Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

היום בעת שאני נוסע לתומי נתקלתי במקרה שבמצב פחות טוב היה נגמר במוות שלי ובכך שהפיאט שלי כנראה הייתה נמרחת על הכביש כמו נוטלה.

עמדתי ברמזור אדום הפונה שמאלה, כשנהיה ירוק נכנסתי לצומת בהיעדר מכוניות מסביב. כמה שניות לפני שאני משלים את הסיבוב (למזלי רק נכנסתי לצומת) עוברת פורד מונדאו באדום מלא לחלוטין במסלול שאני אמור להכנס אליו, במהירות שיא ונעלמת כלעומת שבאה. אם היה לי מנוע גדול יותר, הייתי מאיץ מהרמזור מהר יותר וכו, לא הייתי מגיע היום ליעדי, ואם לשפוט עפ״י המהירות של הפורד, גם ליעד היחיד שהיו לוקחים אותי (בי״ח) כנראה היה מיותר להגיע.

השלמתי את הפניה והמשכתי בנסיעה, הפורד חיכתה ברמזור הבא הפונה שמאלה כאילו כלום לא היה, אז ניצלתי את הרגע לעצור בצד ולרשום את המספר שלה. ברגע שהזדמן לי ניסחתי בכתב את כל הפרטים. שעה, תאריך, צבע הרכב ו(מן הסתם) הסוג והמספר. אני אפילו זוכר איזה צבע היה למסגרת לוחית הרישוי שלו.

מה הסיכוי שאם אגש עם זה למשטרה הנהג הזה יקבל על הראש?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

הסיכוי לעונש קטן- עד לא קיים.

אבל לפחות הנהג יצטרך להגיע לחקירה, בה יספר שנסע בירוק מלא, ושהסיפור שלך הוא פרי דמיון מפותח של בעל פיאט\ פורד מונדאו לא זז באותו היום מחנית הבית שלו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

דווקא הסיכוי הוא גבוה בניגוד למה שולאד כתב.

קוראים לתהליך תלונת אזרח ומתייחסים לכך בחומרה.

מה שעליך לעשות הוא לכתוב מכתב עם כל פרטי המקרה וכל הפרטים שאתה זוכר (כיווני נסיעה, פרטים מזהים וכו') ליחידת התנועה שבתחומה התבצעה העבירה ולהודיע שאתה מוכן להעיד בבית המשפט במקרה הצורך.

שלח את הבקשה בדואר רשום עם אישור מסירה ותעקוב אחר הנושא.

קח בחשבון שיתכן ויזמנו אותך לתחנה לצורך הגשת עדות מפורטת יותר ולאחר מכן יחליטו האם להגיש נגד הנהג כתב אישום בהתאם לנסיבות שיעלו.

בהצלחה.

פורסם

מה הסיכוי שאם אגש עם זה למשטרה הנהג הזה יקבל על הראש?

ראית את 2 הרמזורים של הרכב שעבר באדום?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני בספק אם קיימת האפשרות שלשנינו דלק האור הירוק באותו הזמן. אלא שאיתי נסעו עוד רכבים. כך שאם מישהו כאן דמיין זה כנראה הנהג המשתולל.

פורסם

אני מאמינה לך.

אבל צריך לשכנע את השופט (כי הנהג יכל לערער),

ו"אם יש ספק אין ספק".

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אין שום בעיה להרשיע על פי עדות מפורטת ומתועדת במיוחד שתועדה בסמוך למועד הארוע .

מה המשטרה תעשה עם זה , זו כבר שאלה אחרת.

פורסם
אני בספק אם קיימת האפשרות שלשנינו דלק האור הירוק באותו הזמן. אלא שאיתי נסעו עוד רכבים. כך שאם מישהו כאן דמיין זה כנראה הנהג המשתולל.

צודקת נהגת שודים באומרה שאתה צריך לראות את האור האדום שדלק בכיוון נסיעתו של אותו נהג ואין אפשרות להסיק מכך שלך היה אור ירוק שלו היה אור אדום, אף על פי ש99.999999999% שכך היה.

פורסם

לא 99.9 % 100 % שדלק אור אדום,

והוא חצה באור אדום.

אף פעם אבל אף פעם לא ראיתי צומת שדלקו בה הרמזורים לשני הכיוונים בירוק,

וגם אף פעם לא שמעתי על מקרה כזה.

זו מערכת המשפט בארץ שלנו, זו הצפרדע וצריך לבלוע אותה.

אין מה לעשות.

ל'

פורסם

אף פעם אבל אף פעם לא ראיתי צומת שדלקו בה הרמזורים לשני הכיוונים בירוק, וגם אף פעם לא שמעתי על מקרה כזה.

אני ראיתי, לפני שנים, בירושלים בעמק המצלבה.

דני

פורסם

גם לי קרה מקרה כזה לא מזמן .

כביש בין עירוני עם שטח הפרדה ,

הרמזור שלי לפניית שמאלה אדום ואני עוצר .

בכיוון הנגדי הרמזור שלהם מתחלף מירוק לאדום , וגם הם עוצרים .

הרמזור שלי מתחלף לירוק , אני מתחיל לפנות שמאלה ,

אני כבר באמצע של הפניה , פתאום רכב שעומד בעצירה מוחלטת שבכיוון הנגדי עם רמזור אדום נותן גז ונכנס לצומת.

חוצה באדום, תוך כדי ידיעה שאני מתקרב אליו והוא מפתיע אותי .

אז נכון שבלמתי ישר שראיתי את זה ונמנעה פה תאונה . ועוד מה בזמן שהוא נכנס לצומת ,הוא

דפק פרצוף מפגר של " תעצור ותן לי לעבור " .

נותרתי בלי מילים .

פורסם

אם כך אני יכול לטעון שראיתי. מהמקום בו צפיתי בהתרחשות ניתן להבחין באור האדום.

פורסם

אתה יכול לטעון מה שאתה רוצה.

אני מבין שאתה עצבני אך יש מגבלות לאכיפת החוק ואחד הכללים הוא שבאכיפת רמזור אדום אתה חייב לראות את הרמזור בכיוון נסיעתו של הרכב העבריין ואת קו העצירה המסומן ולהיות בטוח במיליון אחוז שאכן נעברה עבירה.

במקרה שלך, כל עו"ד חובב היה מפיל אותך בחקירה נגדית ולצערי תיק שכזה היה נופל.

אני מקווה שיום אחד בקרוב אותו נהג יעשה את העבירה אל מול עיניו הבוחנות של שוטרי התנועה וכבר יקבל את השטרונגול.

פורסם

קרה לי בדיוק אותו סיפור,במקרה שלי גם הרכב נסע ממש מהר...גם אני פניתי שמאלה.

וזה מה שקרה במקרה שלי:

422484_10150628575619927_246841248_n.jpg

גם אני חשבתי שאני לא אצא מזה חיי שראיתי את הרכב מגיע אליי...

אתה יצאת בזול!

DSCF901111111105_resize1.jpg
  • תוכן חדש...