Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצליה במחבת יש חשיבות א-ד-י-ר-ה לסוג המחבת אבל החשיבות האדירה היא בהתאמת צורת הצליה הרצויה וסוג המוצר שצולים לסוג המחבת שבו משתמשים אבל בכל מקרה, אין שום צורך במחבתות שמצופות באריחי בידוד חום של האנטרפרייז במחירים של משכורת חודשית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סתם ניקח דוגמא של מחבת נחושת באחד הלינקים שנתתי

מחיר באתר 550, נגיד שניתן לרכוש אותה ב500 עם קצת התפלצפות (לי הוצא פעם במקרה ב330 בלבד)

אבל נגיד 500, על מחבת שתשמש אותך ל-ה-כ-ל ולכל החיים,

כשהיא לא בשימוש זה פריט יפה תלוי/על המדף

מהנה להבריק אותה לא פחות ממה שאתה מבריק גאנט של איזה הארלי

זה לא משכורת (אולי יומית) וזה בהחלט שווה כמה שזה נראה ווועעע 500₪ למחבת

נ.ב.

יש לי גם סולתם (24סמ), גם ארקוסטיל נרוסטה(24), ארקוסטיל הרד אנודייז(30), אלומיניום איגל-וור (20) וגם את הצרפתי (16)

אחלה מערכת תופים :)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש הכל באתר של שף דיפו

אבטיח לעומת זאת יהיה רק בעונה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אז אני כן התקרבתי פעם או פעמיים לתנור (שף מקצועי במשך 15 שנה) ואני אומר לך שכל הסירים האלה זה קשקשת נובורישית של עלובי החיים שלא יודעים איפה עוד להשוויץ עם הכסף שנוזל להם מכל חור.

רק אידיוט מושלם ישלם 1700 ש"ח או 217 דולר על סיר לחץ שעשוי מטיטניום ומצופה בזירקוניום (או השד יודע מה).

בקיצור, תפסיקו לזרוק כסף לפח על נטו קשקשת שיווקית, אין בכלים האלה כלום שאין ב...כן, לא נעים להודות, בסולתם.

עזוב אותנו באמשך', אנחנו גברים, וגברים אוהבים דברים מבריקים ונוצצים, לפחות זה משהו שימושי ולא חרוזים.

פורסם

בעיני היתרון הגדול של סירי hard anodize של arcosteel לבין סירי הנירוסטה של סולתם הוא לאו דוקא בצלייה (ויש הבדל) אלא בקלות הניקוי של הסירים. גילוי נאות: אני לא שף של מסעדה ואין לי שוטף כלים אריתראי.

פורסם

עוד משהו, שמעתי מישהי מדברת בנייד בתחנת אוטובוס, מספרת לחברה על הדייט האחרון שלה במה שנראה כמו שילוב של השתאות עם הערצה, "הוא יודע לבשל !!!"

בקיצור, עזבו אותכם ממכונית נוצצת, עדיף להשקיע במטבח מתוקתק.

פורסם
מה רע בסולתם?

סולתם ישן (מהתקופה של אלומיניום גלוי בתחתית), שיוצר בארץ - לא רק שלא רע, אפילו טוב.

סולתם שמוכרים היום - סתם סיני רגיל (דפנות דקות וריתוכים חלשים) שנמכר ביוקר.

דני

פורסם

יש לי סירים של צווילינג שקניתי באיזה גרופאון, 750 ש"ח לארבעה סירים מעולים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
סולתם ישן (מהתקופה של אלומיניום גלוי בתחתית), שיוצר בארץ - לא רק שלא רע, אפילו טוב.

אתה מתכוון מהתקופה שהסירים היו באמת משאריות של מרגמות! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...