Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני צריך עצה בקניית רכב של 7,

התקציב שלי מאפשר עד 35 אלף ש"ח.

הכי חשוב לי זה אמינות (כמה שפחות מוסך) וצריכה נמוכה יחסית של דלק.

יש לציין שאני לא נובע כל כך הרבה, אך בכל זאת הנ"ל חשוב לי.

הציעו לי פיגו 306 ואני חושש מהבעיות חשמל.

וכן הציעו לי אופל (איך קוראים לדגם? פזרה?) אבל הבנתי שהטיפול בו מורכב ולפחות בחלק מהטיפולים צריך מוסך מורשה של אופל. כמו כן חלקי החילוף יקרים. בקיצ, זה לא יפני.

אשמח מאד לסיוע,

תודה מראש.

אביעד

פורסם

לפיג'ו 306 אין אף גרסה עם 7 מקומות ישיבה. אתה כנראה מתבלבל עם פיג'ו 307SW.

לדגם של אופל שאתה מדבר עליו קוראים אופל זפירה, לא פזרה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אכן האפשרות הכמעט יחידה שלך היא פיג'ו 307SW.

קצת יותר ישנות אך אמינות בהחלט תמצא מיצובישי ספייסווגון ותאומתה הקיה ג'יוס.

החסכנות בדלק אינה הצד החזק של שתי האחרונות - אך בתקציב הנתון זה מה יש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

איפה ראית 626 עם 7 מושבים?

סניק עלולות לצוץ בעיות אמינות אם לא טופלה כמו שצריך היפנית והקוריאנית יהיו רגישות פחות.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

626 סטיישן היא אופציה. אך כיוון ששווקן הופסק אי שם לפני למעלה מ-10 שנים ומלכתחילה לא נמכרו המון כאלה - הסכויים למצוא כזאת במצב טוב - לא מאוד גבוהים. רוב האנשים שיש להם כזאת במצב טוב - לא מוכרים.

רנו גרנד-סניק - מחוץ לתקציב. (ואכן אחזקתה קצת יקרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

הקיה קרניבל עברה 600000 שזה מרחק מכובד וכנראה שזה עלה לא מעט כסף להגיע לשם משום שמדובר על מכונית לא חסכונית במיוחד ומ-א-ד יקרה לתחזוקה בפרט בגיל מתקדם כמו שתקציבו של פותח השרשור מאפשר לו לקנות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

האוטו אוכל 1:10 שזה סבבה לרכב כבד וגדול כזה,ולא שמעתי ממנו תלונות,אם אתה שומר על דיזל בנפח כזה הוא ישרת אותך המון שנים.

פורסם

יש לבן-דודי אחת משנת 2007 הוא נוסע כ-36000 ק"מ בשנה והשאיר במוסך בשנתיים האחרונות כ-50000 ש"ח.

ושמעתי על אנשים נוספים עם קיה קרניבל ועלויות אחזקה דומות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...