Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תנו גרוטאה בת 20, קבלו 3,000 שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רוצים לפוצץ את המדינה בעוד ועוד רכבי ליסינג אז מחפשים דרך לפנות להם קצת מקום על הכביש, ככה אני רואה את זה.

סתם שאלה בנושא - למה חלק קוראים לזה גריטה וחלק קוראים לזה גריסה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

סתם אינטרס של המדינה להרוויח. עלק מזהמות פי 20, חבל לראות איך הכבישים מתמלאים ברכבי ליסינג משעממים. שמעתי שהגריטה הולכת לחזור.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

רק הורס הדבר הזה, יש מישהו שמבקש את מחיר הגריטה על סוזוקי אלטו

העניין הוא שהייתי מאמץ אותה בשמחה אבל לא בסכום הזה, ככה שהיא תלך לגריטה

במקום להמשיך להסתובב..

לשם דוגמה חבר קיבל פיאט פונטו מדהימה ב-1000 ש"ח והיא ניצלה אבל לא כל אחד

יהיה מוכן להפסיד את ההפרש.

אפילו לא יצרתי קשר עם הבעלים על מנת שלא להעליב אותו...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• חברי המעגל הראשון
פורסם
סתם אינטרס של המדינה להרוויח. עלק מזהמות פי 20, חבל לראות איך הכבישים מתמלאים ברכבי ליסינג משעממים. שמעתי שהגריטה הולכת לחזור.

וכאילו שלייצר את המכוניות האלה וליבא אותם לכאן באוניות זה לא מזהם את כדור הארץ. שלא לדבר על מכוניות היברידיות, שאחרי כמה שנים נהרסים שם רכיבים שלא משתלם כלכלית להחליף אז משביתים את הרכב ומעמידים אותו כגרוטאה לחלקים. העיקר לייצר המון ולמכור לאנשים תדמית ירוקה.

גם כן איכות הסביבה:?

פורסם
וכאילו שלייצר את המכוניות האלה וליבא אותם לכאן באוניות זה לא מזהם את כדור הארץ. שלא לדבר על מכוניות היברידיות, שאחרי כמה שנים נהרסים שם רכיבים שלא משתלם כלכלית להחליף אז משביתים את הרכב ומעמידים אותו כגרוטאה לחלקים. העיקר לייצר המון ולמכור לאנשים תדמית ירוקה.

אז הפתרון שלך להמשיך ולנסוע בגרוטאות?

פורסם

עם כל האהבה לתחביב והסימפטיה למכוניות ישנות, המכוניות החדשות בטוחות יותר ומזהמות פחות, וזה מעל לכל ספק.

גם כך גיל צי הרכב בארץ הוא מהגבוהים בעולם המערבי, גם בשל העובדה שמכונית עדיין נשארה מוצר יקר למדי ביחס להכנסה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אם תגובה כזאת אני לא מבין מה יש לך לחפש בפורום רכבי אספנות? אם אתה קורא לרכב ישן גורטאה זאת לא הכתובת בשבילך.

וכן אני ממשיך ליסוע על ״גורטאה״ כזאת כמו שאתה מתאר. רק עכשיו אני באמצע יישור קו לרכב ב5000 שקל בערך, כניראה שאני משוגע. ותאמין לי שאני נהנה מכל רגע עם הרכב!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

על בטיחות ופליטת מזהמים אין בכלל על מה להתווכח - ברור שהמכוניות החדשות מנצחות ובגדול וזאת לא הייתה כוונתי.

אני חושב שזה שגוי לחשוב שמכוניות פרטיות זו התחבורה האולטימטיבית, וזה באמת "ירוק" יותר. לייצר מכוניות זה מאד מזהם. במקום להשקיע ולפתח תחבורה ציבורית נורמלית מעדיפים לייצר ולייבא עוד ועוד מכוניות חדשות כי יש עליהן 50% מס.

פורסם
אם תגובה כזאת אני לא מבין מה יש לך לחפש בפורום רכבי אספנות? אם אתה קורא לרכב ישן גורטאה זאת לא הכתובת בשבילך.

וכן אני ממשיך ליסוע על ״גורטאה״ כזאת כמו שאתה מתאר. רק עכשיו אני באמצע יישור קו לרכב ב5000 שקל בערך, כניראה שאני משוגע. ותאמין לי שאני נהנה מכל רגע עם הרכב!

אני לא חושב שזה שדבריך נכונים, לאור העובדה שהבחור מנהל בפורום אספנות ונוהג בוולוו 144 שנת 1973 :lol:

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
אני לא חושב שזה שדבריך נכונים, לאור העובדה שהבחור מנהל בפורום אספנות ונוהג בוולוו 144 שנת 1973 :lol:

אני חושב שלא שמתה לב למי הגבתי, תסתכל טוב!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

ואני גם אני נוסע על "גרוטאה" משנת 82 יום יום - בתוך העיר, עם גיר רגיל, ללא מזגן והגה כוח, וצריכת דלק מטורפת (1 ל7-6) האוטו שמור ומטופל ומין הסתם לא עושה כמעט בעיות! ואני פשוט שאני נהנה לנסוע בו! ואני גם מאוד נהנה לראות עוד אנשים שנוסעים ב"גרוטאות" כאלה! ואין מצב שאני מוכר את האוטו הזה ועובר למכונית ליסינג משעממת!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...