Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מלכודות עכברים ניתן לקנות בטמבוריות השכונתיות(לפחות בב"ש), בדרך כלל בחצי מחיר מאלה שנמכרות באייס/ הום סנטר.

אם אתה קונה מלכודת הומנית, תשתדל לקנות אחת שבה הרווחים ברשת קטנים ככל הניתן, הם מצליחים לעבור במרווחים מאוד צרים.

המלכודת ש milanista23, היא מהסוג שהייתה לי איתה בעיה. העכבר נתפס והצליח לצאת במרווחים ברשת.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גם תיקנים הם יצורים חיים.

למה עליהם אף אחד לא מרחם?

למה מתיזים עליהם גזים ממתים או שמועכים אותם למוות?

בדיוק מאותה סיבה שיש צימחונים שאוכלים דג או חסה. הם לא עושים רעש כשהנעל יורדת עליהם.

אז מה אתם אומרים? נקנה מלכודת וזהו?

אני לא נכנס לדיון איזו מלכודת ואיזה פיתיון, אבל ממליץ לשים כפפות לייטקס כד שהריח שלך לא יהיה על הפיתיון. מניסיון עם עכבר עקשן במיוחד.

בהצלחה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
גם תיקנים הם יצורים חיים.

למה עליהם אף אחד לא מרחם?

למה מתיזים עליהם גזים ממתים או שמועכים אותם למוות?

כי יש היררכיה ברורה-

חמוד/צורח- חבל להרוג

מכוער/מגעיל/ללא מיתרי קול- אפשר להרוג

פורסם

אם אינך רוצה שהעכבר יחזור אין ברירה אלא להמית אותו. יותר מזה - החכם יזכור את המלכודת ולא יכנס אליה בשנית כאשר יחזור.

בקיצור - אין ברירה - אם אתה לא רוצה בית מכורסם אין לך דרך אלא להשמיד את הפולש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למיטב ידיעתי, מלכודות דבק אסורות למכירה בישראל והשימוש בהן או מכירתן עומדות בניגוד לחוק צב"ח ובצדק. אני מצטרף לכל אלה שקראו לך לא להשתמש במלכודת האיומה הזאת.

אם חברתך אינה מעוניינת להכניס לביתה חתול שידביר עבורה באופן טבעי את המטרד התברואתי הזה, לפחות קנה לה בכל חנות DIY נורמלית (כלומר: לא גייס או הומו סנטר) מלכודת קופסה (או כלוב או איך שלא קוראים לזה).

זוהי הדרך ההומאנית ביותר להיפטר מהעכבר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אם אינך רוצה שהעכבר יחזור אין ברירה אלא להמית אותו. יותר מזה - החכם יזכור את המלכודת ולא יכנס אליה בשנית כאשר יחזור.

בקיצור - אין ברירה - אם אתה לא רוצה בית מכורסם אין לך דרך אלא להשמיד את הפולש.

לא בהכרח זה מיטוסים, בדקתי את הנושא גם עם חולדות וגם עם עכברים, שיחררתי במרחק של 300 מטר מהבית ולא חזרו

כל האורחים שנכנסו אהבו מאוד את הנקניק :wink:

כל זה אחרי שההורים ניסו לחפור לי על האגדות האורבניות האלה של עכברי הGPS שאתה מדבר עליהם

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

זו בכלל מזימה שלה לגרום לך לישון אצלה קבוע.

ועכשיו ברצינות- מניסיון שלי מלכודות דבק בכלל לא עובדות על עכברים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

רוב המלכודות הנמכרות יעילות, חפש בגוגל, לא חסר רעיונות למלכודות יעילות תוצרת בית. צריך סבלנות עם הלכידה, להניח את המלכודות לאורך הקירות, על מסלול ההליכה של העכבר. יש עכברים עקשנים, אבל צריך להיות לוכד נחוש יותר. רצוי לעבוד עם כפפות, פחות מגעיל, יותר בריא. אפשר להשיג בטמבוריות ובחנויות הגרעין (מבחר גדול אבל יקר). אמרו כאן דבר חשוב, עכבר ניכנס מאיכן שהוא, נסה למצוא ולסתום, אחרת הבעיה לא תיפטר.

עכבר נמשך למזון, בשום אופן אל תשאירו מזון או שאריות מזון, אפילו לזמן קצר, במקום פתוח.

תקופה מסויימת, לייד משרדנו, היה מחסן מזון, כל כמה חודשים, סבלנו ממכת עכברים, צברנו ניסיון.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

בצבא השתמשנו במכודת דבק ומלכודת פח חלודה ומוזרה שנראית כאילו מישהו מצא אותה לפני 200 שנה, שניהם עבדו. אבל מלכודת פח היתה אחת ודבק היו הרבה, הדבק תפס רק עכבר אחד בכל המלכודות.

ובאמת שאני לא מבין מה ההבדל בין עכבר לתיקן אבל לא משנה.

(כנראה גם מי שהחליט לשים גופה של עכבר באסלה בצבא בלי להוריד את המים גם לא חשב שזה משנה. :lol:)

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
לא בהכרח זה מיטוסים, בדקתי את הנושא גם עם חולדות וגם עם עכברים, שיחררתי במרחק של 300 מטר מהבית ולא חזרו

כל האורחים שנכנסו אהבו מאוד את הנקניק :wink:

כל זה אחרי שההורים ניסו לחפור לי על האגדות האורבניות האלה של עכברי הGPS שאתה מדבר עליהם

לי היה נסיון עם עכבר שחזר פעמיים במתאר דומה לזה שאתה מתאר. הוא גם לא נכנס למלכודת הקופסא בשנית ונאלצתי לרכוש מלכודות דבק (10 ש"ח לזוג).

באיזה מקום קראתי שהפתיון הטוב ביותר הוא מלפפון, אבל זה ברמת השמועה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אצלי בצבא במחסני אוכל היה לנו מלכודות מיוחדות, כמו קופסאת פלסטיק שחורה עם 2 כניסות. באמצע הקופסה היה מאכל(בילט אין) שהעכבר אהב, המאכל הזה הכיל נוגדני קרישה. ליד זה שמו מלכודת דבק מה שגרם לעכבר לדמם למוות אחרי שנתפס בה. אם לא היה נתפס אז במקרה של הפציעה הכי קטנה הוא היה מדמם למוות במקום אחר.

קריפי. לא כל כך הייתי בעד זה אבל יותר נהנתי לספר לאנשים ולשמוע איכס איכס...

פורסם
למיטב ידיעתי, מלכודות דבק אסורות למכירה בישראל והשימוש בהן או מכירתן עומדות בניגוד לחוק צב"ח ובצדק.

בטוח?

כי אני זוכר שלפני שנים (חמשה-שה) השתמשנו בה (למרות שלא נתפס שום עכבר).

פורסם

מלכודת דבק זה מחריד.

ממליץ להימנע.

עם זאת עכבר הוא מזיק וגם לשחרר אותו לשדה של מישהו זה לא פתרון.

אני מופתע שלא הזכירו פה את מלכודות הקפיץ הפשוטות שפשוט שוברות ליצור האומלל את המפרקת בחלקיק שניה.

עולות גרושים והשמועות אומרות שהן יעילות.

רק להיזהר על האצבעות כשמותחים אותן ומציבים אותן.

וכמובן שבעדיפות עליונה לחפש ולאטום את הפתח שדרכו נכנס העכבר.

לבדוק בסמוך למקומות הכניסה של צנרת הביוב וצינורות אחרים לבית.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אצלי בצבא במחסני אוכל היה לנו מלכודות מיוחדות, כמו קופסאת פלסטיק שחורה עם 2 כניסות. באמצע הקופסה היה מאכל(בילט אין) שהעכבר אהב, המאכל הזה הכיל נוגדני קרישה. ליד זה שמו מלכודת דבק מה שגרם לעכבר לדמם למוות אחרי שנתפס בה. אם לא היה נתפס אז במקרה של הפציעה הכי קטנה הוא היה מדמם למוות במקום אחר.

קריפי. לא כל כך הייתי בעד זה אבל יותר נהנתי לספר לאנשים ולשמוע איכס איכס...

זו ההיסטוריה של התרופה הנפוצה נגד קרישת דם "קומדין" - אשר הומצאה במקור כרעל למכרסמים והפכה לתרופה נפוצה.

לגבי הגנות במטבח - החבר'ה האלה פורצים כל דבר בעובי פחות מכמה מילימטרים, שום שקית אינה חסינה ושום קיר אינו מספיק תלול כדי לעצור אותם. הם גם מהירים כברק בדרכם מחור לחור - הסיכוי שתצפה בעכבר למשך יותר משניה קלוש.

• תוכן חדש...