Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה הרבה יותר מליישר קו,

אוונדטור,הוויורה,ו918 כולן באיזור ה700 סוסים,פתאום הגיחה פרארי עם 800 סוסים.

כנ"ל הF12 החדשה 700 כוחות סוס,על מכונית GT?.

האמת של-ברלינטה החדשה יש 740 כ"ס ולF70 צפוי מספר של מעל 900.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אתם מפנטזים על זה כאילו יש אוזנו בארץ....

וגם אם הייתה, גם אם תמכרו כבד, כליות, ריאה, לבלב, וקרנית לא תגיעו לחצי מהעלות שלה,

אם כבר במחיר שלה בטח אפשר לקנות פאנטום יד שניה,

F-4%20Marines%20Poster.jpg

ואם בא לי 800 כ"ס ויש לי את הכסף לפרארי הזאת אז אני אקנה באחה ט'ראק

Cameron%20Steele%20in%20action%20at%202012%20Baja%20500.JPG

בכלל אני לא מבין מה הסגידה הזאת ליצרן הזה, אישית, אני לא מתחבר,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אולי כי פרארי הם פחות או יותר מספר 1? ;-)

וכפי שציינת זה שרשור סגידה, לא מדור בדיחות, אז מה העניין עם הבאחה כאן?

נ.ב. תהיה אחת בארץ (F70), כך אומרים.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

איך אתה יודע שהיא מספר אחת? משמועה? נסעת על פרארי שאתה יכול לומר?

נסעת על רכבים בקטגוריה של פרארי שאתה יכול לומר שהיא מספר אחת?

עבורי המסחריות של GM זה מספר אחת, כי נהגתי עליהן, יש לי ניסיון עם מסחריות, משאיות, וג'יפים שלא מתוצרת GM,

עבורי המסחריות הישנות של GM זה המספר אחת, מפני שאני יודע בוודאות, מתוך ניסיון, שהן הכי מתאימות לי,

פורסם

כול אחד והקטע שלו, אתה בקטע של GM והוא של פרארי(וגם אני חושב שהבאחה לא קשור בכלל לנושא).

וברמה הזאת של מכוניות על, זה כבר עניין של העדפה אישית.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

מעט מאוד אנשים רוכשים פרארי בגלל התכונות הסגוליות של הרכב - קל לראות ש-M5 (לדוגמא) מהירה יותר על רוב הכבישים מרוב מכוניות פרארי, מאובזרת יותר, מרווחת יותר, בטיחותית יותר, חסכונית יותר ובוודאי אמינה יותר וזאת בחצי מהמחיר של פרארי "צנועה".

הם קונים פרארי בגלל שזה המותג מספר אחת במכוניות. כי כולם יודעים מה זה פרארי ויודעים לזהות את הסוס הצוהל מקילומטרים.

זה כמו שעון מכני פלצני ויוקרתי של פאטק-פיליפ עם דיוק בקנטים, בקושי עמיד למים ולתלאות היום-יום ורצועת עור שעושה להרבה אנשים גירוי. שעון דבילי שהרבה אנשים, כולל כאלו שלא ענדו שעון כזה וגם לעולם לא יוכלו לרכוש אחד, ישבעו שהוא-הוא השעון וכמה הוא נהדר.

ולכן - כל ה-F70 (או איך שלא יקראו לה) תמכרנה מראש ולא משנה כמה מופרך המחיר שידרשו. הן כנראה תהינה מאוד מהירות ועם אחיזה פנומינלית, אבל ניסאן GT-R מהירה מהן ברוב תנאי הכביש - זה לא משנה. יכול להיות שהכיסאות יהיו כל-כך נמוכים ולא נוחים שרוב הלקוחות (הלא צעירים ברובם) לא יוכלו להכנס למכונית ובטח לא לצאת בלי לפרוץ שלושה דיסקים - לא משנה. אמינות בקנטים - לא משנה.

כי פרארי זה המותג מספר אחת וה-F70 תהיה המכונית מספר אחת שלהם, אנשים יעמדו בתור לשלם עליהן מחיר מופרך ולא מוצדק (וגם על הפאטק-פיליפ או כל מוצר-על של מותג-על).

פורסם

אישית, חוץ ממעיל הארלי דיווידסון, בחיים לא לבשתי מותגים ואני לא מבין מה המרדף אחרי זה,

אותו דבר עם הפרארי, היא לא נוחה כפי שאתה מציין, לא אמינה כפי שאתה מציין, ועולה כמו רחוב שלם של ווילות,

פרארי זה מותג, לא יותר, (אתה ציינת)

ואישית, אני מעדיף את סוס הפרא האמריקאי:

01-2013-ford-mustang-gt-review.jpg

זה קטע של העדפה אישית, אני אישית, גם אם הייתי אייל נפט מטקסס בעל 50 בארות,

לא היית קונה אותה, גם לא בתור קישוט לגינה, אולי בגלל שאני רטרו סטייל? אולי בגלל

שפרט לכמה מקרים חריגים אני פשוט לא אוהב את התוצרת האירופאית,

פורסם

נסעתי ונהגתי על פרארי, נסעתי ונהגתי על עוד כמה וכמה רכבים בקטגוריה של פרארי, היא מספר אחת.(אני מתייחס לרכבי על, לא לרכבי היפר כמו פגאני ושות').

מעט מאוד אנשים רוכשים פרארי בגלל התכונות הסגוליות של הרכב - קל לראות ש-M5 (לדוגמא) מהירה יותר על רוב הכבישים מרוב מכוניות פרארי, מאובזרת יותר, מרווחת יותר, בטיחותית יותר, חסכונית יותר ובוודאי אמינה יותר וזאת בחצי מהמחיר של פרארי "צנועה".

אתה טועה ידידי, ה-M5 אינה דוגמה טובה, היא אומנם מכונית מצויינת וסופר מהירה כשלעצמה אבל המשקל הגבוה שלה ומרכז הכובד הגבוה יחסית ימנעו ממנה להיות מהירה מפרארי כמעט בכל כביש טכני ולמען האמת גם בקו ישר (ואל תביא לי סרט מלפני מעל 10 שנים של M5 נותנת בראש ל-360, מוכר וידוע ושייך לעבר).

אותו דבר עם הפרארי, היא לא נוחה כפי שאתה מציין, לא אמינה כפי שאתה מציין, ועולה כמו רחוב שלם של ווילות,

ה-458 נוחה בהחלט, אומנם לא נוחה כמו ספינה אמריקאית אבל בהחלט בסדר גמור, לגבי האמינות לא אתה ולא אני באמת יודעים, לגבי המחיר, היא בהחלט לא זולה אבל במצב הנדל"ן היום תוכל במחיר של רחוב שלם של ווילות לרכוש איזה 5-6 מכוניות, בהנחה וזה בפריפריה, אם בהרצליה עסקינן אז במחיר רחוב וילות תוכל לקנות צי שיספיק כדי לפתוח חברת ליסינג....:lol:

אפרופו תמונת ה-F4, אני מתפלא שלא שמת תמונה של איזו מוסטנג עם כנפיים.....

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ימנעו ממנה להיות מהירה מפרארי כמעט בכל כביש טכני ולמען האמת גם בקו ישר
רוב הכבישים הם לא טכניים ולא מסלולי המראה ורוב הנהגים (ורוכשי הפרארי בתוכם) הם לא נהגי מירוץ (אפילו אם הם חושבים ככה). האלקטרוניקה ותחושת הנינוחות שיש ב-M5 לעומת רוב הפרארי יאפשרו ברוב המצבים, לרוב הנהגים התקדמות מהירה יותר.

גם אם זאת לא דוגמא הכי מוצלחת - אז קח ניסאן GT-R או מגוון אחר של מכוניות ספורט מאוד מוצלחות, מהירות, פרקטיות וזולות יותר.

כנראה שמכוניות פרארי מאוד מוצלחות (טרם נהגתי, כנראה מתישהו בעתיד, זה לא רלוונטי לדיון על שווי המותג), - אבל המותג חזק מאוד מסיבות שלא קשורות רק למכניקה, אלא גם (ובעיקר) להצלחות במסלול המירוצים ולתדמית שדבקה, עקב זה, לאורך שנים במכוניות ובבעליהן.

(לגבי האמינות של פרארי קראתי פעם ציטוט דווקא במגזין של מערכות סטריאו - אדם מאוד עשיר התקין מערכת קולנוע ביתי בהון עתק וציין שמדי פעם המהנדס שהתקין את המערכת צריך לבוא ולעשות כיוונים "אבל ככה זה במוצרי-על, כמו בפרארי, צריך כל הזמן לעשות כיוונים ותיקונים").

שוב פעם - לא מדובר בהשוואה בין מכונית X ל-Y. באופן כללי מכוניות סופר-ספורט לא מצדיקות את מחירן אם מתייחסים ליכולות הסגוליות שלהן, בדיוק כמו אותו שעון מכני אמור.

פורסם
רוב הכבישים הם לא טכניים ולא מסלולי המראה ורוב הנהגים (ורוכשי הפרארי בתוכם) הם לא נהגי מירוץ (אפילו אם הם חושבים ככה). האלקטרוניקה ותחושת הנינוחות שיש ב-M5 לעומת רוב הפרארי יאפשרו ברוב המצבים, לרוב הנהגים התקדמות מהירה יותר.

אני שוב אומר לך חבר, בשום כביש, בין אם הוא מסלול המראה, נחיתה, בעליה\ירידה, בעיקול או בפיתול- M5 לא תקח פרארי מודרנית (ואני לא מדבר על קליפורניה שהיא סטייל שונה, אני כמובן מדבר על 458).

ה-M5 מדהימה אבל הנינוחות שלה (איזו נינוחות יש לה בהתגרזנות אני לא ממש יודע) לא הופכת אותה מהירה יותר ובסופו של יום היא מכונית כבדה (גם אם חזקה מאוד) ועם מרכז כובד גבוה ואם תשים נהג X ב-M5 ולאחר מכן את אותו נהג ב-458, הוא יהיה מהיר יותר ב-458 פשוט כי היא מכונית שנותנת לך תחושה (מוצדקת) שגם כשאתה חושב שאתה מתקרב למגבלות- אתה רק מתקרב למגבלות של עצמך, לא לאלה של הרכב.

נהגתי ב-2 המכוניות (M5 הקודמת, לא הנוכחית), אין בכלל מה להשוות.

אל תמעיט בערכה של פרארי, ה-458 עמוסה בטכנולוגיות לא פחות ואף יותר ממה שיש ב-M5 בהקשר לנהיגה עצמה.

GT-R זה סיפור אחר, היא תשאיר M5 מאחור ולא תיפול מהפרארי בביצועים.

אבל זו ניסן בסופו של יום, וזו פרארי בסופו של יום, לראשונה יש מסורת של מכוניות מבריקות, לשניה יש מסורת F1 מפוארת עם טכנולוגיות שהושאלו למכונית, הראשונה היא סמל לטכנולוגיה במחיר נגיש, השניה היא סמל סטטוס.

מי שיש לו כסף לפרארי קונה פרארי, מי שיש לו כסף ל-GT R מתפאר בכך שיש לה יכולות כמו של פרארי, מי שכבר רכש פרארי יגיד שהניסן נחמדה אבל בחיים לא היה קונה אותה, מי שכבר רכש ניסן ממשיך לחלום על פרארי.

זו בערך ההתפלגות של האנשים שאני מכיר אישית שמחזיקים את המכוניות האלה (ואני מכיר).

מבחינת אמינות, שוב, אני מכיר כמה אנשים שמחזיקים מכוניות כאלה, החלה מפרארי 360, ממשיך בלמבורגיני למינהם וכן פרארי 458 ושות', אין דיווחים על בעיות אמינות קריטיות, אבל כמובן כאשר אתה נכנס לעשות טיפול גדול (שברוב הרכבים האלה כולל הורדת מנוע), אתה נפרד מאיבר כלשהו בגוף...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עבורי המסחריות של GM זה מספר אחת, כי נהגתי עליהן, יש לי ניסיון עם מסחריות, משאיות, וג'יפים שלא מתוצרת GM,

עבורי המסחריות הישנות של GM זה המספר אחת, מפני שאני יודע בוודאות, מתוך ניסיון, שהן הכי מתאימות לי,

אישית, חוץ ממעיל הארלי דיווידסון, בחיים לא לבשתי מותגים ואני לא מבין מה המרדף אחרי זה...

כי GM זה לא מותג, זה מכתש על הירח :roll:

אתה אוהב משאיות כבדות ומגושמות? תפאדאל, כל אחד והשריטה שלו.

רק למה אתה לא מקבל את השריטה של אחרים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

איזו יצירת אומנות... למישהו יש מושג מתי המכונית תיחשף בתמונות מלאות ולא רק רמזים בהצללה?

Aerodynamics are for people who can't build engines - enzo ferrari

פורסם
כי GM זה לא מותג, זה מכתש על הירח :roll:

אתה אוהב משאיות כבדות ומגושמות? תפאדאל, כל אחד והשריטה שלו.

רק למה אתה לא מקבל את השריטה של אחרים?

כתבתי לך אבל נמחק, - למי יש דינמיט? בא לי לפוצץ את המחשב!

אכתוב לך בקצרה,

לא הבנתי מה הסגידה לפרארי כאילו זה רכב של מלאכים?

אני יכול להבין סגידה לכמעט כל יצרן אחר, לפרארי אני לא יכול להבין,

גם מבחינת מכוניות על, אני מעדיף את השרירים האמריקאים, או את המלוטשות הגרמניות,

• תוכן חדש...