Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כאשר מחפשים חלקים לרכב חדיש אז אין בעיה ואפשר לעשות סקר שוק אבל כאשר מחפשים חלקים לרכב ישן/אספנות קשה

מאוד לעשות השוואת מחירים בגלל שנדיר שמשהו פה בארץ יחזיק את החלק הזה אז במקום להגיע לפשרה עם הלקוח הם מעדיפים

לגבות על גומיה שגם כך התיישנה והייתה זרוקה באיזה חור שאפילו בעל החנות לא ידע על קיומה מחיר שיותר יקר מזהב.

וזה מאוד חבל.

כי אם הלקוח הזה לא יקנה את הגומיה אז רוב הסיכויים שהיא לא תימכר לעולם. 

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

דווקא בגלאור קניתי בזמנו פנסים hella לאלפאסוד, אלוהים יודע מאיפה היו להם, במחיר סביר ביותר שהתחרה במחירי חו״ל.

הודיעו לי שצריך לחפש במחסן ושיתקשרו אליי כשימצאו, וכך היה, וכל זה ללקוח פרטי שקנה בכמה מאות ש״ח בלבד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

כל מילה בסלע

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

לי דווקא היה אתמול התנסות חיובית מאד .

פניתי לאוטוסטור כדי להזמין פלאגים עבור הרכב של סבי

אוטוסטור עובד מול היבואן בארץ .

שדיברתי עם הנציג משה , הוא הביא לי את הצעת המחיר , שהייתה לא סבירה או הגיונית , הסברתי לו יפה שלא משתלם לי העניין

הוא הסכים איתי , לאחר 5 דקות חזר אלי עם מחיר מעולה , שפשוט היה תענוג לשלם , ולא לחכות לאייביי

והשליח מגיע עד אלי .

בסופו של יום , אני יודע שהמדינה קורעת במיסים גם את היבואנים

אבל לפעמים היבואנים רעבים יותר מידי

והמפיצים נדפקים

בכל מיקרה הופתעתי לטובה , ובשמחה ארכוש מהם שוב

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
http://www.ebay.com/itm/Suzuki-A80-A90-A100-AS100-AC100-T90-T125-A50-AS50-RV50-GT100-K125-Lever-LH-RH-/181180633931?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item2a2f35134b&vxp=mtr

כ-71 ש"ח לזוג כולל משלוח :)

את רוב החלקים ה"רגילים" כנ"ל אני מעדיף לקנות בד"כ באיביי, כך יש לי כיסוי של איביי למקרה והחלק לא מגיע (קרה אולי פעם אחת בכמה שנים) או פגום.

זה אתר מעולה לחלקי אופנועים קלאסיים, מצאתי בו לא מעט פעמים הרבה חלקים שלא מצאתי בשום מקום אחר:

http://www.cmsnl.com/

ליאור שבת שלום!

לפני חודש הזמנתי דרך הקישור שנתת לי 2 סטים של ידיות אך לצערי זה לא מתאים לRV50. בדקתי גם על ה86 שלי וגם על ה84 של אחי. קיבלתי החזר כספי מלא אבל זה מבאס מאוד, כרגע יש לי 2 סטים כאלה ללא שימוש.

אני מצרף את התמונות ששלחתי למוכר. לRV שלך התאימו הידיות שקנית מהם?

23062013244.jpg

23062013243.jpg

23062013242.jpg

23062013241.jpg

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
...

בסופו של יום , אני יודע שהמדינה קורעת במיסים גם את היבואנים

אבל לפעמים היבואנים רעבים יותר מידי

והמפיצים נדפקים

בכל מיקרה הופתעתי לטובה , ובשמחה ארכוש מהם שוב

זהו בדיוק העניין- חלק (עדיין קטן) מהיבואנים מתחילים להבין את כוחו של איביי, ומנסים להשוות\להתקרב למחירים שלו. אני רואה את זה גם בחנויות שמוכרות ציודי אופנועים. סופו של דבר, ברגע שלקוח כמו קובי כותב משפט כנ"ל, זו התמורה הטובה ביותר שסוחר יכול לקבל. שווה יותר מכסף.

פורסם
ליאור שבת שלום!

לפני חודש הזמנתי דרך הקישור שנתת לי 2 סטים של ידיות אך לצערי זה לא מתאים לRV50. בדקתי גם על ה86 שלי וגם על ה84 של אחי. קיבלתי החזר כספי מלא אבל זה מבאס מאוד, כרגע יש לי 2 סטים כאלה ללא שימוש.

אני מצרף את התמונות ששלחתי למוכר. לRV שלך התאימו הידיות שקנית מהם?

הידיות שהזמנתי מהם אכן התאימו ל-85, אבל הן לא מתאימות ל-87 שלי.

אמורות להיות לי כמה ידיות ספייר, אתה מוזמן לבקר ולבדוק אם משהו מתאים לך או שאם יש לך תמונות תקריב של הבסיסים של מה שאמור להיות לך אוכל לחפש לך.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

דוגמא "טרייה"...

חיפשתי מודול הצתה אלקטרוני לרכב של חבר ולשמחתי מצאתי בארץ, באתר האינטרנט של אחת מחנויות החלקים.

אצלם באתר מודול הצתה עולה אצלם 628 ש"ח + 20 ש"ח משלוח. חלק זהה במספר חנויות שונות בחו"ל ובאיביי עולה כ-360 ש"ח, כולל משלוח לארץ. כמה פריטים שונים שבעבר בדקתי אצלם היו בד"כ כמעט פי 2 מהמחיר בחו"ל כולל משלוח בארץ, תוכלו להבין לבד על איזו אופציה המלצתי לחבר.

אז... מפרגן מאוד על חנויות המחזיקות חלקים למכוניות ישנות (ובואו לא נתבלבל, זה לא מלאי בן 30 שנה שהחנות יכולה לומר שהיא משליכה עליה עלות אחסנה של 30-40 שנה, מדובר בחלקים חדשים לכלי-רכב ישנים) אבל אין הגיון שהמחיר יהיה בהפרש כל כך גבוה מהאפשרויות האחרות בשוק ושוב, התואנה של "שכירות, חשמל, מיסים, ייבוא, עובדים" לא עובדת כשזה מגיע לצרכן שמחפש איך לבצע את הקניה המשתלמת ביותר.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

דוגמא טרייה לא מעולם הרכב:

מנורת UV לבריכת דגי נוי. מחיר בארץ 220 ש"ח למנורה אחת , מחיר ב EBAY כולל משלוח מארה"ב לישראל 90 ש"ח למנורה אחת או 140 לשתי מנורות. הזמנתי 2 , 70 ש"ח לאחת במקום 220 ש"ח.

ליאור שלחתי לך מסר בפרטי לגביי הידיות , תודה.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

והדוגמה הטריה שלי.

במנוע שאני משפץ, בורג ראש אחד היה שבור.

החלטתי, להזמין כבר סט (10) חדש.

לקחתי מידות, עשיתי שיעורי בית (הברגה, פסיעה, אורך מלא, אורך תבריג, חוזק למתיחה) וניגשתי למלאכת החיפוש.

דווקא התחלתי מאיביי ומצאתי את מה שרציתי תוך שניה בדיוק. אבל בכל זאת, אמרתי - ניתן צ'אנס לחנויות העזובות פה בארץ הקויידש.

אחרי 3 ימי עבודה וכ-10 חנויות שונות, עם תשובות של:

* אנחנו לא מתעסקים עם כאלה כמויות

* נחזור אליך (פחחחחח)

* זה אין לי (כשאני רק בנתון הראשון)

* תשאל את אבא שלי

* אתה משלם מראש ומקבל עוד שבועיים - תבוא לאסוף מטיז א'נאבי

* אין בעיה - זה XXX ש"ח (באמת 3 ספרות.)"

נשברתי וקניתי באיביי. בשניה בדיוק, בחצי מחיר, בלי טובות, בלי פרצופים, בלי לחפש חניה ולעמוד בפקקים.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

• תוכן חדש...