Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רעיונות איך להגביה את כסא הנהג בג'אסטי (אני מדבר על הגבהה פיזית של הכיסא - ידוע לי שבג'אסטי אין אפשרות כיוון מעלה-מטה של הכסאות)?

מדובר על בחורה קטנה (149 ס"מ ביום טוב) שהיום משתמשת בכריות על מנת להגביה את כסא הנהג, וכיון שקצת נחרדתי ממה שיקרה לה עם הכריות האלו במצב של תאונה, אני מחפש פיתרון אלטרנטיבי.

רעיונות?

FAZER

פורסם

הכיסא יושב על מסילות אתה צריך לקחת את הכיסט ולהעריך(להוסיף ברזלים) לרגליים של הכיסא ואז להחזיר למסילות(ככה חבר של אבא שלי עשה באופל,לא יודע איך הכיסא בנוי בסובארו ג'סטי)

פורסם

אחי, בתקופה שהייתה לי ג'סטי, היא גם הוגבהה עם כריות, ופשוט תעשה למושב ריפוד, זתומרת שהכריות יהיו מתחת לריפוד, ואז אין שום בעיה :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מדובר על בחורה קטנה (149 ס"מ ביום טוב) שהיום משתמשת בכריות על מנת להגביה את כסא הנהג, וכיון שקצת נחרדתי ממה שיקרה לה עם הכריות האלו במצב של תאונה, אני מחפש פיתרון אלטרנטיבי.

FAZER

סליחה על הבורות, אבל מה כבר יכול לקרות בגלל הכריות האלו בזמן תאונה?

במקרה הכי גרוע, הכריות מתחילות להתעופף באוטו, ואולי מחליפות את הכרית אוויר שאין :wink:

וחוץ מזה, שמעתי פעם על חברה בשם אספיר שמתעסקת בנושא. חפש בפורום, היו דיונים בנושא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ישנן חברה המתמחה בשינויים והתאמות של רכבים לאנשים עם צרכים מיוחדים.

(אני נתקלתי בהם בעת התקנת מנגנון עזר לנהיגה ברכבי, אך הם מתעסקים עם דברים נוספים גם-כן)

הפרטים:

"שחר"

רח' אריה שנקר 26

פתח תקוה

טל. 03-9233072

או 052-2578633 שם הבעלים הוא יוסף אייכנר.

לא הייתי ממליץ לנסות לייצר פתרון מתוצרת עצמית, זה עלול לפגוע קשות בבטיחות הנהגת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...