Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שאנחנו מתקרבים כבר לנקודה שבה הם לא יוכלו להמשיך עם זה.

אבל אני אופטימי...

דני

• תגובות 978
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אגב - מעניין שליהודה וייס לא עשו כאלה בעיות...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אתה מתכוון יהודה היס אני מניח. הוא היה בתפקיד הרבה זמן, בטח היה לו חומר על מספיק אנשים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אתה מתכוון יהודה היס אני מניח. הוא היה בתפקיד הרבה זמן, בטח היה לו חומר על מספיק אנשים.

לא רק חומר, היה לו גם אוסף איברים של מפורסמים! :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נו, לזה התכוונתי. הרוח והחומר וגו'...

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ועדיין, חוץ מדה-מרקר שנורא נחושים לדבר על זה. אין שיח אמיתי בעניין.

לדעתי מדובר על נושא חשוב שבעתיים מארדואן, זה שאובמה הפליץ ובא-קי-מון נזף.

משכנתא זה קל

פורסם

אשכרה זה ניראה כאילו למישהו בכיר במיוחד במערכת אכיפת החוק יש אינטרס אישי לגלגל את התיק על זדורוב, לנעול אותו בתא ולזרוק את המפתח לים. זה כבר הרבה מעבר לשיקולי אגו.

פורסם

אני שמעתי שמועה שאומרת שהרוצחים האמיתיים הם ילדים בבית הספר, ואחת מהם היא בת של איש משטרה בכיר.

אני לא יודע אם זה נכון או לא.

דני

פורסם

איך יכול להיות שעם כל כך הרבה טייוחים ודברים לא הגיוניים בתיק הזה עורכי הדין שלו לא מצליחים להוציא אותו משם?

פורסם

צריך הוכחות, בלי הוכחות, כל הסיפור הזה יכול להיות מקסימום תסריט נחמד לסרט ישראלי, אבל לא יוציא את זדורוב מהכלא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כדי ל"הזיז עניינים" צריך עורכי דין "כבדים" וכאלה כידוע, לא עובדים בהתנדבות ודורשים הרבה מאוד כסף, כסף שאני מניח שלנאשם אין כאלה סכומים בנמצא.

• תוכן חדש...