Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוד אוהב TOP GEAR, אבל הבריטים דפוקים.

במקום להבין שההתאבדות של האחות נובעת מההערצה והסגידה המטורפת והמיותרת של האזרחים הבריטים למשפחת המלוכה שלהם. מאשימים את צמד השדרנים האוסטרלים המסכן ואת המתיחה, המאוד משעשעת לטעמי, שלהם.

איזה עם מטומטם, וגם כל התקשורת מסביב, כאילו שאף פעם לא עשו מתיחות כאלה. במקום לחשוב על הסיבה להתאבדות מוצאים שעיר לעזאזל.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היה ברור לי שזה לא מטופ גיר, "הפרקים האחרונים" היה יותר בהקשר של התנהלות הלקוחה מטלנובלה \ משהו בסגנון, ולא מ"בית המלוכה" (הגדרה מגוכחת בפני עצמה :-D מה, הדם שלהם טוב יותר? :wink:)...

בנוגע לניתוק מהחדשות, תודה :-P אני משתדל... :wink: רוב האייטמים הם סתם רפש צהוב בכל אופן, כך שאני מעדיף לצרוך את החדשות שלי כשאני אחראי על מה שנכנס לי לתודעה... יש הרבה דברים שהייתי מעדיף לא לדעת, והרבה יותר קל לסנן במידה ונכנסים פעם ביום \ יומיים לחלק המבזקים בכל אחד מאתרי החדשות הגדולים כדי לקבל סקירה מהירה של מה שקרה ע"פ הכותרות... במידה ומשהו רלוונטי \ חשוב לי אני קורא, אבל ככלל אצבע - אני מנסה להימנע משידורי חדשות...

If you don't read the newspaper, you're uninformed. if you read the newspaper, you're misinformed.

mark twain

וזה בערך מתמצת את הכל... אני לא אוהב כשמישהו רווי אינטרסים מתיימר לספר לי דברים במסווה "אובייקטיבי".

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
מאשימים את צמד השדרנים האוסטרלים המסכן ואת המתיחה, המאוד משעשעת לטעמי, שלהם..

לא מסכנים ולא אומללים ומדובר במתיחה מטומטמת לאללה מהסוג הנחות ביותר.

הנה עוד מתיחה "משעשעת", מעניין מה היו עושים לי בבית המשפט כי אני אומר לכם בשיא הרצינות שאם זה היה קורה לי, האינסטינקט הראשוני שלי היה לערוף לה את הראש, סירטי הג'אנר טוענים שזו הדרך היחידה להרוג רוח.

http://www.youtube.com/watch?v=Fw48FdM_Ji8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני מאוד אוהב TOP GEAR, אבל הבריטים דפוקים.

במקום להבין שההתאבדות של האחות נובעת מההערצה והסגידה המטורפת והמיותרת של האזרחים הבריטים למשפחת המלוכה שלהם. מאשימים את צמד השדרנים האוסטרלים המסכן ואת המתיחה, המאוד משעשעת לטעמי, שלהם.

איזה עם מטומטם, וגם כל התקשורת מסביב, כאילו שאף פעם לא עשו מתיחות כאלה. במקום לחשוב על הסיבה להתאבדות מוצאים שעיר לעזאזל.

מסכים איתך, למרות שצריך להודות שיש גם משהו יפה בהערצה/גאווה הזאת ובמסורת שעומדת מאחוריה.

פורסם

איזו מסורת? שפעם היו "אצילים" (שזה שם מכובס לאדם בעל עוצמה וממון שעושה מה שבא לו), שהיו מכתיבים את המציאות לכל שאר "פשוטי העם" שחיו באיזור שלהם, וה"אציל" העוצמתי ביותר לקח על עצמו את הזכות להכתיב לכווולם מה לעשות? ועכשיו, אותה זכות מתגלגלת אט אט במורד הדורות בשושלת המשפחתית שלו? (כמובן, בהתאמה לרוח התקופה...) איזו מסורת יפהפיה...:shock:

DOESN'T WORK HARD

פורסם

אני לא יודע מה איתכם. אותי המתיחה שיעשעה מאד, ומה יקרה עכשיו? שני השדרנים יושעו, יש להם כתם בקריירה וקוראים להם רוצחים עם דם על הידיים, וההומור יפסיק לתפוס נתח מעולם התקשורת כי אולי באיזשהו מקום תתאבד איזה אחת (סליחה סליחה, כבוד המת) בגלל מתיחה. נישאר עולם אידיוטי בלי חוש הומור ובלי תוכניות ילדותיות כמו שי ודרור שעוזרות לפעמים לשכוח מהמציאות ולחזור להיות ילד קטן. אני בטוח שיש משהו מאחורי ההתאבדות, היא חטפה על הראש ברצינות, אולי בית המלוכה לחץ עליה אבל זו לא הבעיה של השדרנים שעשו מתיחה בטעם טוב שהייתה אמורה להגמר באותו רגע שה"מלכה" החלה לדבר במבטא הכי מגוכח ששמעתי אי פעם.

אני עומד מאחורי השדרנים האלה וחבל שאני לא יכול להביע עמדתי מולם.

וכן, הבריטים ממש דפוקים. כשזה לא מאלכוהול, זה מדביקות שלהם באציליות שלהם שלא קיימת כבר מאז המאה ה19.

פורסם
איזו מסורת? שפעם היו "אצילים" (שזה שם מכובס לאדם בעל עוצמה וממון שעושה מה שבא לו), שהיו מכתיבים את המציאות לכל שאר "פשוטי העם" שחיו באיזור שלהם, וה"אציל" העוצמתי ביותר לקח על עצמו את הזכות להכתיב לכווולם מה לעשות? ועכשיו, אותה זכות מתגלגלת אט אט במורד הדורות בשושלת המשפחתית שלו? (כמובן, בהתאמה לרוח התקופה...) איזו מסורת יפהפיה...:shock:

בשלושה משפטים עמדת על מהות בית המלוכה הבריטי לדורותיו (ובצורה מדויקת להפליא). בכל מקרה, תרצה או לא יש משהו יפה

בשושלת הבריטית ובסמליות שבה.

פורסם
בשלושה משפטים עמדת על מהות בית המלוכה הבריטי לדורותיו (ובצורה מדויקת להפליא). בכל מקרה, תרצה או לא יש משהו יפה

בשושלת הבריטית ובסמליות שבה.

אסכים איתך שהדבקות במסורת ובסמליות היא דבר יפה לכשעצמו, אך כשלוקחים בחשבון מהיכן נובעת אותה מסורת ומה היא בעצם מסמלת זה "קצת" מקלקל את העניין... בנוסף (ובהקשר קצת שונה), קח בחשבון שאותה מסורת משתמרת בצורה מעוררת התפעלות תודות לעובדה שאותה נורמה חברתית ככל הנראה עדיין חייה ובעוטת בקרב הבריטים (הנצחת פערים חברתיים במקום נסיון לגשר עליהם, מעמד "אצולה" ומעמד "נחות" ממנו וכו') וזה בלבד אומר עליהם משהו לא טוב. רואים את זה בפערי העושר והעוצמה בין בית המלוכה לבין "אצולת המשנה", הלוא הם עתירי הממון "הרגילים", כלה בפער בין אלו לבין "מעמד הביניים" הלונדוני, ובינו לבין תושבי שכונות הסלאמס שהבעירו את לונדון מוקדם יותר השנה... ברגע שמישהו מקטלג בני אדם ע"פ נכסיהם החומריים זה מראה עליו שהוא בור רדוד וטו לא. כשמדינה שלמה עושה זאת כמסורת ואידאה? לא מוצא חן בעיני... (ואני מודע לכמה מתנשאת ההודעה הזו עלולה להישמע, מצטער אם כך הדבר... משום מה אני לא מתחבר ל"אצולה" הבריטית ולפלצנות שעומדת מאחוריה)

DOESN'T WORK HARD

פורסם

ברור שאם בית המלוכה הבריטי מסמל מבחינתך תקופה של רודנות וטוטליטריות אז אין בו טעם, כמו שברור שבנקודות לא מעטות בהיסטוריה זה אכן מה שהוא ייצג, אבל בוא ניכנס לפרופורציות, ממש לא נראה לי שאנגלי ממוצע עובר ליד ארמון בקינגהאם ופתאום נצבט לו הלב על זה שאיזשהו אציל מתקופת האבן טבח את סבא רבא רבא רבא שלו בזמן שהוא חישל חרב למלחמה מול סקוטלנד. משפחת המלוכה מסמלת שושלת והיסטוריה בריטית ארוכת שנים לטובה ולרעה. אגב, את אותה הנצחת פערים חברתיים וכלכליים אתה יכול למצוא כיום בלא מעט מדינות בעולם, ואפילו בכאלו שמתהדרות בשלטון דמוקרטי כשר למהדרין מיום היווסדם.

פורסם

ולא לשכוח שאנגליה, במידה רבה, היא ערש הדמוקרטיה המודרנית. אמנם מדובר בתהליך שנמשך איזה 800 שנה, אבל בסופו של דבר מדובר באחת המדינות עם מסורת דמוקרטית עמוקה יציבה ביותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני בד"כ מתרחק משרשורים כאלה, אבל;

באגירה,

יש להבדיל אלף הבדלות בין המתיחה של הילדה במעלית, שאותה ראיתי וכבר מהשניה הראשונה עברה לי בראש המחשבה על המקרים המצערים שיכולים להתרחש עקב כך- סכנה לילדה (תקיפה נניח), סכנה לנמתחים (טראומה, התקפי לב לזקנים וכו') לבין המתיחה הנ"ל שאני חייב להודות שלא שמעתי, אך בכל זאת עומדת בגדר מתיחה טלפונית לא מזיקה.

לא נראה לי שיש כאן אחד שבילדותו לא מתח חברים טלפונית, מי יעלה בדעתו שמתיחה שכזאת תגרום למישהו להתאבד? על מה ולמה? אולי אי נעימות קלה, אבל זה הכל. אני חייב להסכים שגם בעיניי אם לא היה מדובר במשפחת המלוכה, או בקרנבל שנוצר סביב כך בתקשורת ואולי גרם לה לערעור נפשי, הכל היה עובר בשלום...

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תוכן חדש...