Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא תודה .

עם כול הכבוד לה , פחחות במדינתו עולה סכום כסף לא קטן .

אני מעדיף ללכת ללכת לפחח מקצועי ולא להתפתות לפירסומת שכול העיקר בה זה שדיים.

פורסם

סה״כ פרסומת למוסך צמרת בחיפה, דרך שקצת פוגעת באינטלגנציה שלנו, אולי בכל זאת יצליח לו, מה שבטוח חשיפה הוא קיבל.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• חברי המעגל הראשון
פורסם
זה שיש לה ציצים אומר שהיא לא יודעת לעשות פחחות?

נגיד וזה היה אמיתי - זה לא אומר כלום, מלבד העובדה שהיא משתמשת בהם לפרסם את העסק ולא בטיב העבודה שלה.

ה top comment שם מסכמת את העניין יפה -

פעם ראשונה שלא אכפת לי שיז**נו אותי במוסך
:-D

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תפיסה מזלזלת בשיקול הדעת של לקוחות.

השאלה אם פרובוקציה שמובילה לחשיפה מקסימאלית של העסק במינימום עלויות, תוביל גם לגידול בהכנסות בפועל.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
זה שיש לה ציצים אומר שהיא לא יודעת לעשות פחחות?

לא. אבל אם היא יודעת לעשות פחחות, למה כל מה שהיא מראה זה ציצים?

לא הוכח שציצים עושים טוב למכונית.

הם אולי יכולים לעשות טוב לבעל המכונית, אבל לשם כך הוא יילך למועדונים מסויימים ולא למוסך...

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

אני לא באה לא להגן עליה ולא לקטול אותה, אבל לשניה בואו נוציא את הבחורה הספציפית הזו מהמשוואה ותנסו לומר לי את האמת - מה אתם עושים אם אתם באים למוסך ומתחת לרכב שלכם יוצאת אישה? לא יפה, לא מכוערת, פשוט אישה. אתם מתחילים לחשוש לגורל הרכב?

פורסם

אני מוכן להודות שכן, אחשוש מאוד לגורל הרכב.

האמת שאפילו לא הייתי נותן לזה לקרות - אם הייתי יודע שאישה תטפל לי ברכב, הרכב לא היה נשאר במוסך הזה או שהייתי מבקש במפורש שלא היא תבצע משהו ברכב.

לא משהו חלילה אישי נגד אף אחת, אבל מספיק לי לראות איך נשים נוהגות ביום יום (ויוצא לי להיות ה-מ-ו-ן בנהיגה בגלל העבודה).

עריכה:

בטוח שתגידי שלא כולן כאלה, ושיש כאלה שכן מבינות/נוהגות נורמלי, או שבכלל תפליגי להצהרה שנשים נוהגות יותר טוב מגברים.

אני מבין מאיפה זה בא ומכיר את ההצהרות האלו.

זה לא ישנה את דעתי. מצטער.

פורסם

אני לא אגיד שנשים נוהגות טוב יותר, ואני לא לוקחת את זה אישית - אני פשוט חושבת שסטיגמות ומיזוגניות זה דבר מכוער.

אני חושבת שאם קיבלו אישה לעבוד במוסך, כנראה שיש לה מספיק ידע לעבוד בו ועצם זה שחסר לה איזה משהו בין הרגליים לא מעיד בשום צורה על הכישורים שלה - רק קורות החיים יכולות לעשות את זה.

זה כמו שתגיד שאתה לא רוצה מנהל אדמיניסטרטיבי גבר כי הוא לא מבין בזה כלום - לא אישי, אבל פשוט אין סיכוי שהוא עושה את העבודה טוב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם היית רואה את הקצינת חימוש שהיתה לי בסדיר כבר לא היית חושב כך. למדתי מהאישה הזאת איך מחליפים משאבת דלק באביר צבאי. לפעמים ידיים קטנות של אישה זה יתרון עוזרות להגיע למקומות מסויימים ולעבוד שם בצורה מדוייקת יותר בלי לגרום נזק ולעקם דברים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...