Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע, מן הסתם ברור שמעולם לא נהגת או אפילו ישבת בכיסא של פרארי נוסעת.

אין שום שמץ של קצה דמיון קלוש ביותר בין פרארי לבין מוסטנג עם מנוע של קאמינס או M/AMG/S או כל גרמנית אחרת שחשבת עליה.

המהדרין שבמהדרין (זה לא אני), לא מוכנים אפילו לקרוא לפורשה מכונית על.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המהדרין שבמהדרין (זה לא אני), לא מוכנים אפילו לקרוא לפורשה מכונית על.

כי היא לא מכונית על......

ההגדרה אינה רק תלויה בביצועים, זה מיצוב וכו׳, פורשה בעצמם לא מגדירים את ה-911 כמכונית על, את ה-GT אם אני לא טועה כן הגדירו כמכונית על.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

איזה ויכוח מטומטם.....

מחליפת האנזו צריכה להיות פשוט אומנות על גלגלים!

מעניין יהיה לראות אותה בארץ. מכונית העל הראשונה בישראל, וואו!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בלבלתם פה שני דברים שונים לגמרי,

סוג הלקוחות והסיבות שהם קונים פרארי,ומה שהרכב בעצמו יודע לעשות ויותר חשוב מכך גורם לך להרגיש,

רב רוכשי הפרארי,הם רודפי מותגים עם כסף מיותר שפשוט יש להם,אז יאללה נקנה פרארי כי זה הכי הכי,אבל למי שנהג והתנסה,החוויה היא הרבה מעבר ליכולת של הרכב להקיף מסלול או להאיץ בקו ישר,אלה התחושה של הרכב,ההגה,הדוושות,המנוע,איך שהרכב פונה,הסאונד!וכמובן הגלורפיקציה כשאתה רואה את הסמל על ההגה,בעודך דוחף את הידית כרום בגייט של ההילוכים לתוך הילוך שלישי.

פרארי זה פרארי כל השאר זה כבר סיפור אחר,אפילו שלא מתלהב מהפרארים החדשות הם עדיין זן אחר ומיוחד.

Porsche 944 turbo

פורסם
כי היא לא מכונית על......

זה אתה אמרת.

אני ורבים אחרים יכולים לתת לך שלל סיבות למה 911 זה אחלה רכב על!

פורסם
זה אתה אמרת.

אני ורבים אחרים יכולים לתת לך שלל סיבות למה 911 זה אחלה רכב על!

אבל אתה מבין שזה אירוני כי גם פורשה מתייחסים ל-911 כאל מכונית ספורט ולא מכונית על וגם לא תמצא הרבה מגזינים\תוכניות שמתייחסים לדגם הזה כאל רכב על.

אין ספק לגבי היכולות, אל תטעה, אבל כשפרשה משווקים את ה-911 כמכונית הספורט הטובה בעולם הם יודעים למה הם מכוונים.

הפורשה קצת המונית מדי ולא אקזוטית כפי שמצפים ממכונית שממוצבת כרכב על.

בכל מקרה, כן מכונית על או לא, ה-911 מצויינת ולא נופלת בביצועים וגם אם הפרארי קצת מהירה יותר אלה הבדלים זניחים ולא מורגשים.

אני בכל אופן ממש ממש לא מתלהב מפורשה אבל מי יודע, אולי יום אחד כן אמצא את עצמי בעלים של אחת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אבל זו ניסן בסופו של יום, וזו פרארי בסופו של יום, לראשונה יש מסורת של מכוניות מבריקות, לשניה יש מסורת F1 מפוארת עם טכנולוגיות שהושאלו למכונית, הראשונה היא סמל לטכנולוגיה במחיר נגיש, השניה היא סמל סטטוס.

מי שיש לו כסף לפרארי קונה פרארי, מי שיש לו כסף ל-GT R מתפאר בכך שיש לה יכולות כמו של פרארי, מי שכבר רכש פרארי יגיד שהניסן נחמדה אבל בחיים לא היה קונה אותה, מי שכבר רכש ניסן ממשיך לחלום על פרארי.

החברים שלי שגרים בחו"ל ושיש להם מספיק כסף לא בקטע של מכוניות, כך שאני לא יכול לשמוע את דעתם על הפרארי שאין להם כוונה לרכוש לעולם. הכי "נועז" מבינהם רכש פעם 350Z והחליף אותה בפורסטר, כך שאתה מבין במה מדובר...

אבל - הסיבה שחובבי רכב רוצים פרארי היא בגלל הסוס הצוהל ולא בגלל 600 או 700 כ"ס או נתוני תאוצה, לא בגלל איכות העור, האלקטרוניקה או מערכת הסטריאו או כל סיבה אחרת שמהווה שיקול רציונלי ברכישת רכב. נכון שטכנולוגיות ממסלול המירוצים זולגות למכוניות פרארי משנות ה-40, אבל מרצדס ואוטו-יוניון (היום VAG) עשו את זה משנות ה-20 ולרוב עשו את זה באופן פחות מתקלקל. את מכונית העל בתצורתה המודרנית בכלל המציאו בסנט'אגתה (למבורגיני).

לגבי ה-M5 - בעבר דובר על כך שהן היו עדיפות על הרבה מכוניות-על בכבישים אמיתיים. אכן פרארי השתפרו מאוד מבחינת אלקטרוניקה וארגונומיקה וכן בהתנהגות "בעולם האמיתי" וזה כנראה הגורם העיקרי לסגירת הפער. שוב פעם - זאת הייתה רק דוגמא כללית. תחליף בפורשה טורבו עם הנעה כפולה או בכל דוגמא רלוונטית יותר.

שלא תבין אותי לא נכון - אני חושב שפרארי עושים מכוניות נהדרות ואני בהחלט מתכוון לשכור אחת בעתיד לסיבוב. אני מת על העיצוב שלהן ובריב המיתולוגי בין ה-F40 ל-959 אני מצדד (עם יתרון קל ביותר) בפרארי. עדיין - השיקול הוא לא רציונלי. ע"ע דוגמאת הפאטק פיליפ.

פורסם

רק למען שנדבר באותה שפה, כשאני אומר 911 אני מדבר על שלל גירסאותיה.

פורסם

רק אני חושב שהאנזו מכוערת וזאת נראית פשוט מוזר?

ול Doctor Slow - השיקול ברכישת רכב על לא אמור להיות רציונלי. זה לא רכב שהולכים לנסוע איתו 20,000 ק"מ בשנה.

.Your average Notepad

פורסם

מזאת לא טעמת מספיק בכדי לקבוע זאת בצורה חד-משמעית, אך בנוגע לאנזו -

האנזו לטעמי נחשבת לאחת היותר מכוערות שפרארי שחררו אי-פעם.
פורסם

ול Doctor Slow - השיקול ברכישת רכב על לא אמור להיות רציונלי. זה לא רכב שהולכים לנסוע איתו 20,000 ק"מ בשנה.

וזה שונה ממה שאני כתבתי? ברור שהשיקול הוא לא רציונלי, השאלה היא מה הרציונל מאחורי חוסר הרציונליות הזאת ולמה דווקא פרארי.

ורובן לא תסענה 20000 ק"מ לכל אורך קיומן.

• תוכן חדש...