Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי/"מנהלים" עד 80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו מחפשים לרכוש רכב משומש, רצוי לפחות 2009 (אפשר גם 2008, אבל עדיף שלא), התקציב שלנו עד כ-80K, רצוי פחות, אבל בשביל מציאה אפשר למתוח בקצת. הכוונה העקרונית היא לרכוש יד ראשונה פרטי ולא ליסינג (ובעיקר לא גרסאות ליסינג ערומות).

צריך להתאים לזוג ושני ילדים, סחירות וירידת ערך פחות חשובות מכיוון שרוכשים מתוך כוונה להחזיק לזמן ארוך. הנסועה שלנו ממוצעת לכן חסכוניות בדלק לא בראש סדר העדיפויות (למרות שתמיד עדיף כמה שפחות). כמובן שיהיה בטיחותי. ואין צורך לציין שאמינות היא גם היבט חשוב מאוד.

אבל הכי הכי חשוב, רוצים שיהיה כמה שיותר נוח וכמה שיותר מפנק וכמה שיותר מאובזר - רוצים VALUE.

הכוונה המקורית הייתה להתחדש באיזו משפחתית סטנדרטית, משהו בסגנון I30 או מאזדה 3 פשוטות, אבל עם הזמן קצת גדל התיאבון והתחלנו לחפש משהו יותר מפנק והתחלנו לפזול למכוניות יותר יקרות ולכיוון הקטגוריה של מה שמכונה בארץ מכוניות "מנהלים".

אשמח לשמוע רעיונות והצעות.

תודה.

פורסם

לקנות בזול זו חכמה קטנה. רכב "מנהלים" (משפחתית גדולה 2.0 ליטר) יהיה רכב יקר יותר לאורך זמן בביטוח, בעלויות דלק, בטיפולים ובאגרות רישוי ולכן ההמלצה שלי באופן אישי היא לקחת רכב על פי הצרכים ופחות על פי 'הרכב היוקרתי ביותר שניתן לרכוש בתקציב שלי'.

מבין המשפחתיות אתה יכול להתפנק בהונדה סיוויק 2009 - רכב זריז, מנוע 1800 חסכוני, פאר שהוא מעל למקובל ברכבים משפחתיים סטנדרטיים.

בהצלחה,

פולקסוואגן חיפושית - איכות גרמנית בהישג ידך :lol:

CAR4 - פשוט לבחור את הרכב הבא שלך

פורסם
רכב "מנהלים" (משפחתית גדולה 2.0 ליטר) יהיה רכב יקר יותר לאורך זמן בביטוח, בעלויות דלק, בטיפולים ובאגרות רישוי.

אני מודע לעלויות, למרות שהקביעה הזו לא תמיד נכונה.

מבין המשפחתיות אתה יכול להתפנק בהונדה סיוויק 2009 - רכב זריז, מנוע 1800 חסכוני, פאר שהוא מעל למקובל ברכבים משפחתיים סטנדרטיים.

חשבתי על סיוויק, אבל היא מ-א-ו-ד יקרה ולא הצלחתי למצוא אפילו אחת משנת 2008 שנכנסת לתקציב שלנו.

פורסם

פורד מונדיאו היא מכונית מנהלים גדולה במחיר נוח.

גם שברולט מליבו יכול לבוא בחשבון.

וולוו S60 שנת 2008 ב-80000 ש"ח במבצע של הטרייד-אין של וולוו (עם אחריות לשלוש שנים וטיפולים חינם)

סובארו B4 באה עם אבזור מלא בכל הדגמים וגם היא אופציה ראויה.

סיטרואן C5 תתאים לך אם אתה מחפש רכב נוח מאד.

פיג'ו 407 - תתן לך הכי הרבה אוטו בהכי מעט כסף (אבל יש לזה סיבה: היא מאד מיושנת)

ואם אתה רוצה רכב שימושי שאין (כמעט) לאף אחד בארץ - קח את הפיאט כרומה (הסטיישן כבר כלול במחיר)

kilshtok יקר: ככה זה בפורום ייעוץ... לפעמים לא מתחברים לעצות שלך, אך אין סיבה להתעצבן ולקחת ללב - צריך פשוט להמשיך הלאה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לקנות בזול זו חכמה קטנה. רכב "מנהלים" (משפחתית גדולה 2.0 ליטר) יהיה רכב יקר יותר לאורך זמן בביטוח, בעלויות דלק, בטיפולים ובאגרות רישוי ולכן ההמלצה שלי באופן אישי היא לקחת רכב על פי הצרכים ופחות על פי 'הרכב היוקרתי ביותר שניתן לרכוש בתקציב שלי'.

בהצלחה,

על סמך איזה ניסיון אתה אומר את זה?

אני נוהג על אוונסיס 2006 והרכב עושה בממוצע בין 1:10 ל1:11 - צריכת דלק כמעט כמו כל משפחטומטית 1.6 אחרת ולמען האמת מחלקן אפילו טוב יותר.

ביטוח השנה בכלל עלה לי 3960 ש"ח חובה+מקיף והטסט האחרון עלה לי 1400 שקלים

150 סוסים ברכב נוח שקט ורך לנהיגה בגודל של פאסאט

טיפולים עולים לי - טיפול קטן 600 שקלים, טיפול גדול 1400 שקלים לערך

איפה פה בדיוק ההבדל העצום הזה שאתה מדבר עליו בין רכב משפחתי סטנדרטי לרכב משפחתי גדול?

B4 10 שיש לנו במשפחה - דלק בעיר 1:9 ומחוץ לעיר 1:12 ואפילו קצת יותר טוב - הטסט עדיין יקר (2200 שקלים) והביטוח השנה דרך WOBI ירד כבר ל4400 שקלים - טיפולים בערך אותו הדבר כמו בטויוטה.

אני יכול לאמר לך שלרנו מגאן (הרכב השני בבית שלנו) - טיפול קטן עולה 500 שקלים וטיפול גדול עולה 1200 שקלים (יש גם טיפול בינוני) אבל כל ארבע שנים או 90KKM גם צריך לעשות לה טיימינג שלמשל בטויוטה זה שרשרת ואין מה לגעת בזה

טסט 1200 שקלים

ביטוח 3800 שקלים

מה יוצא מזה?

שאם אין לי תקלות בשני הרכבים שלי - האוונסיס תהיה זולה יותר לתחזוקה בגלל שלמגאן אני אאלץ להחליף רצועת טיימינג :-D

אז הנה לך דוגמא מטמטמת לזה שרכב גדול יותר לא בהכרח יקר יותר.

בשנים הראשונות שלו - כן, הביטוח והטסטים יקרים יותר, אבל אם אתה קונה רכב שהוא כבר 4 שנים על הכביש - זה מצטמצם בצורה מאוד מורגשת וברורה.

תבדוק את זה לפני שאתה זורק דברים לאוויר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מצטרף להמלצה על הפורד מונדיאו.

אפשר להשיג רכב טוב במחיר סביר. ירידת הערך שלו היתה גדולה מאוד מאחר והודבק לרכב סטיגמה של רכב ליסינג.

לרכב זה יש ערך מוסף בהתנהגות הכביש.

מניסיוני טיפולים במחיר סביר וללא תקלות.

מבחינת התמורה לכסף אני חושב שזה הרכב הטוב ביותר שניתן לקבל.

כמובן, כמו שציינו אחרים, יש גם את המאליבו. רכב גדול ומרווח.

עליכם לבדוק כל רכב האם מתאים לצרכים ולדרישות שלכם.

בהצלחה.

פורסם

מדוע 407 "מאוד מיושנת" ? האם סתם בגלל שהיא יציאה לשוק במועד מוקדם מהאחרות, או שהיא באמת נחותה בפרמטרים מסויימים ?

על פניו נראה שאין לה מה להתבייש מול האחרות באבזור ובוודאי לא במראה החיצוני שלה...

פורסם

אני מתפלא שאף אחד עדיין לא הציע לו את הפאסאט רכב מאוד נוח איכותי ולרוב מאובזר מכול טוב גם כן חסכוני ברמה מופלאה (דיזל DSG בעל צריכה יותר טובה ממשפחתית ממוצעת) בטיחותי וכו... החסרון היחיד זו אמינות פחות טובה מהמתחרות עקב ריבוי מערכות חדשניות ברכב ומחיר חלפים יקר יותר

אפשר למצוא מודל 2008 מיד ראשונה עם ק"מ נמוך במחיר הזה

פורסם
מדוע 407 "מאוד מיושנת" ? האם סתם בגלל שהיא יציאה לשוק במועד מוקדם מהאחרות, או שהיא באמת נחותה בפרמטרים מסויימים ?

על פניו נראה שאין לה מה להתבייש מול האחרות באבזור ובוודאי לא במראה החיצוני שלה...

אם זה מתאים לך - אז יופי.

והנה הצעה מעניינת - אם זה מה שאתה מחפש (אין לי קשר למוכר - מוגש כשירות לציבור)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
אם זה מתאים לך - אז יופי.

והנה הצעה מעניינת - אם זה מה שאתה מחפש (אין לי קשר למוכר - מוגש כשירות לציבור)

שאלתי כי אולי יש היבטים אחרים שאני לא חושב עליהם. מנוע מיושן, גיר בעייתי, דברים מכניים אחרים שהאופי ה"מיושן" שלהם כן יכול להרתיע... לא יודע, בשביל זה אני שואל... אם היו לי את התשובות הייתי מחליט בלי להתייעץ...

"צחי גרציאני טרייד אין" בהחלט נשמע מקום מבטיח...

פורסם

מישהו אמר לי היום שתיבת ההילוכים ב-407 היא בעייתית, נוטה לתקלות ומתנהגת מוזר.

האם זה באמת המצב ?

פורסם

דווקא ה-407 יצאה לשוק עם גיר משופר שהבעיות שהיו בו בדגמים הקודמים ( 307, 406, קסנטיה, C5 ) כבר טופלו.

407 מהשנים האחרונות לייצורה היא עסקה לא רעה בשל העובדה שרוב הבעיות שהיו לה במערכת החשמל בדגמים המוקדמים כבר טופלו.

היא אינה מרווחת כמו מתחרותיה - אך לזוג ושני ילדים - זה אמור להספיק.

השוק שלה לא משהו - אך מה שקונים בזול - מוכרים בזול.

בהצלחה :)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

בקטגוריית המנהלים יש מספר מכוניות שנותנות תמורה טובה לכסף שיכולות להתאים, את חלקן הציעו קודם:

1) פיג'ו 407

2) פורד מונדאו

3) שברולט מאליבו

את כולן תוכל למצוא משומשות מחברות הליסינג ולהוזיל עלויות משמעותית.

בעניין השברולט, בסניף כפר סבא של קרסו טרייד אין נמצאת כרגע מאליבו 2008 מיד ראשונה עם 50,000 ק"מ שנכנסת בתקציב שלך.

בהצלחה.

• תוכן חדש...