Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אישית ,אם מדובר היה בלפטופ שלי לא הית מתקן היום לפטופ.הגרופונים מלאים בלפטופים מעולים ב1500 שקל כאשר תיקון יכול להגיע מהר מאד ל900 שקל.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אפשר לדעת מה התקלה?

אגב, הבחור מעליי - לפעמים שווה לתקן, יכול להיות שמדובר במחשב די מודרני שלמשל נשבר לו המסך, ולא שווה לזרוק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

למיטב ידיעתי, במקום עבודתי טרם הצבא, היו לוקחים על דבר כזה בסביבות 400-500₪.

אני מבין שמדובר בTHINKPAD, לדעתי שווה לתקן עדיין במחיר כזה, כי זה לא מחשב 15.6 בסיסי, אלא משהו רציני ואיכותי יותר שווה לתקן.

הבעיה שמקום עבודתי לשעבר נמצא בבאר שבע ולא במרכז הארץ, למרות שהם מבצעים איסוף והחזרה מבית הלקוח (בתוספת תשלום כמובן). אם אתה תהיה מעוניין בזה תיצור איתי קשר ואעזור לך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לפני כמה שנים היתה לי התנסות טובה עם סולי מ"סולי מחשבים" (בן גוריון מצד צפוני במתחם של אוטו דיפו). במחשב נייח.

הוא אפילו טרח והשיג לי בחינם דיסק קשיח למרות שהיה כבר ספק לגבי תקופת האחריות.

וחוצמזה, הניידים שמוצעים ב- 1500 ש"ח לא שווים הרבה לצרכן ממוצע ומעלה ורובם מדור ישן.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

תיצור קשר עם לנובו, בטלפון *6557, תלחץ על 1, לאחר מכן 5.

הגעת למכירות של חלקים לניידי לנובו.

תאמר להם את המספר הסידורי של הנייד שלך שמודבק בתחתית המחשב, ובקש מהם הצעה למאוורר בדגם שלך.

מהכרותי עם הTHINKPAD כנראה והמאורר הזה לא ניתן להחלפה בנפרד אלא ביחד עם גוף הקירור שלו כחלק אחד.

לאחר שתקבל הצעת מחיר (אני מעריך עד 200 ש"ח), תפנה למעבדות באזורך ותאמר להם שיש לך את החלק ושאל כמה יעלה רק עבודת ההחלפה.

עבודה כזו במחשב כזה היא לא הכי זולה, בכל אופן מדובר בפירוק די עדין ומקיף של הנייד, בערך 200-250 ש"ח.

אתה לא רוכש שום מחשב בשום גרופון ב1500 ש"ח שיחליף לך את הX200.. וגם אלו שרוכשים ב1500 ש"ח, טובים אם אתה לא עושה כלום עם המחשב חוץ מלצפות בסרטים ולגלוש באינטרנט, מגיעים עם שנה אחריות וברוב המקרים הינם מחודשים או ללא מערכת הפעלה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

שלום לך

אתה יכול לפנות אלינו

www.rsm.co.il

03-6094476

עלות תיקון מאוור היא בין 300 ל 350 ש"ח

כולל החלק והעבודה

אנחנו יושבים במרכז תל אביב .

יום נפלא

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

אבליטי היו מעולים - וכבר לא מתעסקים עם תיקון ניידים. יש מעבדה בפ"ת שאני מתקן שם לפטופים של לקוחות שלי - הם לא עובדים עם פרטיים אך אשלח לך בה"פ פרטים. לדעתי זה יכול להגמר ב-200 ₪ + מעמ.

יש גם את אולטרייד שקונים ציוד משומש ויש להם מעבדה וחלקים ל-X200 - טל' 073-2633333

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בבדיקה קצרה מסתבר שניתן לרכוש רק מאוורר לדגם הזה כך שמחיר התיקון אמור להיות יחסית נוח.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...