Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אוסיף לדיון המון ואומר שלי אישית ידוע ממקור ראשון (יותר ראשון ממה שאתם חושבים)

שרומן זדורוב הודה ברצח בפני החוקר ולאחר מכן כפר בהודאה,

כשהוא נשאל למה הוא חוזר בו הוא השיב בחזרה מילה במילה:

כי ככה העורך דין אמר לי לעשות.

המקור הראשון גם הסביר לי שרוב הראיות הובילו דווקא אליו ושהם בטוחים בזה במאות האחוזים.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
  • תגובות 978
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נו ו? זה בדיוק מה שאנחנו כבר יודעים ומה שהמשטרה טוענת מאז ההרשעה, מה חידשת פה?

שזה בעיה לטעון שהוא חף מפשע ברגע שהוא אמר דבר כזה בחקירה...

הוא ידע לתאר במדוייק מה הלך שם ולמה וכמה וכל הפרטים נמצאו מדוייקים ונכונים.

נמצאה התאמה בין מה שהוא אמר לבין מה שקרה בפועל,

הוא הודה בפה מלא ואז חזר בו כי העורך דין נתן לו את זה כעצה מועילה.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

ראית מה הוא עבר ב"עלאק חקירה"? מניעת שינה נורמלית מבנאדם לא נופלת תחת ההגדרה הזו - אחרי כמה לילות כאלה היית מודה שאתה ג'ק המרטש ושגם רצחת את ארלוזרוב

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ומה עם הראיות החדשות שמצביעות שהסכין היפנית, שלפי גירסתו איתה רצח את תאיר, כלל לא יכלה להיות הסיבה לרצח? זה לא מתאים לסוגי הפצעים.

והחקירה שנוהלה שם הייתה בזיונית. לפי סרטוני הוידיאו המפורסמים ברשת החקירה גרמה לו להודות שהוא "שועל" (ותודה לבאגירה על התיאור המעולה מהסיפור)

פורסם

ועדיין, איך תסביר את כל שאר הדברים? השיערות השיחות כל הסימני שאלה שלמשטרה אין שום דרך לענות עליהם ?

פורסם

הטענה היא שזדורוב ידע פריטים מוכמנים, שלא היו אמורים להיות ידועים לקהל הרחב. הטענה הזאת מתעלמת מכך שככל הנראה הוא הוזן בחלק נכבד מהפרטים האלה במהלך החקירה ולא פלט אותם מרצונו החופשי ולכן הם לא בדיוק אותם פרטים מוכמנים. יותר מדי חורים יש בתיק הזה, יותר מדי כיוונים שלא נחקרו כלל ויותר מדי שאלות. קשה, גם עכשיו, לאתר מניע אצל זדורוב, והתקפת זעם לא בדיוק מסתדרת עם שיסוף גרון, שזו פעולה שדורשת מיומנות מסויימת ולפחות תכנון.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

TASRAF בתחתית הדף יש כבר מקרים שאחרים הודו ברצח, ואחרי זמן מה מצאו את הרוצחים האמיתיים

http://www.a-dura.com/a344048-%D7%9E%D7%91%D7%98-%D7%A9%D7%A0%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%95%D7%9E%D7%97%D7%94-%D7%94%D7%9E%D7%95%D7%91%D7%99%D7%9C-%D7%91%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%9D-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%90%D7%AA-%D7%90%D7%A9%D7%9E%D7%AA-%D7%96%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%91-%D7%A0%D7%A2%D7%A8-%D7%A9%D7%94%D7%A2%D7%99%D7%93-%D7%9B%D7%99-%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA%D7%95-%D7%A8%D7%A6%D7%97%D7%94-%D7%90%D7%AA-%D7%AA%D7%90%D7%99%D7%A8-%D7%A0%D7%A2%D7%A6%D7%A8-%D7%9C-10-%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%9D

זדורוב לא קיבל עורך דין בהתחלה לפי חוק, רק מאוחר יותר אחרי שכבר עבר התעללות נפשית מבלי שמבין את השפה.

הוא גם נשלח לפסיכיאטרית שניסתה לגרום לו להבין שיכול להיות שהוא כבר שכח מה היה וזה ההסבר לכל הראיות שהמשטרה מצאה.

שורה תחתונה, בעמוד הקודם יש עשרות שאלות שנשארו פתוחות, עשרות ראיות בזירה שלא נבדקו והתעלמו מהן

הראיה המדעית היחידה שהיא כביכול תביעת נעל על מכנסיית ככל הנראה גם זוייפה ע"י רפק ירון שור, ועל כך מתקיים כרגע ערעור שבו מומחה מהFBI לשעבר סותר את כל הממצאים של ששור מצא.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

הכל יכול להיות. ברגע שכל המשפט נשען על הודאה - שכולנו ראינו איך הוציאו אותה בסרטון - צריך לפסול אותו ולהתחיל מההתחלה, ולו רק כדי לוודא שעשו מה שצריך לעשות, גם אם הוא באמת אשם. בכל אופן, הסיפור מסריח מהראש, ומי שזוכר את הפרשיה עצמה (ולא מהסרט "רק תאיר יודעת") ידע כבר מאז שמשהו מאוד לא בסדר הלך בחקירה הזו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני לא מנסה להתווכח כאן עם הטענות שהועלו (למען האמת, מלכתחילה היו לי ספקות לגבי הפענוח כפי שהציגה המשטרה), אבל כל המניפסט הארוך שהובא כאן קודם, כולל תמונות - האם יש למישהו הוכחה או ידע ודאי שהתמונה עם היד המגואלת בדם היא אכן של תאיר, או שזה פיברוק? האם מישהו בדק את הטענות שמועלות ב"כתב האישום" הזה?

פורסם

שמר הבעיה בתיק הזה זה לא רק מה שנבדק אלא בעיקר מה שיכלו לבדוק ומשום מה, הוקוס פוקס, "אי אפשר לבדוק"

אגב אני אנסה יותר מאוחר להביא תשובות והוכחות לכל מה שמופיע במניפסט.

הראיות הן מתוך הזירה, חלק מהראיות לא נבדקו.

זה מתוך פסק הדין (אתן לינק אח"כ)

ציטוט מתוך פסק הדין - (מעניין שרק מהשיער של תאיר הצליחו להפיק DNA וואלה, משכה לעצמה בשיער וכל השיערות האחרות כלום)

"מתוך 21 השערות, ב- 13 שערות נמצא שורש המתאים לעריכת בדיקת ד.נ.א גרעיני. הבדיקה נערכה ע"י ד"ר מיה פרוינד וממנה עולה כי כל אותן שערות מהן הופק פרופיל ד.נ.א, תאמו לפרופיל המנוחה (ת/695, עמ' 23)."

רק שערות שניתן להפיק מהן פרופיל ד.נ.א מספקות תשובה חד משמעית. כאלה שלא ניתן לבצע עליהן בדיקה כזאת ומתבצעות עליהן בדיקות אחרות - לא יכולות לתת תשובות חד משמעיות. מה שקרה במקרה הזה זה שזה לא יכל לזכות את זדורוב ולא יכל להפנות אצבע לאף אחד אחר כי לא הצליחו להפיק פרופיל ד.נ.א מאף שיערה שלא הייתה שייכת לתאיר.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם
אני אוסיף לדיון המון ואומר שלי אישית ידוע ממקור ראשון (יותר ראשון ממה שאתם חושבים)

שרומן זדורוב הודה ברצח בפני החוקר ולאחר מכן כפר בהודאה,

כשהוא נשאל למה הוא חוזר בו הוא השיב בחזרה מילה במילה:

המקור הראשון גם הסביר לי שרוב הראיות הובילו דווקא אליו ושהם בטוחים בזה במאות האחוזים.

ממש ממש במקרה מירית שטרן – התובעת במשפט זדורוב שהכניסה 3 חפים מפשע לכלא

http://myfamilythoughts.wordpress.com/2013/06/14/miritstern/

פרשת רצח החייל אולג שייחט ז"ל הסעירה את המדינה במשך שבוע ימים באוגוסט 2003, אז נערכו חיפושים אחריו לאחר שלא שב לביתו בנצרת עילית. בחלוף שבוע נמצאה גופתו קבורה במטע זיתים בכפר כנא. חקירת הרצח הייתה אחת הפרשיות הסבוכות והדרמטיות שידעו המשטרה, השב"כ והפרקליטות בשנים האחרונות ולוותה בהאשמות הדדיות בין גורמי החקירה השונים. בתחילה נדמה היה שהתיק נסגר במהירות כשמספר ימים אחרי מציאת הגופה נעצרו שלושה צעירים מכפר כנא, טארק נוג'ידאת, שריף עיד ויוסף סביח.

נוג'ידאת אף הודה בחקירת השב"כ בביצוע הרצח יחד עם חבריו ושחזר את החטיפה והרצח בפני מצלמות המשטרה. ואולם, זמן קצר אחר כך חזר בו מהודאתו וטען כי ההודאה נלקחה ממנו תוך איומים והפעלת לחץ נפשי כבד.

בפרקליטות מחוז הצפון לא נרתעו וחרף התנגדות השב"כ, שחוקריו סברו כי השלושה אינם הרוצחים, הוגש כתב אישום ומשפטם החל להתנהל בפני הרכב של שלושה שופטים בבית המשפט המחוזי בנצרת. במשך תשעה חודשים הם התייצבו בתא הנאשמים והכחישו שוב ושוב כי ביצעו את הרצח. גם הסתירות שהתגלו בשחזור הרצח של נוג'ידאת לא הדליקו נורה אדומה והמשפט נמשך.

ב-18 באפריל 2004 התרחש המהפך בחקירת הפרשה, שהוביל להגשת כתב אישום חדש ולשחרור הנאשמים. באותו יום הייתה תקרית ירי על הכביש בין צומת גולני לצומת בית רימון, שבמהלכה נפתחה אש מנשק אוטומטי על ניידת של משמר הגבול. במקום התפתחו חילופי אש שבמהלכם נורו שני היורים. אחד מהם, מוחמד חטיב מכפר כנא נהרג והשני, עלא מוסא מכפר מנדא נפצע ונעצר.

מיד עם סיום התקרית התברר, כי השניים ירו על שוטרי מג"ב באמצעות נשקו האישי של החייל אולג שייחט. בחקירתו, סיפר עלא מוסא כי שותפו לירי שנהרג, מוחמד חטיב, סיפר לו כי השתתף בביצוע החטיפה והרצח של שייחט וקשר לכך גם את מוחמד ענבתאווי שנעצר עוד באותו ערב, כמו גם שלושה חשודים נוספים מכפר כנא וכפר מנדא.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

ועוד בנושא ההודאות ברצח וכמה הן שוות:

לא כולם יודעים, אבל ג'ק טייטל, שהורשע לאחרונה (בעקבות הודאתו אאל"ט) בכמה מקרי רצח של ערבים, הודה בחקירתו גם ברצח בברנוער בתל אביב. אח"כ התברר מעל לכל ספק כי היה בעיר אחרת באותה שעה, ולכן "ירדו" מזה בשקט בשקט.

אבל הוא הודה.

אז מי שרוצה להגיד "הוא הודה אז סימן שהוא אשם" - זה באמת הרבה יותר קל ונוח לחשוב כך, אבל זו לא בהכרח האמת.

דני

פורסם

מה-זה מועילה. שמה אותו בכלא ל-6 שנים.

בוא אני אצייר לך תסריט קצת שונה, שאין לי מושג אם הוא אמיתי אבל כדאי שתחשוב טוב טוב אם אולי, רק אולי, הוא אפשרי ביחס למקור הראשון שלך:

אחת הרוצחות היא הבת של מישהו בכיר במשטרה (או משהו בסגנון). הוא החליט שהוא עושה הכל בשביל להציל את הבת שלו, ומשכנע את חבריו השוטרים לשתף איתו פעולה. כולם ביחד יוצרים קשר שתיקה שמטרתו להסתיר את האמת, ו"מתלבשים" על זדורוב.

אם ההנחה הזאת נכונה, כל דבר שאתה יכול לטעון מתוך ממצאי ה"חקירה" הוא מוטל בספק. אמירות כמו "זדורוב ידע לתאר במדויק", "נמצאה התאמה", "נמצאו ראיות" - הכל שקר מוחלט.

שוב, לא אומר שזה נכון, אבל תחשוב טוב טוב אם יש סיכוי, אפילו קלוש ביותר, שזה אכן כך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...