Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי פורד פיאסטה 2011. כשקניתי אותה המוכר אמר שיש הרמת חלונות מובנית, אבל אני לא מצליח להפעיל את הפונקציה הזו (אם היא באמת קיימת). הבנתי שכשאני נועל את הרכב עם השלט אני אמור להחזיק את הכפתור של הנעילה לחוץ מספר שניות אבל כלום לא קורה.

דגם הרכב: 2011 FORD FIESTA 1.4 TREND

תודה רבה!

פורסם

אם אני לא טועה אתה צריך לנעול את האוטו ולאחר מכן בלחיצה נפרדת אחת ארוכה, כך היה במונדאו שלי.

או שני לחיצות רצופות, תנסה כל מיני קומבינציות..

פורסם

אני ידוע ברכבי VAG אופציית הרמת חלונות מובנת ברכב מהמפעל וניתן להפעיל אותה דרך תוכנה נפרדת בשם VCDS שמשנה פרמטרים בהגדרות מחשב הרכב.

בדוק אם קיימת תוכנה דומה לרכבי פורד.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

למיטב ידיעתי רוב הרכבים החדשים מגיעים עם מנוע הרמת החלונות, אך לעיתים דרוש חיבור חשמלי או תוספת פיקוד אלק'.

קפוץ למתקין/אביזרי רכב אקראי שיבדוק הנושא ללא כל התחייבות.

אני מניח שהוא גם יכול להסביר לך איך מפעילים השלט.

פורסם
אני ידוע ברכבי VAG אופציית הרמת חלונות מובנת ברכב מהמפעל וניתן להפעיל אותה דרך תוכנה נפרדת בשם VCDS שמשנה פרמטרים בהגדרות מחשב הרכב.

בדוק אם קיימת תוכנה דומה לרכבי פורד.

בפאביה משנת 2009 שהיתה ברשותי אכן החלונות התרוממו באופן אוטומטי. ברומסטר משנת 2012 החלונות מתרוממים רק בלחיצה ארוכה וללא הפסקה על כפתור הסגירה בשלט ( או סיבוב המפתח לנעילה).

הבנתי שזה תקנה חדשה בשביל להבטיח שאני לא סוגר חלונות כאשר יש מישהו ברכב. בנוסף אמרו לי שלא ניתן לשנות זאת, גם כאשר התעשתי ואמרתי שאין לי ילדים על מנת לשכוח אותם ברכב ואני גם מוכן לחתום להם שזה רצוני ועל אחריותי, המשיכו להגיד במוסך שבלתי אפשרי לשנות זאת.

פורסם

גם בפוקוס הכל מדור 2 אם אני לא טועה, לחיצה ארוכה על פתיחת האוטו בשלט מורידה את כל החלונות, ולחיצה ארוכה לסגירה סוגרת אותם - צריך ללחוץ כ 5 שניות.

פורסם

היי,

בפיאסטה TREND החדשה אין הרמת חלונות מקורית מהיצרן. הרכב מגיע ללא הרמת חלונות.

זה שונה מהמונדיאו, ומהפוקוס.

אם ברצונך בהרמת חלונות, עליךך להתקין מודול מיוחד של פורד.

אני לא יודע אם אין מנוע או אין פיקוד או מה. לא עקבתי בדיוק אחרי מה שהתקינו (רק שאני יודע שהוזמן מקורי ממחסן החלפים של פורד).

לנו יש חדשה אוט' 2012 וזה בדיוק מה שעשינו. אני משער שב2011 זה לא שונה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

תודה על כל התגובות.

מבחינת לחיצות ניסיתי את כל הקומבינציות האפשריות (לחיצה רגילה, לחיצה ארוכה, שתי לחיצות רגילות, לחיצה רגילה ואז ארוכה, לחיצה על הנעילת רכב+כפתור של הבגאז', נעילה ופתיחה ביחד).

לצערי לא קיבלתי עם הרכב ספר רכב, אבל מצאתי את זה באינטרנט:

http://www.motorcraftservice.com/pubs/content/~WOBFST/~MUS~LEN/41/11fstog1e.pdf

לא הצלחתי למצוא התייחסות למרים חלונות או לתוכנה חיצונית.

נשאר לי רק ללכת לחנות לאביזרי רכב...

תודה רבה.

עריכה:

היי,

בפיאסטה TREND החדשה אין הרמת חלונות מקורית מהיצרן. הרכב מגיע ללא הרמת חלונות.

זה שונה מהמונדיאו, ומהפוקוס.

אם ברצונך בהרמת חלונות, עליךך להתקין מודול מיוחד של פורד.

אני לא יודע אם אין מנוע או אין פיקוד או מה. לא עקבתי בדיוק אחרי מה שהתקינו (רק שאני יודע שהוזמן מקורי ממחסן החלפים של פורד).

לנו יש חדשה אוט' 2012 וזה בדיוק מה שעשינו. אני משער שב2011 זה לא שונה.

לא ראיתי את התגובה שלך.. טוב לדעת :)

חסכת לי נסיעה לחנות לאביזרי רכב.

סתם שאני אדע, כמה כל העסק הזה אמור לעלות?

פורסם

היי,

לצערי מי שעשה לנו את זה היה חבר טוב של אבי (האוטו של אחותי), ולא נכנסתי להתחשבנות שלהם,

אבל תרים טלפון למחסן חלפים של היבואן, ותשאל מה העלות של המתאם/ מודול הזה.

ותבדוק מול מוסך מורשה מה עלות התקנה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...