Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפטנט עם הרעל בתוך הבית הוא לא משהו. תאר לך שהעכבר אוכל, מתרחק שני מטר בתוך הקיר\תקרה\צינור מיזוג , ומת.

הריח יגמור אתכם.

אם אתה מתעקש, הטבליות האלה נקראות "רטרים".

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב אז ככה, בעבודה הקודמת שלי, עכבר בחנות לא היה משהו נדיר, אין מה לעשות חנות מזון באזור מרכזי והם פשוט נכנסים מבחוץ.

מבערך 20 עכברים שתפסתי גיליתי את הדרך הטובה ביותר לתפוס אותם.

מלכודת כלוב עם - אבוקדו (ככה אתה גם לא רוצח אותו).

לא גבינה, לא נקניק ולא אבטיח.

אבוקדו עושה את העבודה.

אם אתה רוצה להגדיל סיכויים אז לנקות טוב טוב את המקום, לבדוק שאין לו שום דבר אחר לאכול שהוא יכול להגיע אליו, כי הבני זונות אוכלים הכל (קירות גבס, קרמיקה, בטון - הכל!)

פורסם

Tal89 - נראה לי שאתה פספסת פה נקודה מרכזית. היא טענה שכל עוד העכבר חי ובועט ומסתובב ברחבי הבית, שלוח הטרור

הקטן, No more sex בשבילי כל עוד הוא מסתובב חופשי ומאושר, כלומר - הוא מאושר = אני לא מאושר.

בנינו, ההודעה נפתחה בגלל הבעיה המרכזית הזו נכון..? 8)

קח יום חופש ותארוב לו, אחרי זה תעשה מה שניטצ' אמר + תחזור לימי האושר והזוהר.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

קפוץ לחנות חיות, קנה עכבר,תראה לאשה ותגיד שתפסת אותו. ככה לפחות תזכה "בימי חסד" עד שתתפוס אותו באמת.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
טוב אז ככה, בעבודה הקודמת שלי, עכבר בחנות לא היה משהו נדיר, אין מה לעשות חנות מזון באזור מרכזי והם פשוט נכנסים מבחוץ.

מבערך 20 עכברים שתפסתי גיליתי את הדרך הטובה ביותר לתפוס אותם.

מלכודת כלוב עם - אבוקדו (ככה אתה גם לא רוצח אותו).

לא גבינה, לא נקניק ולא אבטיח.

אבוקדו עושה את העבודה.

אם אתה רוצה להגדיל סיכויים אז לנקות טוב טוב את המקום, לבדוק שאין לו שום דבר אחר לאכול שהוא יכול להגיע אליו, כי הבני זונות אוכלים הכל (קירות גבס, קרמיקה, בטון - הכל!)

אכלו לי דלת של מקרר בשביל להיכנס, הזוי אבל אמיתי.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
קפוץ לחנות חיות, קנה עכבר,תראה לאשה ותגיד שתפסת אותו. ככה לפחות תזכה "בימי חסד" עד שתתפוס אותו באמת.

:mm_yeah:

פורסם

עדכונים:

קניתי מלכודת ידידותית לעכבר (רשום עליה אפילו ככה). המלכודת עשויה מפלסטיק בצורת פס עם שיפוע כלפי מעלה מפלסטיק.

לחברתי היה רק במבה בבית אז שמתי בתוך המלכודת, בסופה, ע"מ שהמזיק ייכנס לבפנים עד הסוף כדי שיפעיל את המשקל

והשיפוע ינוצל, כך המשקל שלו בעצם מפעיל את המלכודת והפתח נסגר.

שמנו את המלכודת אתמול בערב ליד המקרר, בדקנו בבוקר ומה שמצאנו היה מדהים - כל הבמבות ששמתי בפנים היו תקועות

בסוף המלכודת פרט לאחת, שהיתה בקדמת המלכודת ממש בפתח, אכולה בקטנה.

יש לנו עסק עם עכבר/חולדה מתוחכמת.

כיון שמצאנו עוד גללים בחדר השינה, הגענו למסקנה שזה המקום האהוב עליו, אז הצבתי את המלכודת בחדר השינה באחת הפינות

שמצאנו את הגללים. חברה שלי באה אלי לישון היום כך שהעדכונים הבאים יהיו בחמישי בערב כאשר נבוא שוב לדירה.

מה דעתכם?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

להרבות במלכודות ואת הפתיון להניח במקום שאינו נגיש לעכבר מחוץ למלכודת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במבמה לא טוב , צריך משהו יותר קשיח.

לא יודע איך עשויה המלכודת פלסטיק הזאת, הרעיון של המלכוד שהצעתי לך זה כלוב שיש במרכזו יש וו שמחובר לקפיץ, ברגע שה-וו זז הדלת של הכלוב ננעלת במהירות האור, כשהעכבר כבר בפנים.

מה שכן חשוב להקפיד שקצה הוו יהיה מחובר לקפיץ של הדלת על המילימטר. אם משאירים מספיק מקום אז גם תזוזות מסיביות לא יגרמו לדלת להיסגר.

הכי טוב לנער בעדינות את הקפיץ מלמעלה עם האצבע, אם הדלת לא נסגרת סימן שהשארת יותר מדי רווח בין הוו לקפיץ של הדלת.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

מה זה מלכודת ידידותית לעכבר ? אתה רוצה להיות ידידותי אליו תן לו לישון במיטה ותישן אתה על הריצפה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני ממש חברמן איתו.. אין לו רק את חדר השינה הלילה, אלא את כל הבית.

השארנו לו בית ריק הלילה עד שייתפס והחברה באה לדירה שלי לישון הערב.

פורסם

נערת ליווי.

הרבה פחות כאב ראש.:twisted:

מזכיר לי שיש להורים שלי דירה בעיר אחרת והיינו מגיעים לשם פעם בשנה למשך הקיץ. כל השנה הדירה היתה סגורה.

פעם אחת הגענו ואנחנו רואים שהמקרר לא עובד והתנור לא פועל.

מבט קצר לאחורי המכשירים העלה שכ-ל האיזור האחורי שלהם (כבלי חשמל, בידוד וכל מה שמסביב)פשוט נאכל על ידי עכברים...

• חברי המעגל הראשון
פורסם
עדכונים:

קניתי מלכודת ידידותית לעכבר (רשום עליה אפילו ככה). המלכודת עשויה מפלסטיק בצורת פס עם שיפוע כלפי מעלה מפלסטיק.

...

שמנו את המלכודת אתמול בערב ליד המקרר, בדקנו בבוקר ומה שמצאנו היה מדהים - כל הבמבות ששמתי בפנים היו תקועות

בסוף המלכודת פרט לאחת, שהיתה בקדמת המלכודת ממש בפתח, אכולה בקטנה.

עכשיו אתה מבין למה זה נקרא מלכודת ידידותית? :lol:

כבר לא מוכרים את קופסאות הפח הפשוטות האלה עם הדלת שנסגרת עם קפיץ כשהעכבר נוגע בפיתיון?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
עכשיו אתה מבין למה זה נקרא מלכודת ידידותית? :lol:

כבר לא מוכרים את קופסאות הפח הפשוטות האלה עם הדלת שנסגרת עם קפיץ כשהעכבר נוגע בפיתיון?

חבוב, אנחנו בשנות ה-201X.. הכל אפליקטיבי היום :-D

פורסם

את הפתרון האולטימטיב, נתתי לך בראשיתו של שרשור זה.

החלטת לא לשמוע בעצתי, להקשיב לכל עובדי האלילים / מומחי דמיקולו / מיסטיקנים / מהגרים ואחד ניטש שהחליטו להגיב.

שמע, אני ועכברים הולכים רחוק לאחור, נראה לי שבכלל הייתי חולדה בגלגול הקודם.

הנסיון שלי עם המניאקים הקטנים האלו הוא רב וממושך (לצערי).

תן להם "הרואין עכברים" (ע"ע חמאת בוטנים) במלכודת ותראה איך הם נעלמים לך מהדירה ואז אתה חוזר לז**ן כמו עכבר. :lol:

ובדיחה לפני סיום:

אדם נכנס לחנות עתיקות, חיטט וחיפש ובפינה על מדף מאובק שכב לו עכבר עשוי ברונזה.

שאל האיש את מוכר העתיקות: כמה עולה העכבר?

ענה המוכר: עם הסיפור - 1000 ש"ח, בלעדיו - 100!

החליט האיש לוותר על הסיפור היקר, קנה את העכבר ב-100 ש"ח, ויצא מהחנות.

לא הספיק להגיע עד פינת הרחוב, והנה הבחין שכעשרה עכברים רצים אחריו.

התפלא האיש, והמשיך בדרכו.

עבר את פינת הרחוב, עבר רחוב נוסף - ואחריו כבר 50 עכברים.

המשיך ללכת, וככל שהרחיק נוספו עכברים למרוץ,

עד שבשלב מסוים ראה האיש שמאות עכברים רצים בעקבותיו,

ושמאות רבים נוספים נוהרים מכל רחוב צדדי ומכל פינה.

האיש נלחץ מאד, החיש את צעדיו לכיוון הים, וכשהגיע לחוף כבר זרם בעקבותיו נהר עכברים ענק ודוחה.

בשלב זה, לחוץ ומבוהל, הרים האיש את עכבר הברונזה, הניף אותו גבוה, ובקשת - העיף אותו אל תוך הים.

זרם-העכברים הענק מיהר אל בין הגלים בעקבות עכבר הברונזה, ותוך דקות - טבעו כולם ומתו.

למחרת נכנס האיש שנית לחנות העתיקות.

המוכר חייך ושאל: באת לקנות את הסיפור, הא?!

-לא! - ענה האיש - אבל אולי יש לך במקרה ערבי מברונזה?

***הבדיחה היא, בדיחה, אני לא גזען. את המילה ערבי אפשר להחליף בכל מילה אחרת: ימני, שמאלני, יהודי, נוצרי, בודהיסטי, צמחוני (רחמנא לצלן), אינדיאני, אמריקאי, הודי... מה שבא לכם.

אל תאשימו אותי בגזענות בבקשה ואל תעניקו לי התראה. בתודה.***

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.

• תוכן חדש...