Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נולדתי בתחילת שנות ה90, וחבל שלא לפני.

ניתן לומד שנולדתי לעידן המחשבים והאלקטרוניקה.

יצא לי לחשוב פעם אחת, מה נעשה בעתיד, האם יהיו רכבי אספנות?

היום יותר ויותר חברות כבר מאבדות את הפנים שלהם, ושורפות את כל המאפיינים הטובים שלהם.

קחו לדוגמא את פיג'ו, בעבר ייצרו מכוניות מעולות ואמינות, מרווחות ונוחות מאוד. כיום, מכוניות שכבר לא נוחות ולא מרווחות ולא אמינות בכלל, כל יפנית כבר משתינה עליהם בקשת.

והיה לי במשפחה 305, זוג 405 ידניות, 406.

(חייב לציין שה406 הייתה בין המכוניות האחרונות של פיג'ו שהייתה באמת מרווחת, נוחה ואמינה יחסית (13 שנה שירתה אותי בשקט ובצריכת דלק קטנה יחסית, מה שגרם לה ליהיות הצלחה בשבילי), אבל אחרי 13 שנה, מכרתי אותה ב2K בגלל שהלך גיר כמעט כליל).

ויש עוד הרבה חברות, כמו למשל מרצדס, אם פעם נחשבו להכי אמינות והכי נוחות וטכנולוגיות, כיום גם כן אבל הרבה פחות אמינות!

ולא שכחתי גם את כל הרכבי "ליסינג" שיש היום בשוק.

אני אומר לעצמי, עוד 40 שנה, שאני יצא לפנסיה, איזה זכר ישאר בכלל ל"רכבי אספנות"?

לדעתי המשותף פה לכל המכוניות (מה שיש בפורום לפחות), כל מכונית יש לה יחודיות, אופי, יופי מסויים, והכי חשוב, כמעט הכל מכאני בה, אין כמעט\בכלל אלקטרוניקה!

מה דעתכם בעניין?

• תוכן חדש...