Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב נוסע מצוין, לא מרגישים משהו מיוחד

נדלקה הנורה של ה-CHEAK, המוסכניק חיבר סורק של יונדאי ואמר שכדאי לקנות תוסף (K44) וזה יסדר את הבעיה

לא סידר, שוב מוסך, שוב סריקה, המוסכניק אמר שתיקן את ה- sensor heater איפס ואכן נכבתה ביציאה מהמוסך עד הבית, למחרת בבוקר שוב דולקת הנורה, שוב מוסך, הפעם אמר שהחליף את החלק ושוב יוצאים מהמוסך ללא נורה דולקת ולמחרת בבוקר - כאילו לא נעשה כלום והנורה שבה לדלוק, הרכב אמור לחזור מחר שוב למוסך

ראיתי כמה הודעות פה שאמרו שזו "מחלה" ידועה ופשוט מתעלמים, אבל זה נשמע לי כמו סיכון גבוה כי אם יש תקלה שעוד לא אותרה היא עלולה להזיק לטווח ארוך, וגם אם הנורה סתם דולקת מה יקרה כשבאמת יהיה משהו לא בסדר?

יש עצות?

פורסם

קשור כנראה לממיר.לי יש קורולה 2007 (רכב חברה) שהנורה בה דלוקה קבוע.כל טיפול הנורה נכבית

וחוזרת אח״כ..

כנ״ל אצל רבים מחבריי לעבודה.הציו רכב לא ממש מעוניין להשקיע בזה

חבר,אתה חופר

פורסם
או שלמכונאי שלך אין מושג בענף או שהוא מנסה לעבוד עליך.

אתה יכול לפרט למה אתה חושב ככה? יש לך ניחוש מה זה כן יכול להיות?

פורסם

כך בחשבון

כמה דברים,במוסך לא תמיד יודעים מה הבעיה ופשוט מחלפים רכיבים ,לפעמים המחשב לא תמיד פוגע בול (לדוגמא המחשב מתריע על בעיה בחיישן אבל לאחר החלפה התקלה לא נעלמת ,בגלל שהתקלה נובעת ממשתנה אחר לדוגמא בעית חיוט חשמלי,או רכיב אחר אשר פוגע בפעולה התקינה של אותו חיישן)

הדבר הנוסף למרות שתאורתית אפשר לסחוב את התקלה ולחיות איתה כמה שאפשר........

אבל ברגע שתצטרך לעבור טסט אפילו אם תלך למוסך כדי לעלים את התקלה ,תמיד תהיה הסבירות שהתקלה תופיע במהלך הבדיקה השנתית (חוק מרפי).

התוצאה תהיה כישלון בטסט השנתי.

בנוסף אני הייתי חושש בכל נסיעה שהרכב ישבוק חיים דווקא בטיול בצפון או בדרך לאילת במקום נידח....

המלצה שלי תנסה לקבל חוות דעת נוספת ,בפורום יש אנשי מקצוע טובים שאני בטוח שאתה לא הראשון שהם פוגשים אם תקלה מהסוג הזה.

פורסם

עדכון

שוב הרכב יצא מהמוסך בלי שהנורה דולקת, ניסיתי כמה פעמים להדליק ולכבות את הרכב לראות אם זה ידלק, נראה מחר בבוקרף בכל מקרה המוסכניק אמר שאם מה שהוא עשה (להחליף עוד איזה חוט) לא עזר הוא יחזיר לי את הכסף ששילמתי עבור התיקון, נקווה שהמוסך הבא יהיה יותר נורמלי, חבל שאי אפשר לעשות פה בפורום איזה רשימה שחורה למוסכנקים כאלה

פורסם

כשאתה ממסובב את המפתח ולא מניע את האוטו הנורה נדלקת וכבית?

ישנה תופעה כזאת של מכונאים סוג ז' להוציא את הנורה מהלוח שעונים.

פורסם

אולי תנסה לעשות משהו שפעם ברכב של חבר זה עזר.

תנתק את אחד חוטי המצבר למשך כ 10 דקות, תן להכל להתאפס,

ואז תחבר ואולי תראה שינוי.

• תוכן חדש...