן עם גשם, אז אתה נכנס לאזור גשום. לא במובן של בכוונה נכנסת למקום גשום. אלא במובן שחלה לגביך כניסה למקום בו יש גשם. זו הכוונה בזה שהוא נכנס. לא שהוא התכוון. נהג המשאית הביא את זה עליו, אבל בזה שהוא לא הגיב לזה, הוא נכנס לשטח מת.

לפני שעתיים, לב טוב כתב:

קרה לי כבר פעמיים

פעמיים ?

בוא לכביש 6 מדרום לקרית-גת. אתה לא יכול לסוע 5 דקות בלי שזה קורה.

עריכה אחרונה על ידי היו זמני בומבה
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

כשתהיו בכסא הנהג ויהיו לכם כל הנתונים וכל השיקולים שיש לנהג אז תשפטו.

אתם לא יודעים מה קרה מאחורי הרכב. אולי בלימה יותר חזקה הייתה גורמת לתאונה עם רכב מאחור? צופרים למנוע תאונה, הבחור מנע תאונה, בלם וויתר למשאית, מה אתם ממשיכים לחפור לו?

אתם רוצים לומר לי שנהג המשאית שכרגע עקף רכב בימין לא מודע לזה שיש רכב בימין?

bigfoot תתרגל לזה שכשמעלים פה סרטון חוטפים על הראש, זה חלק אינטרגלי מהשרשור.

עריכה אחרונה על ידי Coro
  • אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

פורסם
לפני 3 שעות, היו זמני בומבה כתב:

אף אחד לא מאשים אותך

אבל, תחשוב שאתה יושב בספסל ונח, ובא מישהו ויורה באקדח לכל עבר. אז ההקבלה היא שתצעק לו להפסיק ושתעלה פה סרטון שאתה כבר היית בספסל לפני שהוא החליט להפוך את האזור למטווח, ושאתה נח ואין לך כוח לקום. במקום פשוט לברוח. זה כל מה שמנסים להגיד לך.

אתם מפספסים את הכוונה.

אם מגיע לכיוונך ענן עם גשם, אז אתה נכנס לאזור גשום. לא במובן של בכוונה נכנסת למקום גשום. אלא במובן שחלה לגביך כניסה למקום בו יש גשם. זו הכוונה בזה שהוא נכנס. לא שהוא התכוון. נהג המשאית הביא את זה עליו, אבל בזה שהוא לא הגיב לזה, הוא נכנס לשטח מת.

שים לב, דווקא כן מאשימים אותי.
תסביר לי בבקשה - לא הגבתי?
ראיתי את המשאית, לא רבתי איתו ועברתי נתיב ימינה.
הוא לא הסתפק בזה והחליט ״לחתוך״ עוד נתיב ימינה והתעלם מרכב נוסע כולל צפירת אזהרה.
אני לא נכנסתי לשטח מת והוא ראה אותי מצויין כי הוא עקף רכב, לא מטוס נייר, לא פחית קולה, רכב.
כמה פעמים עקפת רכב ופשוט שכחת ממנו תוך כדי עקיפה?
מנחש שאף פעם.
אז זה מה שנהג המשאית עשה.
לא אכפת לו מי שם, לא אכפת לו במי הוא עלול לפגוע (או להרוג ובגלל זה קראתי לו רוצח פוטנציאלי).
האם מעבר של שני נתיבים בבת אחת זה דבר מקובל? בסדר על פי חוק?
עכשיו תפנים שהוא עשה את זה עם רכב כבד, ברגע אחרון לפניה, בכביש מהיר עם קיפוח זכות ובבריונות.

לפני 3 שעות, Coro כתב:

bigfoot תתרגל לזה שכשמעלים פה סרטון חוטפים על הראש, זה חלק אינטרגלי מהשרשור.

לצערי, לא פעם ראשונה שאני חוטף פה.
אני לא בסדר שנסעתי בימין, אני לא בסדר שאני במהירות מותרת, אני לא בסדר שוויתרתי על נתיב, ואני לא בסדר שצפרתי שנהג משאית עבריין כמעט מעך אותי.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...