Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזו מסורת? שפעם היו "אצילים" (שזה שם מכובס לאדם בעל עוצמה וממון שעושה מה שבא לו), שהיו מכתיבים את המציאות לכל שאר "פשוטי העם" שחיו באיזור שלהם, וה"אציל" העוצמתי ביותר לקח על עצמו את הזכות להכתיב לכווולם מה לעשות? ועכשיו, אותה זכות מתגלגלת אט אט במורד הדורות בשושלת המשפחתית שלו? (כמובן, בהתאמה לרוח התקופה...) איזו מסורת יפהפיה...:shock:

איזה קטע... בדיוק כמו בישראל....

7 משפחות של "אצילים" (או טייקונים בג'חווארית מדוברת), שעושות מה שהן רוצות ומכתיבות לנו את החיים.

אתה עדיין בטוח שרק הבריטים דפוקים?

לפחות אצל הבריטים, הם יודעים מי דופק אותם, אצלינו זה קצת אניגמה.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סליחה שאני נשמעת קצת "לא פוליטיקלי קורקט", אבל אף אחד מכם לא חשב לשנייה שלהתאבד בגלל שבטעות שחררת מידע שהדוכסית מרגישה טוב, מעיד על נפש מעורערת קמעא?

השדרנים דפוקים, בית החולים נפל למלכודת, והאחות המסכנה שחררה לעולם פיסת מידע די חיובית. מה בכל זה בכלל אמור להוות עילה להתאבדות?

אם היא לא הייתה עושה את זה, בעוד חודש היו שוכחים את שמה.

פורסם

לא הבנתי מה בדיוק היה במתיחה שגרם לבחורה הזאת

להתאבד.

בכל אתר חדשות היה כתוב ש״המלכה״ התקשרה וביקשה את קרובי משפחה, האחות העבירה את השיחה והלכה להתאבד. בטוח יש משהו שפספסתי

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

זו בדיוק הפואנטה - זה קשור לחוסר היכולת הנפשית של אותה אחות להתמודד עם המצב - השדרנים לא אשמים, בית המלוכה לא אשם, והאמת? אפילו בית החולים לא אשם. האחות המסכנה הזו כנראה שלקחה את העניין קשה מדי ואולי גם לא קיבלה מספיק תמיכה מבית החולים מצד שני - כל מה שאני אומרת עכשיו זה ספקולציות. זה שביטלו את תכנית הרדיו זה די מטומטם, ולהאשים את השדרנים בכך שהם בעקיפין גרמו למותה של האחות? מופרך עוד יותר.

פורסם

^

בדיוק,

והכל מתחיל וניגמר במשפחת מלוכה שאף אחד לא צריך אותה אבל אף אחד לא מעז להגיד את זה.

מה שאני אומר שחבל שלא ניצלו את ההזדמנות הזאת כדי לשאול בצורה רצינית ומכובדת (במבטא בריטי טהור ועל כוס תה טוב)

Who the fuck needs the queen ?

אני בטוח שאפשר להסתדר עם עוד $57.8 מיליון דולר (רק למלכה, לא כולל הוצאות אבטחה) לשנה בקופת המדינה, ולוותר על הכובעים המטופשים שלה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

שוב אני לא מבינה מה אשמה משפחת המלוכה - בפרסום למקרה?

כי את כל השאר עשתה האחות עצמה. לצערי מדובר בהתאבדות - אבל תכלס - התאבדות היא מעשה אנוכי ומה שנקרא "הדרך הקלה החוצה". חבל שהפעם לא ניתן למצוא לזה תירוץ מוצדק (אני מבינה שיש אנשים שחייהם הם גיהנום, יש אנשים שמעדיפים להתאבד מאשר למות ממחלה אבל זה פשוט מגוחך. בגלל תקשורת?)

פורסם

מבחינתם, דבקות במשפחת המלוכה ובמסורת שלה, היא אחד החסמים הגדולים לאמריקניזציה של אנגליה.

מאותה סיבה, קנדה בחרה להשאר תחת חסות הממלכה הבריטית.

אני יכול להבין אותם.

פורסם
שוב אני לא מבינה מה אשמה משפחת המלוכה - בפרסום למקרה?

כי את כל השאר עשתה האחות עצמה. לצערי מדובר בהתאבדות - אבל תכלס - התאבדות היא מעשה אנוכי ומה שנקרא "הדרך הקלה החוצה". חבל שהפעם לא ניתן למצוא לזה תירוץ מוצדק (אני מבינה שיש אנשים שחייהם הם גיהנום, יש אנשים שמעדיפים להתאבד מאשר למות ממחלה אבל זה פשוט מגוחך. בגלל תקשורת?)

ברור שאין כאן אשמה ישירה וברור שיש משהו פסיכי בהתאבדות על רקע כזה. אני רק אומר שלדעתי חבל שלא מנתחים את המקרה הזה לעומק, מכיוון שלדעתי היתה כאן הזדמנות להעמיד בצורה שקופה את המוסד הזה ולשאול שאלות כמו - האם צריך אותו ? למה ולמי הוא תורם ? האם התרומה שלו מצדיקה את ההשקעה בו ? האם מוסד מלוכה הוא משהו שמתאים לתקופה שאנו חיים בה ? במה האנשים שישנים בארמון הזה ונולדים עם כפית של זהב שונים מאנשים אחרים, והאם זה מוצדק ?

גם המהפכה הרומנית הגדולה שהפילה לבסוף את משטרו של צ'אושסקו (להבדיל אלף הבדלות ממשפחת המלוכה כמובן) התחילה מאירוע די מזערי בעיר טימישוארה שהתגלגל והצית את המהפכה כולה.

אז אני לא אומר מהפכה, אבל חבל שהאירוע הזה לא העלה שאלות קצת יותר אינטילגנטיות ורק הטחות אשמה חסרות שחר.

פורסם

בן אדם מת כתוצאה ממשהוא שהם עשו ואתה חושב שדיון על המלוכה הוא "יותר אינטיליגנטי"? :shock:

הם אלא שיזמו את תחילת התהליך ולכן הם אחראים לתוצאה, בין אם חבות פלילית או חברתית ואתה רואה בעצמך שאף אחד לא עוצר אותם או מאשים אותם במשהוא פלילי אבל החברה בהחלט צולבת אותם ולדעתי, 100% בצדק.

שמע, עשיתי שיגוע מצחיק לחבר שלי, הורדתי לו אויר בצמיג וירדתי לצלם אותו מחליף צמיג על הבוקר, איזה שיגועים, מצחיק לאללללללה!!!!1

רק שהוא נסע ככה, איבד שליטה והרג אמא עם 2 ילדים על המדרכה.

לי כמובן אין שום קשר לארוע, כן?

לדעתי בכלל צריך לקיים דיון אינטילגנטי על הפשע של תעשיית הרכב שמייצרת ונטילים במפרט כזה שמאפשרים לכל אחד להוריד אויר מהצמיג.:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כשאתה מוריד למישהו אוויר מהצמיג, ברור לך שאחת ההשלכות לכך עלולה להיות איבוד שליטה על הרכב.

כשאתה מותח מישהו בטלפון, דפוק ככל שזה יהיה, אחת ההשלכות הצפויות לכך היא בטח לא התאבדות ובטח אף אחד לא יכול לטעון שאתה אשם במידה ומישהו מתאבד עקב כך.

ונניח שמישהי מתאבדת בגלל שמישהו סיים איתה קשר רומנטי, האם ניתן להאשים אותו באחריות לכך ?

באמת שאפשר להתפלצף שעות עם כל מני אנלוגיות מכל מני עולמות וסיטואציות, אבל לא לכך התכוונתי בהודעתי הראשונה. אני גם לא חושב שמשפחת המלוכה אחראית להתאבדות, בדיוק כמו שהשדרנים לא אחראיים לקח. אני אומר שהמצב הזה, שבו אומה שלמה סוגדת בצורה עיוורת למשפחת מלוכה הוא מצב שלדעתי הוא לא תקין, לא נחוץ וגם טיפשי. ההתאבדות שנוצרה עקב אי אלו מאורעות הקשורים לנושא (בטח שמדובר בשרשרת אירועים כל כך טיפשית כמו זו) היתה יכולה להיות הזדמנות מצויינת לבחון את הנושא עצמו.

אני לא מבין מדוע אתה בעצמך לוקח את המתיחה הזאת בצורה כל כך קשה, בסה"כ חיקו את המלכה במבטא בריטי מוקצן ונבחו כמו כלב... האם זה מעשה כל כך נורא ? אולי צריך גם להוריד תוכניות סאטיריות מהתקשורת, שמה חס וחלילה מישהו יפגע מכך, או יתאבד חס ושלום.

אולי אתה בעצמך קשור למשפחת המלוכה ? :wink:

פורסם
כ

כשאתה מותח מישהו בטלפון, דפוק ככל שזה יהיה, אחת ההשלכות הצפויות לכך היא בטח לא התאבדות ובטח אף אחד לא יכול לטעון שאתה אשם במידה ומישהו מתאבד עקב כך.

:wink:

טעות בידך (וכנראה גם הכותבים הקודמים לא הבינו): השדרים המתחזים גרמו לאחות לבצע עבירה שהיא לפחות אתית, וקרוב לודאי גם פלילית - היא פרסמה מידע רפואי חסוי. וכנראה שהיא לא יכלה לעמוד בפני התוצאות. תחשבו על הסיטואציה שבה מחד היא מחויבת בסודיות, מאידך מתקשרת אליה המלכה או מישהו אחר ממשפחת המלוכה - האם היא תסרב למסור לה מידע? השדרים הכניסו אותה למצב בלתי אפשרי שבו כל בחירה שתעשה תהיה טעות.

מדובר במתיחה סרת טעם ומוטב שמבצעיה יורחקו מהמיקרופון לזמן רב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התוצאה היחידה שהיא לא יכלה לעמוד בה זה התגלית שהיא מספיק מטומטמת כדי ליפול בפח במתיחה שכזו בתחום מהותי כמו סודיות רפואית.

היא לא שונה מכל אדם אחר שמסר בטלפון מידע פרטי ורק בדיעבד הבין שאין לו דרך לדעת שמי שהתקשר אליו הוא באמת מי שהוא טוען. רק ששרוב האנשים אומרים "אופס, מסרתי את סיסמת החשבון שלי למישהו שטען שהוא מבנת פועלים וגנבו לי כסף" ודופקים את הראש בקיר. הטמטום שלה נחשף ברבים, זה כל ההבדל.

תחנת הרדיו לא אשמה בטמטום שלה, ואין שום סיבה לא לפרסם זאת רק כי לא נעים לך שכולם יודעים שאתה אדיוט.

פורסם
מתקשרת אליה המלכה או מישהו אחר ממשפחת המלוכה - האם היא תסרב למסור לה מידע?

כאן בדיוק הבעיה, הרי אם כל אחד אחר היה מתקשר לא היתה לה בעיה להגיד שאסור למסור מידע, ובטח שגם אם היה קורה משהו בטעות, זה לא היה מגיע להתאבדות או גורם להד תקשורתי שכזה. אבל בגלל ש "המלכה" התקשרה ובגלל היחס המוגזם לדמות הזו, דברים יצאו מכלל פרופורציה.

פורסם

מה גם שכל אדם שקצת מחובר למציאות היה שומע שזו התחזות מבדחת. זו אפילו לא "מתיחה" רצינית, זו היתה סתם השתטות שבאה לצחוק על הרצינות בה הבריטים מתייחסים לעניין.

בקיצור, כמו שירון לונדון אמר, זה בסה"כ מקרה מצער. אין כאן לקחים, אין כאן אשמים, אין מה ללמוד מזה. סתם מישהי מוזרה, שלקחה את העניין יותר מדי ברצינות.

לתייג תחת Shit Happens ולעבור הלאה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...