Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה כמו שאני יגיד, שראיתי אותך רוצח.

השופט רואה את כל הצדדים, ולכן הוא אומר לעצמו, כנראה הם רבו בעבר, וכעט מחפשים נקמה, אז הם משחקים כמו ילדים קטנים.

אתה ואני ורוב המגיבים פה הם אזרחים קטנים, המילה שלנו לא שווה כלום.

הדבר היחידי שאפשר לעשות הוא להתפלל שהמונדאו שלו תימרח על איזה עגלה של פול-טריילר ולא יפגעו אנשים, שילמד לקח לכל החיים, לא לעבור על החוק, ובמיוחד רמזור אדום.

יכול ליהיות מצב, שלו היה ירוק-מהבהב, לא היה לו מספיק מרחק בלימה, אז הוא האיץ והתחיל את הצומת עם צהוב ויצא ממנה באדום.

(למרות שמניסיון עם רכב שהברקסים שלו יכולים להפחיד כל מיני נהגים, כמעט תמיד שאתה עובר ומסיים את הצומת בידיוק שמתחלף לאדום, אז זה אומר שגם יכלת לבלום ולא להכנס לצומת בכלל, אלה אם אתה על מהירות גבוה מאוד מהמותרת, יותר מ30%).

פורסם

עדיין לאנשים כאן אין מצלמה לרכב?

אני לא מוכן לנהוג ללא המצלמה, קרו מקרים ששכחתי את כרטיס הזיכרון שלה בבית (לאחר הורדת סרטונים למחשב) ולמרות איחור עצבני לעבודה, חזרתי מהחנייה להביא את הכרטיס ולתעד כל רגע.

הערה: אין לי עניין או רווח מכיוון שאני לא עוסק במכירה של המוצר, אני פשוט לקוח מרוצה (וגם אין לי עניין עם פועלי בניין :lol: )

פורסם
קרה לי בדיוק אותו סיפור,במקרה שלי גם הרכב נסע ממש מהר...גם אני פניתי שמאלה.

וזה מה שקרה במקרה שלי:

422484_10150628575619927_246841248_n.jpg

גם אני חשבתי שאני לא אצא מזה חיי שראיתי את הרכב מגיע אליי...

אתה יצאת בזול!

יצא לי לקרוא את השרשור שפתחת. בהחלט יצאתי בזול.

לצורך העניין, לא התעצבנתי מהמקרה, כלומר, א הרגשתי איום על חיי או משהו בסגנון, יותר לכיוון מעוניין שכל מי שמזלזל ככה בחיי אדם יבוא על עונשו.

בסופו של דבר התאונה שהייתה נגרמת הייתה מזיזה לעבריין הכי פחות. וזו בעצם הבעיה, לעבריינים האלה יש כל כך הרבה נשמות שחתולים יכולים רק לקנא, ובעוד שהם עושים אלפי עברות מידי חודש באין מפריע נהג נורמטיבי נעצר על שנסע 10 קמ״ש מעל המותר בכבישים בין עירוניים.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

ישנה אפשרות להגיש תלונה במשטרה, יזמנו את הנהג לחקירה.

אם הוא יגיע זה מילה שלו מול שלך, כל עוד אין הוכחה חותכת - וידאו, אין מה לעשות עם זה.

אם הוא לא יגיע לחקירה, פשוט יעזבו אותו.

אם אתה בעניין של תפיסת נהגים משתוללים אני ממליץ לרכוש מלצמת וידאו לדש בורד

יש באוטו 365 מבצעים על הFULL HD

• תוכן חדש...