Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
סתם לידע כללי, זה משנה אם התחנה מסומנת על הכביש?

ממה שזכור לי המדרכה מסומנת וזה מספיק

עמוד 39

מסתבר שזה לא משנה, ההגבלה היחידה היא על עצירה לא על נסיעה על הסימון.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
lm007, אתה היית אשם כי לא שמרת מספיק מרחק אבל לה היו פוסקים אשמה תורמת באחוז כלשהו.

לא שמר מרחק?

השתגעת?

הוא שמר בסדר גמור ואתה לא מצפה שרכב שיאותת שמאלה, ייקח שוליים ימניים ובאמת יפנה - וכל זה על פס הפרדה כפול!

פורסם

במקרה הנ"ל הוא שמר מספיק מרחק והספיק לבלום, אבל הוא שאל מה היה קורה במידה והוא לא היה מספיק לבלום.

סיבת הבלימה לא רלוונטית, בין אם זה בגלל שקפץ ילד לכביש או F16 החליט לנחות לך על הגג.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
במקרה הנ"ל הוא שמר מספיק מרחק והספיק לבלום, אבל הוא שאל מה היה קורה במידה והוא לא היה מספיק לבלום.

סיבת הבלימה לא רלוונטית, בין אם זה בגלל שקפץ ילד לכביש או F16 החליט לנחות לך על הגג.

סיבת הבלימה מאוד רלוונטית.

כבר יש תקדימים משפטיים בדיוק כמו שאם נכנסת מאחור במישהו, אתה לא אוטומטית אשם.

אם אתה יכול להוכיח שהנהג לפניך ביצע פעולה שאתה לא יכול לצפות, אתה תצא זכאי למרות שנכנסת במישהו מאחור.

במקרה הזה, יש הוכחה חותכת.

פורסם
במקרים מסוימים גם אני עושה את זה כשאני רואה רכב בנתיב האצה. כנראה שאני אעשה את זה יותר.

אם יש רכב בנתיב האצה והנתיב השמאלי פנוי אז אתה לא צריך לעשות את זה יותר, אלא רצוי שתמיד. פעולה קטנה שמסייעת לנהג אחר, תורמת לזרימה בכביש ופעם הבאה אתה תהיה זה בנתיב האצה שלא נותנים לו להשתלב.

פורסם

שני אנשים מתווכחים ורבים בשולי כביש 672. אז מי צודק?

http://www.youtube.com/watch?v=YB1qBhL7NBc&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

* שימו לב שעברתי לצלם ב- HD, ניתן לבחור איכות מתחת לסרטון ולהגדילו למקסימום ע"י לחיצה על הקישור עצמו.

פורסם

נראה שיש פה אנשים שסתם מתלוננים על נהיגה של אחרים וכאילו כל אחד פה נוהג לפי הספר.

על פניו כמו שכל אחד "מציג" את עצמו פה והתלונות שלו,נראה שכל אחד פה מאותת שהוא הולך ברגל למכולת.

ההגה הוא עגול!

פורסם

האקט שצולם עם הוולבו קורה לי על בסיס כמעט יומי בצומת הנ"ל, לרוב על ידי חברינו נהגי מוניות השירות. :?

למדתי להתקרב לצומת הזאת רק מהנתיב השמאלי, למרות שבמהלך היום גם זה לא עוזר.

כמעט תמיד, מיד אחרי הצומת הנתיב הימני יהיה חסום על ידי מונית שירות אחרת ואז הבחור שחתך בצומת יחתוך גם לנתיב השמאלי על מנת להשלים את מצוות 'חטא על פשע' כדין.

פורסם

אכן יש בעיה במקום הספציפי, לא ציפיתי לדבר כזה בשעת לילה מאוחרת כי הכביש היה ריק. הייתה לו אפשרות לחתוך לשמאלי מבלי לסכן אף אחד ולתת שם גז ולהמריא, אבל למה לו?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שם היצירה הבאה: טעות ביציאה

מהות העלילה: כביש 4, מהירות התנועה כ110 קמ"ש, מישהי שכנראה טעתה ביציאה, מחליטה להזדחל חזרה לכביש במהירות של כ-50 קמ"ש אם לא פחות. מצד שמאל כמובן בא רכב כך שאין לי אפשרות לסטות שמאלה.

gc2xzyZhfQM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אני לא מבין, אם את כבר עולה על אי התנועה, אז לפחות תאיצי בשול ואל תדחפי לאמצע הכביש במהירות זחילה...

פורסם

כמיטב המסורת, עם הגשם הראשון לקחתי את הרכב לסיבוב לראות האם הוא מוכן לחורף.

ובכן... לא ממש - חזרתי עם כאב ראש. יכול להיות שהפעם הדביל הוא אני בגלל שאני נוסע ככה :wink:

יש דרך לטפל ברעש הזה? אולי למרוח ווקס? (בינתיים עד שאני אחליף)

http://www.youtube.com/watch?v=sF3yTP2K-0Q דרך יוטיוב

The Coolest:

נתקלתי בתופעה בכבישים אחרים כבר פעמיים - מסוכן מאוד. פשוט נהגים בלי טיפת שכל.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...