Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות בדיקת הבראבו..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תנסו לנהוג 5 דקות בבראבו HGT ואז נראה מה תגידו על חסך בנשמה..

קצת קשה לנהוג על HGT כשנמכרו משהו כמו 3 +- מכוניות כאלו בארץ.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
בראבו זה בראבה חסרת זנב :? ואני לא בטוח שהמריאה לא מבוססת על הפלטפורמה הזאת גם...

יפה אייל, תסכים איתי שפיאט בראבה מתנהגת יותר טוב מסופר לאנסר? אז למה אתה מתפלא שהבראבו מתנהגת טוב יותר מהקולט?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
יפה אייל, תסכים איתי שפיאט בראבה מתנהגת יותר טוב מסופר לאנסר? אז למה אתה מתפלא שהבראבו מתנהגת טוב יותר מהקולט?
לא זכור לי שאמרתי כזה דבר....

רק באתי להעמיד דברים על דיוקם, כי התקבל הרושם שהבראבו אינה גרסה מקוצרת של מכונית משפחתית בייעודה.

וכן, הייתי מעדיף בראבו על פני קולט...

למעשה אפשר לקנות 2 בראבו במחיר של קולט מאותה שנה...

ול SPARCO , הייתי ממליץ לך ללכת על הבראבו שנתתי לך את מספרה , זאת עם ה80 אלף ק"מ ויד ראשונה , כי הרכב עושה רושם מצויין ואולי שווה לחכות את החודש-חודש וחצי עד המסירה שלו....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

SPARCO

יש לי שאלה אליך - ותחשוב באמת לפני שאתה מגיב

לא נראה לך משהו מוזר כאן ?

*הרכב נמכר ע"י בעל מוסך (עפ"י מה שאתה ציינת בעבר, )ולא ע"י הבעלים המקורי של הרכב

*'שכחו' להגיד לך שהחליפו רכיב מרכזי באוטו, רגע.... בעצם זה המנוע!!!!!! ועוד לא עידכנו ברשיון !!

*הרכב נצבע בשנית ("צבע פגום"), ועוד פעם לא עודכן הרשיון !!!!!!!!!!!!!!!

אני מוכן להתערב איתך ש'הפגיעה במרכב' שיש לך בטופס היא למעשה פגיעה מטורפת בשאסי, רק שבמכון לא עלו על זה (כנראה, או העלימו - טעויות קורות אתה יודע)

תראה, אני לא מכיר מישהו נורמאלי שהיה מוכן להתפשר כל-כך הרבה בשביל יד 1. עדיף לקנות יד 3 ובלי כל-כך הרבה שינויים וסימני שאלה. הבנאדם שכח להגיד לך שהוחלף מנוע ?

בחייך ! מישהו ציין כאן שכנראה 'טיפלו' בק"מ של הרכב - אני חושב שלפי כל מה שכתבתי לך כאן למעלה - ייתכן ויש בזה צדק.

כבר כתבתי לך פעם - אל תמהר לקנות !!!

פורסם

קודם כל רציתי להגיד תודה לכולם כי אם לא אתם אני לא יודע מי היה עוזר לי להחליט..

ובקשר לאוטו אני עדיין שוקל למרות שכבר עכשיו אני נוטה לכיוון של לוותר עליו ולהמשיך לחפש

אומנם קצת כואב לי על הכסף של הבדיקה אבל אני מעדיף להפסיד 400 שקל מאשר הרבה יותר עם הרכב אחר כך...

בכל אופן נראה מה יהיה מחר...כי מחר אני אמור לדבר עם המוכר ולהחזיר לו תשובה..אבל שוב תודה..אני יעדכן אותכם כבר

פורסם
לא זכור לי שאמרתי כזה דבר....

רק באתי להעמיד דברים על דיוקם, כי התקבל הרושם שהבראבו אינה גרסה מקוצרת של מכונית משפחתית בייעודה.

וכן, הייתי מעדיף בראבו על פני קולט...

למעשה אפשר לקנות 2 בראבו במחיר של קולט מאותה שנה...

ול SPARCO , הייתי ממליץ לך ללכת על הבראבו שנתתי לך את מספרה , זאת עם ה80 אלף ק"מ ויד ראשונה , כי הרכב עושה רושם מצויין ואולי שווה לחכות את החודש-חודש וחצי עד המסירה שלו....

אייל,

להבדיל מקולט, שהיא לנסר מינוס תא מטען, מריאה היא בראבה פלוס תא מטען.

חוץ מזה, בראבו ובראבה הן גרסאות עצמאיות של אותו רכב בעלות פח אחורי שונה לגמרי (להבדיל מגרסאות 3/5 דלתות של הרבה ייצרנים אחרים).

במילים אחרות: בראבו לא נולד בעזרת מספרי ברזל. קולט דווקה כן. באירופה בד"כ מוסיפים תא מטען להצ'בק כדי לקבל גירסת סדאן למס' מדינות מפותחות פחות.

ביפן (עד לא מזמן) היו יוצרים הצ'בקים מכוערים (קולט, 323 (אין בארץ), לנסר 5 דל' (אין בארץ) וכו' ע"י קיצור חלק אחורי.

P.

פורסם

לבעל השרשור:

שמע, קטונתי מלתת לך עצות, אבל אם בראבו או בראבה - אני חושב שהבראבה נותנת את התמורה הנכונה לכסף שלה.

(לפחות בעיני) היא יוצרת תחושה מרווחת יותר ויעילות שניתן להפיק ממנה גם בעתיד לעומת הבראבו.

חוץ מזה, בתור אחד שהעביר שעות (נסיעה. זה היה בתקופה הטרום-מאזדאית-וואנדורית ועוד הרבה לפני שהיה לי רישיון) לא מבוטלת בנסיעה על בראבה, היא מאוד נוחה ומרווחת במושב האחורי. וחוץ מזה - חוץ מאפקט ה"אין בגאז'" אין הבדלים בינה לבין הבראבו והיא גם יותר נפוצה, מה שנותן לך לבדוק אופציות של אקזמפלרים אחרים ולא לקנות רכב כתוצאה של "מחסור אופציות" שבסוף יכול להתברר כטעות טראגית.

אם אתה מחפש רכב בשביל חווית הנהיגה - לא נראה לי שיש הבדלים משמעותיים בין השנים. תקבל את הבגאז' כמובן מאילו. באיזשהו בשלב בחיים הוא יבוא אליך עם קומפלט עם תיבה אוטומטית, אישה וילדים :wink: .

אם אתה מחפש רכב בשביל לשפר אותו (למרות שזה לא משתמע מהאופן שבו כתבת את הנושא) תזכור שכול שיפור (חיצוני או מכאני) שבה על הבראבו לא יכול שלא לבוא גם על הבראבה

הבראבו ברמה הכללית היא מסווגת בתור "רכב לצעירים" ומן הראוי שחלקן נפל לידיים מתאכזרות שלא טיפלו נכון ברכב (והדבר הזה מתבטא בתוצאות הבדיקה שלך) ותוסיף לזה את האמינות האיטלקית של שנות ה90 שלא לוקחת shit מאף אחד (הייתי חייב להגיד את זה) אז תקבל את התמונה הכללית.

לסיכום כללי, אני חושב שתנסה לדמיין את עצמך בבראבו עם בגאז' (בראבה) ותקח את הדברים שלי כעצה. בכול אופן, שיהיה בהצלחה! :wink:

עידן.

(אני מצרף תמונה כדי להראות שהשד לא כזה נורא...)

bravaun.jpg

פורסם

שמע לי ורד בכלל מרעיון הבראבו-היא מלכודת יפה שעולה בסוף מאוד יקר. היא זולה לקניה אבל אמינותה הנמוכה עולה הרבה כסף

רכשתי בזו לבני לפני שנה(שנת 97) ותוך שנה השקעתי משהו בסביבות 20kעל תיקונים.אתה כל הזמן אןמר טוב השקעתי כל כך הרבה

אז נשקיע עוד קצת,אבל לתקלות אין סוף ובעוד אני כותב אני צריך להכגיס הרכב

לבדוק נזילה במערכת הקירור.

הרכב גם אוכל הרבה דלק.

אם בכל זאת אתה מחליט לקנות ,שמור את ההמלצה שלי ושלח לי הודעה

בפרטי בעוד כמה זמן אם צדקתי או לאו.

אגב נמרוד רחמימוב ו ebari התלוננו על בעיות דומות לשלי אז תסיק את המסקנות.

פורסם
שמע לי ורד בכלל מרעיון הבראבו-היא מלכודת יפה שעולה בסוף מאוד יקר. היא זולה לקניה אבל אמינותה הנמוכה עולה הרבה כסף

רכשתי בזו לבני לפני שנה(שנת 97) ותוך שנה השקעתי משהו בסביבות 20kעל תיקונים.אתה כל הזמן אןמר טוב השקעתי כל כך הרבה

אז נשקיע עוד קצת,אבל לתקלות אין סוף ובעוד אני כותב אני צריך להכגיס הרכב

לבדוק נזילה במערכת הקירור.

הרכב גם אוכל הרבה דלק.

אם בכל זאת אתה מחליט לקנות ,שמור את ההמלצה שלי ושלח לי הודעה

בפרטי בעוד כמה זמן אם צדקתי או לאו.

אגב נמרוד רחמימוב ו ebari התלוננו על בעיות דומות לשלי אז תסיק את המסקנות.

אני לא חושב שאתה צודק במאת האחוזים, כי זה עניין של מזל, בדיוק כמו במכוניות הצרפתיות (שם יש פחות מקום למזל)...

אין אחידות בפס הייצור , או בקרת האיכות דפוקה...

לדוד שלי לדוגמא יש פיאט מריאה כבר הרבה שנים ואפס תקלות

לפני כן היתה לו טמפרה במשך כ10 שנים, גם ללא תקלות (חוץ מדשבורד נמס כמו מסטיק)

לבן שלו יש אונו קרוב ל10 שנים, גם 0 תקלות.

יש לי חבר שמשפחתו היא לקוח זהב בסמל"ת. מאז שנות ה70 בערך הם נוסעים רק על פיאט ואף פעם לא מתאכזבים....

מצד שני אני מכיר אנשים שאכלו צרות שלא מהעולם הזה מפיאטים ,אז אי אפשר לדעת.

לדעתי רכב כמו הבראבו שנדון כאן, הוא נקודת מוצא לא טובה , כי הוא עבר יותר מדי דברים,

וגם ימשיך לעבור כנראה, ולכן הייתי מוותר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני לא חושב שאתה צודק במאת האחוזים, כי זה עניין של מזל, בדיוק כמו במכוניות הצרפתיות (שם יש פחות מקום למזל)...

אין אחידות בפס הייצור , או בקרת האיכות דפוקה...

יש לי חבר שמשפחתו היא לקוח זהב בסמל"ת. מאז שנות ה70 בערך הם נוסעים רק על פיאט ואף פעם לא מתאכזבים....

מצד שני אני מכיר אנשים שאכלו צרות שלא מהעולם הזה מפיאטים ,אז אי אפשר לדעת.

לדעתי רכב כמו הבראבו שנדון כאן, הוא נקודת מוצא לא טובה , כי הוא עבר יותר מדי דברים,

וגם ימשיך לעבור כנראה, ולכן הייתי מוותר.

שיש לי חבר באיטליה שעשה מליון ק"מ עם ריתמו דיזל ואם אשתו לא היתה יורדת

עליו הוא לא היה מחליף. משום מה הבראבו\בה לא אמינות

וזו הסיבה לזה שהדגם הוחלף יחסית מהר.ללא ספק האונו והפונטו הרבה יותר אמינות.

גם לגבי סדרות לא איכותיות אני לא קונה.

מה הקשר בין משאבת דלק ששבקה לנזילות שמן הגה

לנזילות מערכת קירור?זה מראה על דבר אחד משותף-

איכות רכיבים נמוכה!!!!1

פורסם

כבעלים של בראבו ידנית 98 1.4 (עברה 103K ק"מ) אני יכול להגיד שאני מרוצה מהקניה והרכב מגלה אמינות מרשימה, למעשה אחרי ארבעה חודשים ו-6000 ק"מ חוץ ממשאבת בלם שהלכה (בלאי) הרכב לא עשה בעיות, לשים דלק ולנסוע, ואפילו לנסוע בנוחות ובלי טיפת קירקוש בפלסטיקה (גם אחרי 6 שנים הרכב נותן תחושה של חדש).

בנוסף הרכב מאובזר מאוד כולל ABS וחלון גג מקורי וכל זאת ב- 24K ש"ח.

כבעלים לשעבר של וולקן אחת ו- ZXMI16 אני יכול להגיד שהבראבו רכב בטוח מאוד אוחז טוב ולא ניתן להוציא אותו משיווי משקל - תוצאה של שילדה גדולה על המנוע.

חיסרון של הרכב זה המנוע החלש אך השקט וגירים עדינים.

ממליץ בחום על אחת שמורה בלבד.

נ.ב - מבנה שילדת הבראבו דומה מאוד לאלפא 145 ופיאט קופה כך שניתן להגיד שהיא עולה על הקולט בביצועים דינמים.

גיא.

פורסם

נ.ב - מבנה שילדת הבראבו דומה מאוד לאלפא 145 ופיאט קופה כך שניתן להגיד שהיא עולה על הקולט בביצועים דינמים.

גיא.

במילים אחרות - פיאט השתמשו ברצפה של טיפו ב: פיאט טיפו, טמפרה, קופה(!!!!), בראבו/ה/מריאה (אחרי שינויים), אלפא 145/6, 155, 156(אחרי שינויים, אך עדיין טיפו!), לנצ'יה דדרה, דלטה II...

נראה לי שטיפו הזה היה אחלה אוטו :)

פורסם

מכיר את השיר - "אשליות" אתה חי באשליות איש.

לילה טוב.

• תוכן חדש...