Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בני-ברק: תושב העיר עוכב כשהרכיב את שני ילדיו הפעוטים על קטנוע ללא קסדות

שוטרי אגף התנועה עצרו תושב בני-ברק שהרכיב על קטנוע את בנו, בן 5, שאחז בכידון הקטנוע ומאחור הרכיב ילדה נוספת בת 4. הפעוטים לא חבשו קסדות.

נהג הקטנוע אמר לשוטרים שאין לו כסף לתחבורה הציבורית ולכן הוא מסיע את ילדיו לבית-הספר

בדרך זו. הנהג זומן לשיפוט מהיר.

http://rotter.net/forum/scoops/8645.shtml

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

שוטרי אגף התנועה עצרו תושב בני-ברק שהרכיב על קטנוע את בנו, בן 5, שאחז בכידון הקטנוע ומאחור הרכיב ילדה נוספת בת 4. הפעוטים לא חבשו קסדות.

נהג הקטנוע אמר לשוטרים שאין לו כסף לתחבורה הציבורית ולכן הוא מסיע את ילדיו לבית-הספר

להרוג!!! להשמיד!!! ומיד!!!

ויפה שעה אחת קודם!

ולא בגלל שהוא מבני ברק, אלא, טוב, אתם יודעים לבד...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

el presidente כתב:

להרוג!!! להשמיד!!! ומיד!!!

ויפה שעה אחת קודם!

ולא בגלל שהוא מבני ברק, אלא, טוב, אתם יודעים לבד...

גילי

בעצם אולי יש לו איזה כמה ילדים "ספייר", לחלקי חילוף...

:roflmao: :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

גילי

פורסם

לא משנה כמה קמ"ש הוא נסע וכמה הוא נזהר , או כמה הוא עני ולא מסוגל לממן תחבורה ציבורית ...

דבר כזה הוא בלתי נסלח ובלתי נתפס שאדם (שלא משנה כרגע שבטח יש לו איזה 13 ילדים) מפקיר את בטחון ילדיו כך ...

שלילה לכל החיים וקנס של ח"י שקלים!

הדרך לגהנום רצופה בפסי האטה

פורסם

חברים, כמו שפורנוגרפיה היא עניין של גיאוגרפיה, כנ"ל הנ"ל.

לדוגמה: בסין וטייוון תוכלו למצוא אבא, אימא, שני ילדים וכלב על טוסטוס אחד כאשר רק להורים יש קסדות (או רק לאחד מהם) כתופעה נפוצה. מן ההגינות הפנימית שאם הנך מגן על ראשך תגן על ראשם של ילדך לפחות באותה מידה!

בכל אופן, קשה להבנה!!

:shock:

I refuse to tiptoe through life, Only to arrive safely at death.

מה פספסתי הפעם :conf:

פורסם

למה לרוץ עד למזרח הרחוק בשביל דוגמאות?????

טייל קצת בקיבוצים ומושבים בארץ, 300 ילד מרכיבים עוד 600 ילדים, והכל על קטנוע פיאג'ו CI.

אז מי פה בדיוק רצה להשמיד? לירות? להרוג? תאי גזים? האושביץ?

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

אני חושב שאתה מגזים...

זכרונות ילדות שלי זה אבא שלי מרכיב אותי ואת אחותי לגן של אחותי במושב ובקיבוץ השכן על פיאג'ו סי...

ואבא שלי אדם מאוד אחראי .

מאוד החלטי בקשר לבטיחות על אופנוע עם כל האופנועים שהיו לי הוא עצר אותי מלחפף... בזכותו גם אני כבר לא חושב על לחפף בכלום.

זה יתרון של אנשים שגרים במושבים וקיבוצים ויש להם את הנסיון חיים ותחבורה כמוהו שיכול להסיע את הילדים שלו במושב.

מי שיודע ויכול - עושה . מי שיודע ולא יכול- מלמד.

מי שלא יודע ולא יכול -מנהל.

פורסם

יש הבדל עצום בין להרכיב מישהו במושב/קיבוץ ולהרכיב מישהו בעיר...

מי שגר במושב יודע כי אם תשכב על הכביש, סביר להניח שתמות מרעב, אם תשכב על הכביש בעיר... אההה, סליחה, אם תגיע לשם ולא תדרוס אותך מכונית בדרך...

גילי

פורסם

תתפלאו שאחוז התאונות במושבים ובקיבוצים הוא די גדול יחסית כמובן, פשוט הרבה תאונות ומקרים כאלו ''נסגרים'' בשקט במושב או בקיבוץ.

הטיפשות חוגגת ברחבי הארץ, זה לא משנה איפה.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
תתפלאו שאחוז התאונות במושבים ובקיבוצים הוא די גדול יחסית כמובן, פשוט הרבה תאונות ומקרים כאלו ''נסגרים'' בשקט במושב או בקיבוץ.

הטיפשות חוגגת ברחבי הארץ, זה לא משנה איפה.

תראה סיני, אני זוכר כמה תאונות שלי בקיבוץ שניר.

כולל התעופפות עם עגלה שבנינו אז, לתוך מפעל הנייר דרך המדשאה לאחר שהכיכר הקפיצה אותנו.

אני נכנסתי למפעל. החבר שישב על העגלה התעופף ובסוף הגלגול על הדשא נעצר על הכביש.

אבל אתה יודע מה?

שם אין מכוניות בציר תנועה ראשי.

כמויות הרכב קטנות בעשרות אחוזים, ומהירות הרכבים שם קטנה בהרבה.

לא יודע מה העניין עם זה היום, אבל היחס של התאונות הטפשיות וההחלקות אכן גדול שם, אבל שם, אין את הרכבים ממול שדורסים אותך או את נהג הבוקר הממהר שלא שם לב לכלום.

צר לי, אתה טועה פה, ובגדול.

בקשר לטפשות, אתה צודק פה בענק.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...