Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Windows 8 ב- 40$ \ 15$

wa11a
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היה נראה לי נחמד להודיע על מנת שמי שמעוניין יקנה.

מייקרוסופט מוכרים את גרסאת השדרוג ל- Windows 8 Pro ב- 40$.

במידה ורכשתם מחשב נייד עם windows 7 (כמוני) אתם יכולים לקנות את אותה הגרסא ב- 15$ עם קופון.

הלינקים הרלוונטיים :

http://windows.microsoft.com/he-il/windows/buy?ocid=GA8_O_MSCOM_Prog_FPP_Null_Null

https://www.windowsupgradeoffer.com/he-IL

בהצלחה!

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

סקירות ביוטיוב לא מחמיאות למוצר, יש פה מישהו שניסה ויכול לאשר זאת?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני עובד איתו כבר כמעט שנה וכל פעם שדרגתי לגרסה העדכנית עד שיצאה הסופית.

למחשבים ביתיים: אם יש לכם וינדוס 7 - לא קריטי להחליף, הוינדוס בעיקר יותר מהיר.

למחשבים ניידים: כדאי להחליף, נוח לגשת לדברים יומיומיים (ynet,zap,ישראל היום, קניות וכו'), צורך פחות סוללה, מגניב ויותר מהיר.

לטאבלטים: חובה.

פורסם

יצא לך לעבוד עם טאבלט RT?

הדברים האלו זוחלים... במיוחד אם חס וחלילה אתה רוצה להריץ עליהם משהו עם טיפה גרפיקה - ואז בכלל הם מתפחלצים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לHTPC זו אחלה השקעה. עובד אצלי כבר חודש, ופשוט תענוג. יש לי מעבד אטום, ועדיין, המערכת טסה. פחות רואה את הטעם בשדרוג למחשב שעובדים עליו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...