Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ליאור בזמנו פניתי אלייך לגבי חלקים ( משומשים ) וקיבלתי הצעה לא זולה בכלל ממך או יותר נכון יקרה להחריד , לפחות ממך לא הייתי מצפה לפתוח שרשור כזה.

אני ממש לא זוכר על מה אתה מדבר, תרגיש חופשי להזכיר לי. אני לא עסק, לא חנות, לא חברה ולא יבואן משום סוג. אם הצעתי לך משהו (מתי?), רוב הסיכויים שזה משהו שהיה אצלי והצעתי במחיר שאני קניתי וכאמור, אשמח אם תזכיר על מה מדובר.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ליאור בזמנו פניתי אלייך לגבי חלקים ( משומשים ) וקיבלתי הצעה לא זולה בכלל ממך או יותר נכון יקרה להחריד , לפחות ממך לא הייתי מצפה לפתוח שרשור כזה.

איך זה רלוונטי לפוסט?

הוא אדם פרטי לא חנות.

אני כבר הרבה זמן רוכש דברים מחו"ל ולפעמים פערי המחירים הם יותר מחצי, אז כמובן שאני ארכוש מחו"ל, למה אני צריך לפרנס בעלי עסק שעושקים?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ליאור בוקר טוב!

בבקשה תשלח לי קישוורים לאתרים שמוכרים חלקים ל RV ועושים משלוח לישראל.

אני כרגע ממש לחוץ על קנייה של ידית קלאטץ וידית ברקס לשני RVים.תודה

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

קטעים איתכם, כל אחד פתאום צדיק תמים, גיבור על ה25 אגורות של בעל החנות אבל את הגרוטאות שמביאים באלף דולר מארה"ב מנסים למכור פה במחיר מופקע.

פתאום הסוציאליזם עף מהחלון וכולם נהיים מלכי הקפיטליזם!

ורק הבהרה, חד משמעית לא מדבר לא על ליאור ולא על הקורבייר שאפשר לקרוא לה הרבה דברים, גרוטאה בטח לא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ליאור בוקר טוב!

בבקשה תשלח לי קישוורים לאתרים שמוכרים חלקים ל RV ועושים משלוח לישראל.

אני כרגע ממש לחוץ על קנייה של ידית קלאטץ וידית ברקס לשני RVים.תודה

http://www.ebay.com/itm/Suzuki-A80-A90-A100-AS100-AC100-T90-T125-A50-AS50-RV50-GT100-K125-Lever-LH-RH-/181180633931?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item2a2f35134b&vxp=mtr

כ-71 ש"ח לזוג כולל משלוח :)

את רוב החלקים ה"רגילים" כנ"ל אני מעדיף לקנות בד"כ באיביי, כך יש לי כיסוי של איביי למקרה והחלק לא מגיע (קרה אולי פעם אחת בכמה שנים) או פגום.

זה אתר מעולה לחלקי אופנועים קלאסיים, מצאתי בו לא מעט פעמים הרבה חלקים שלא מצאתי בשום מקום אחר:

http://www.cmsnl.com/

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

מצאתי את עצמי בסיטאציות דומות בעבר.

בין אם היה מדובר ברכיב אודיו, תיק גב, חלקים לרכב אספנות, פריטי לבוש או דברים לבית.

שני מוצרים זהים, בפערי מחירים אדירים בין ישראל למוכרים מעבר לים.

מכיוון שהיו אלו פריטים שחשוב מאוד היה לי לראות בידיים לשמוע באוזניים, ניגשתי לבעל העסק עם הטאבלט והראיתי לו את המוצר והמחיר.

במאור פנים ובהסבר חברי אמרתי לו שאני אשמח לפרנס ולתמוך בעסק ישראלי מקומי ואעדיף זאת על פני רכישה ממישהו אחר. אבל לא בפער מחירים כזה.

בחלק מהמקרים המוכר אכן עשה חושבים והפחית את מחיר המוצר באופן משמעותי.

באחרים, פשוט נפרדנו כידידים וכבר בדרך חזרה הביתה הזמנתי את החלק.

זו פשוט דרך ששווה לנסות לפעמים.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
מצאתי את עצמי בסיטאציות דומות בעבר.

בין אם היה מדובר ברכיב אודיו, תיק גב, חלקים לרכב אספנות, פריטי לבוש או דברים לבית.

שני מוצרים זהים, בפערי מחירים אדירים בין ישראל למוכרים מעבר לים.

מכיוון שהיו אלו פריטים שחשוב מאוד היה לי לראות בידיים לשמוע באוזניים, ניגשתי לבעל העסק עם הטאבלט והראיתי לו את המוצר והמחיר.

במאור פנים ובהסבר חברי אמרתי לו שאני אשמח לפרנס ולתמוך בעסק ישראלי מקומי ואעדיף זאת על פני רכישה ממישהו אחר. אבל לא בפער מחירים כזה.

בחלק מהמקרים המוכר אכן עשה חושבים והפחית את מחיר המוצר באופן משמעותי.

באחרים, פשוט נפרדנו כידידים וכבר בדרך חזרה הביתה הזמנתי את החלק.

זו פשוט דרך ששווה לנסות לפעמים.

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

וכשתבוא לראיון עבודה והמראיין יוציא לך את הטבלט ויגיד לך שהוא יכול לשכור הודי ב 100 רופי לחודש לעשות את העבודה שלך, ויסביר לך, איך אמרת, "במאור פנים ובהסבר חברי" שהוא ישמח לפרנס ולתמוך בישראלי מקומי ויעדיף זאת על פני העסקת מישהוא אחר, אבל לא בפער מחירים כזה, אז בטח תגיד לו "צודק 100%, אני אעבוד עבורך תמורת 2000 ש"ח לחודש".:wink:

זה לא שאני מתנגד לגישה שלך, רק קח בחשבון שהיא עובדת לכל הצדדים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
וכשתבוא לראיון עבודה והמראיין יוציא לך את הטבלט ויגיד לך שהוא יכול לשכור הודי ב 100 רופי לחודש לעשות את העבודה שלך, ויסביר לך, איך אמרת, "במאור פנים ובהסבר חברי" שהוא ישמח לפרנס ולתמוך בישראלי מקומי ויעדיף זאת על פני העסקת מישהוא אחר, אבל לא בפער מחירים כזה, אז בטח תגיד לו "צודק 100%, אני אעבוד עבורך תמורת 2000 ש"ח לחודש".:wink:

זה לא שאני מתנגד לגישה שלך, רק קח בחשבון שהיא עובדת לכל הצדדים.

אז מה?

לגזור רווח לא הגיוני על מוצר שעולה שליש, עם כל הכבוד זה גזל.

עסק יכול לתמחר מוצרים כפי שהוא רואה לנכון, אבל היום בעידן הכפר הגלובלי

שלנו הוא צריך להבין שהתחרות מבית הפכה לתחרות עולמית, ואם לא ישחק לפי

הכללים יפול. דוגמה?

http://www.ebay.com/itm/150938388941?var=450137940498&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

60 ש"ח חדש בארץ משלוח חינם. מחיר בארץ 150-250 ש"ח מי פראייר? -רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
קטעים איתכם, כל אחד פתאום צדיק תמים, גיבור על ה25 אגורות של בעל החנות אבל את הגרוטאות שמביאים באלף דולר מארה"ב מנסים למכור פה במחיר מופקע.

פתאום הסוציאליזם עף מהחלון וכולם נהיים מלכי הקפיטליזם!

ורק הבהרה, חד משמעית לא מדבר לא על ליאור ולא על הקורבייר שאפשר לקרוא לה הרבה דברים, גרוטאה בטח לא.

זה כבר סיפור אחר,לא חסר גם אנשים כאלו.

גם לא חסר מוכרים של רכבים פרטיים שחיים בסרט,אנשים שרוצים 5-10 אלף ש"ח מעל המחירון כי הרכב שמור ומטופל(ואני מדבר על רכבים רגילים לא על רכבי אספנות)

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

שום סוציאליזם ושום נעליים. לכל אחד זכות למכור מה שהוא רוצה בכמה שהוא רוצה, אבל המצב שונה כשמדובר בחנות שמנסה בעליל לתפוס פראיירים. לצערי זו מחלה ישראלית ידועה וקשה, כשמצורפת אליה מחלה קשה בהרבה של מצב רדיפה תמידי שגורם ליחס ללקוח או לאדם ממול כאילו הוא לפחות אויב האומה.

דבר שלדעתי לא הוזכר פה- צינורות ברקס. תמיד שווה להביא מחול בעלות של 15$ פלוס מינוס מאשר לשלם 300 שח+ (!!!!)שדורשים בטכנו צינור.

מצד שני רציתי לסנגר על גל אור שהוזכרה כאן. למרות שמדובר באחד מגדולי הספקים למוסכים, הוא עדיין מחזיק מישהו שמטפל בלקוחות פרטיים שתמיד אדיב, וכשהו אומר שאין הוא יודע מה הוא אומר. קניתי אצלם לא מעט חלקים שהם דד סטוק, והמחירים הפתיעו לטובה והשתלמו מאוד.

בנוסף רציתי לציין לטובה את דקר. למרות שגם הם ספק גדול הם תמיד נותנים שירות אדיב, וביחד עם זה שזולים הם לא כי זה בכל זאת מרצדס, כשמודיעים להם כמה עולה בחול הם מנסים ליישר קו כמה שאפשר.

אבל בגדול, השרשור הזה נכון לחלוטין

פורסם

אני לא כל כך רציתי להגיב, אבל קצת צורם שישר אומרים שזה מחלה ישראלית, הדבר נהוג בכל העולם (ומי שאומר שלא כנראה חי בבועה), אני מתגורר בשוויץ, מקצוע שני שלי זה צילום, הגיע הזמן להתחדש בעדשה חדשה נגשתי לחנות שקרובה למקום מגורי בכוונה לרכוש קנון 100 ממ L, בחנות אשר נקראת fotopro העדשה עולה כ-1118 פרנק שווצרי, בחנות אשר נמצאת כקילומטר ונקראת digitec אותה העדשה עולה 879 פרנק שווצרי, והיא היתה בהנחה ועלתה לי 800 פרנק.

הראתי בחנות את המחיר שדורשים בdigitec והתשובה שלהם היתה לך תקנה שם אז קניתי משם, ועוד התחדשתי בתיק גב חדש למצלמה ועדין לא יצא לי 1118 פרנק, ושתבינו האחריות היא אותה אחריות, וגם לחנות ההיא יש סניפים בהרבה ערים.

נו אז מה תגיד על זה?

פורסם
אני לא כל כך רציתי להגיב, אבל קצת צורם שישר אומרים שזה מחלה ישראלית, הדבר נהוג בכל העולם (ומי שאומר שלא כנראה חי בבועה), אני מתגורר בשוויץ, מקצוע שני שלי זה צילום, הגיע הזמן להתחדש בעדשה חדשה נגשתי לחנות שקרובה למקום מגורי בכוונה לרכוש קנון 100 ממ L, בחנות אשר נקראת fotopro העדשה עולה כ-1118 פרנק שווצרי, בחנות אשר נמצאת כקילומטר ונקראת digitec אותה העדשה עולה 879 פרנק שווצרי, והיא היתה בהנחה ועלתה לי 800 פרנק.

הראתי בחנות את המחיר שדורשים בdigitec והתשובה שלהם היתה לך תקנה שם אז קניתי משם, ועוד התחדשתי בתיק גב חדש למצלמה ועדין לא יצא לי 1118 פרנק, ושתבינו האחריות היא אותה אחריות, וגם לחנות ההיא יש סניפים בהרבה ערים.

נו אז מה תגיד על זה?

ששווה לעשות השוואת מחירים?

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אכן :lol:

הנקודה היא שבכל מקום זה ככה, במקרה הזה לא היה צורך בכלל להזמין מהאינטרנט.

רוב הסיכויים שגם בארץ תיהיה חנות אשר תסכים למכור את אותו מוצר בפחות כסף, אין על מה להתעצבן יותר מדי, פשוט לעבור לחנות הבאה ולקנות את מה שאתה צריך משם.

• תוכן חדש...