Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מכיר את המקום, אבל רק לי זה נראה שיש 2 נתיבים שמאלה?

זה נמצא בחיפה בכביש שליד קניון לב המפרץ לכיוון דרום. רק הנתיב השמאלי ביותר הוא לפניה שמאלה ואילו הנתיב שלידו שגם מפנה שמאלה הכוונה שבהמשך הכביש הנוכחי יש עוד פנייה שמאלה ומי שרוצה לפנות בשמאלה השני צריך להיות על נתיב זה. לכן הסימון הוא לא עגלגל אלה בזוית ישר עם נטייה לשמאל

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לא יודע איך זה בחיפה - בתל אביב(איזור דרום-מרכז רוטשיליד-אלנבי-ובדרך מדרום לתל אביב לכיוון עזריאלי) הנת"צים זה פשוט קטסטרופה - דורשים זגזוג מטורף כי ברגע אחד הוא בשמאלי ביותר בשני הוא הימני ביותר פתאום הוא האמצעי ובחלק הסימון שלו מטושטש על הכביש ולא ברור איזה נתיב הוא תח"צ או רגיל וכל זה בתוך כביש סואן בתל אביב - פשוט סכנה של ממש.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

רוכב אופניים עובר באדום

נהג של מטרופולין משתולל בכביש ומסכן אותי ואת הנוסעים, אחרי היציאה מהכביש המהיר הייתי צריך את הנתיב השמאלי ובגלל שנתתי לו לעבור פספסתי את הפניה.

פורסם
לא יודע איך זה בחיפה - בתל אביב(איזור דרום-מרכז רוטשיליד-אלנבי-ובדרך מדרום לתל אביב לכיוון עזריאלי) הנת"צים זה פשוט קטסטרופה - דורשים זגזוג מטורף כי ברגע אחד הוא בשמאלי ביותר בשני הוא הימני ביותר פתאום הוא האמצעי ובחלק הסימון שלו מטושטש על הכביש ולא ברור איזה נתיב הוא תח"צ או רגיל וכל זה בתוך כביש סואן בתל אביב - פשוט סכנה של ממש.

נכון יש הרבה תשתיות לא מובנות ואני חושב שצריך גם לזה לפתוח שרשור ולצלם מקומות עם תשתית מוטעית או שיכלה להיות שונה ויותר בטיחותית, אבל בינינו אם נתרכז יותר ונהיה סובלניים המון תאונות יחסכו מאיתנו

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
נהג של מטרופולין משתולל בכביש ומסכן אותי ואת הנוסעים, אחרי היציאה מהכביש המהיר הייתי צריך את הנתיב השמאלי ובגלל שנתתי לו לעבור פספסתי את הפניה.

יעזור לפנות אליהם או לפייס של המשטרה?

הוא לא אמור לנהוג באוטובוס.

פורסם

למה לא פשוט לעבור לימני במקרה של האוטובוס? ולתת לו להשתלב וזהו?

נו, נניח שעשה טעות ולא פנה בזמן...

הוא הפעיל איתות, והכביש ריק .

כולנו בני אדם, כולנו עושים טעויות .

פורסם

על זה אמרו הגששים "שניהם באופסייד".

אני נתקל בתופעה לעתים קרובות, בדרך כלל מדובר בבריונים שמנסים לעקוף כל רכב אפשרי לפני היציאה ואז נדחפים בכוח, גם על אי התנועה, בדומה לצילומים מירושילים מהימים האחרונים.

נהג האוטובוס הוא בריון כביש שמקומו לא יכירנו כנהג רכב ציבורי, לדעתי כנהג בכלל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שלושה סרטונים ממני:

שיא החוצפה: נהג משאית (!) חוצה צומת באדום מלא - אז מה דעתכם גינדי מעדני בשר על התנהגות הנהג שלכם? (השארתי את התחלת הסרטון כדי שתראו את הכיתוב על המשאית).

מה עושים כאשר נוסעים בתוך נתב"ג בדרך לטרמינל 3 כשלפתע מבחינים בקרטון על הכביש ואין אפשרות לברוח לשמאל כי יש שם רכב? בולמים, מתחמקים ומקווים שהקרטון ריק במקרה של פגיעה (הצלחתי להתחמק בלי דרמות):

אני נוסע על מהירות גבוהה בכביש 6 לדרום, כשלפתע מבחין בחתיכת צמיג על הכביש - סטיתי מעט ימינה. מה נסגר עם הצמיגים הקרועים בכביש 6? אולי הגיע הזמן שנהגי ישראל ילמדו לבדוק למען השם לחץ אוויר?!

פורסם
למה לא פשוט לעבור לימני במקרה של האוטובוס? ולתת לו להשתלב וזהו?

נו, נניח שעשה טעות ולא פנה בזמן...

הוא הפעיל איתות, והכביש ריק .

כולנו בני אדם, כולנו עושים טעויות .

כי הייתי צריך לפנות שמאלה אחרי היציאה ובגללו עשיתי עיקוף ענק.

פורסם
בד"כ הצמיגים הקרועים הם של משאיות. פעם הבאה תיקח נ"צ (ספור ק"מ למחלף הבא) ותודיע למוקד שלהם - 6116*.

רואים את הרכב התקוע על השול מימין (כן, ראיתי שכתבת "בדרך כלל").

פורסם (נערך)
בד"כ הצמיגים הקרועים הם של משאיות. פעם הבאה תיקח נ"צ (ספור ק"מ למחלף הבא) ותודיע למוקד שלהם - 6116*.

אין צורך לספור ק"מ.

בכביש 6, כמו במרבית כבישי ישראל, ישנם מתגים, המציינים באיזה ק"מ אתה נמצא על אותו כביש.

הם נראים כך

6a1a4a4a2205b021b8fcc090bcd27b1f.jpg

עריכה אחרונה על ידי thenewguy

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...